Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Skoda Octavia II
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
marku_trd
Priceput

Data înscrierii: 18/Sep/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin Iul 20, 2007 10:39 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai amplificatorul este fixat pe spatele banchetei,condensatorul este prins de laterala stanga a portbagajului, direct de mocheta, iar sub-ul este prins cu un cordon de ancorare.Foarte simplu.Uita-te si tu pe pozele de la instalarea mea si o sa vezi.Oricum, astea sunt lucruri care privesc mai mult instalatorii.Ei iti vor recomanda ce si cum sa faci.Cand o sa mergi la montaj o sa vezi totul.
Octavia II
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
hoox2002

Data înscrierii: 13/Iul/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin Iul 20, 2007 12:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am vorbit cu dealerul de la brady de unde imi iau masina (mentionez cal cunosc este un prieten deal tatalui meu) si ma pus in legatura cu un reprezentant de la departamentul service auto ( audio ) si baiatul ala de acolo mia zis ca trebuie sa montez firul ala de la baterie si high-lowul la ei adica sa traga ei firele pana in spate in portbagaj ca sa evit pierderea garantie dar mia dat un sfat care ma cam pune pe ganduri , mia zis sa evit sa pun ceva de genul asta pe masina pana expira garantia acum nushu ce sa fac oricum decizia este a mea si e cam greu avand in vedere riscul Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Sus
bezz
Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007
Locație: on a vibe

MesajTrimis: Vin Iul 20, 2007 6:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

e clar, sunt pe dinafara si nesimtiti, si mai incearca sa te abureasca;
in primul rand au niste tarife la manopera "rotunjoare" in al doilea rand faza cu probleme si garantie e vrajeala, tu tragi de la bornele bateriei, toate cablurile sunt protejate, nu intervin in instalatia electrica ci sunt adaugiri cat despre preluarea semnalului de la boxele spate cu adaptor high-low nu vad cum ar putea efecte negative asupra radiocd-ului decat daca este un stift ordinar supraevaluat, lucru nu foarte departe de adevar. astea-s avantajele sistemelor audio stock, pe langa faptul ca suna jenant.

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3
Pagina 3 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum