Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Skoda Octavia II
Du-te la pagina 1, 2, 3  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
hoox2002

Data înscrierii: 13/Iul/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin Iul 13, 2007 10:02 am    Titlul subiectului: Skoda Octavia II Răspunde cu citat (quote)

Salut sunt un client Be Loud si am si eu o intrebare saptamana care vine o sa dau comanda de skoda octavia 2 si sunt intro mare dilema la capitolul audio as vrea sa merg pe opiunile lor care mi se par interesante dar nam gasit nici o referinta despre tipul de boxe folosite, putere sau firma daca stie cineva va rog ajutatima.

RA1Sound System, 12 difuzoare, egalizator digital+
Top-radio-CD Âși MP3-player "Audience", cu CD-changer pt. 6 CD-uri integrat Âși 2 tunere

Avand in vedere ca aceste doua componete audio sun scumpe ajungand la 650 E as vrea alternative in bani acestia sau informatii despre ele daca isi merita banii.

Ultima modificare efectuată de către hoox2002 la Vin Iul 13, 2007 10:11 am, modificat de 1 dată în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Vin Iul 13, 2007 10:09 am    Titlul subiectului: Re: Skoda Octavia II Răspunde cu citat (quote)

rotunde.
Sus
hoox2002

MesajTrimis: Vin Iul 13, 2007 10:13 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu ma referam la forma dar am vazut ca ai postat inainte sa fac editul
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Vin Iul 13, 2007 10:16 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

corect, scuze ca te-am luat peste picior Smile
Sus
hoox2002

MesajTrimis: Vin Iul 13, 2007 10:20 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dar astept informatii daca sti ceva Smile
Sus
bezz
Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007
Locație: on a vibe

MesajTrimis: Vin Iul 13, 2007 11:20 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cu 650 euro pui niste super boxe pe masina si-ti raman bani si de insonorizare, problema e ca 99% din ce vine OEM la sistemele audio suna foarte slabut, radiocd-ul de fabrica pe care dai o gramada de banuti pun pariu:
1. ca distorsioneaza la >75% din volum
2. ca nu are vreo iesire high level {RCA} pentru conectarea ulterioara a unui amplificator {fie pentru boxe fie pentru subwoofer}
3. nu scoate mai mult de 4x20W
4. tot ce inseamna reglaj la el : bass +/- treble +/- loudness Twisted Evil ceea ce e de toata jena
si lista neagra poate continua, legat de conectivitate cu I-pod, dispozitive BT, telecomanda {altceva decat comenzile pe volan, acelea e greu sa le adaptezi la un HUD aftermarket, dar nu imposibil} etc

Eu iti recomand sa NU ARUNCI banii pe un sistem de fabrica, cu banii aia iei ceva mult mai frumos

hoox2002

MesajTrimis: Vin Iul 13, 2007 11:34 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mhai chestia e ca un vecin are o octavia cu sistemul asta si se aude impresionant pentru un sistem de fabrica dar nu sunt sigur in privinta calitate pret si daia am postata mar interesa niste specificatii el a luat masina second hand din germania si nu are manualele la casetofon si boxe si daia nu stiu ce si cum poate acest sistem dar ma repet se aude destul de impresionant pt u nul de fabrica si nu mi sa parut sa distorsioneze la cam 90 din putere si basul este destul de bun avand in vedere ca nushu daca are si woofer sau ceva asemanator

si alta chestie am auzit ca e destul de greu sati pui casetofon pe ea si boxe pt ca bordul nu permite di trebuiesc improvizatii gen decupaj si altele ceea ce nu prea ma incanta la o masina noua
Sus
bezz
Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007
Locație: on a vibe

MesajTrimis: Vin Iul 13, 2007 11:48 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ce ti-am scris sus am verificat pana acum pe: citroen xsara, opel vectra, golf 5, touareg, subaru legacy,passat si octavia tour, unde s-a montat un HUD aftermarket in curtea casei, fara nici cea mai mica problema... octavia 2 o fi chiar asa de diferita?

nu te contrazic ca nu s-o auzi bine sistemul stock {totusi te intreb cate sisteme aftermarket in care s-a investit ceva, nu luate de prin metro/vitan ai ascultat} dar te asigur ca unul aftermarket, si nu neaparat cu amplificator {desi asta iti recomand la boxele fata, sa le amplifici} se va auzi MULT mai bine, daca acorzi atentia cuvenita incintelor si insonorizarii.
eu gandeam la fel ca tine la masina mea, aveam 4 cartoane nenorocite in usi, doua tweetere harmann {tot de fabrica} si un clarion OEM si cand am vazut ca suna mai bine decat alte cateva sisteme stock {logan/megane/punto/astra} am zis ca-i cine stie ce scula...cand m-am urcat intr-o masina cu sistem aftermarket cu componente entry level am zis opaaaa, vreau si eu...si mi-am vandut HUD-ul cu 150 ron si boxele cu 100 ron desi te las sa ghicesti cat dadusem pe ele la echiparea initiala Sad .

marku_trd
Priceput

Data înscrierii: 18/Sep/2006

MesajTrimis: Vin Iul 13, 2007 12:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Uite masina mea, tot Octavia II.
http://www.be-loud.ro/forum/skoda-octavia-ii-t2445.html
Recent am schimbat si playerul si arata f bine.Uita-te la poze Wink
Sistemul acela cu 12 difuzoare este identic cu ce standard, diferenta constand in faptul ca pe fiecare usa este in plus un difuzor de medii.Difuzoarele standard sunt niste Philips-uri destul de firave,dar, intr-adevar, pt un sistem de fabrica se auzea super.
Vezi si tu ce modificari am facut eu la a mea.Oricum, sat stii ca iti iei super-masina Wink
Bafta!

Octavia II
Sus
hoox2002

MesajTrimis: Vin Iul 13, 2007 3:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

deci sa inteleg ca, playerul este bun si sa renunt la cele 12 boxe si sami cumpar unele de firma gen gbl clarion etc ??? as putea sami cumpar toayte cele 12 boxe separat9adik le gasesc separat la marimi ma refer ) ?? dar incintele acustice sunt facute chiar daca nu am cele 12 boxe de la ei sau trebuie sa le' fac 'si palea adika sa 'decupez' prin masina ???
Sus
hoox2002

MesajTrimis: Mar Iul 17, 2007 10:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Azi am dat comanda la masina si mam hotarat sa las stock-ul si mam gandit ca ar fi bine sami iau un subwoofer si o satie intrebarea e daca pot sa le conectez la casetofon si daca pentru astea doua am nevoie de un condensator??
Sus
hoox2002

MesajTrimis: Mie Iul 18, 2007 10:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Astept si eu un raspuns va rog si eventual niste sugestii eu ma gandeam la combinatia asta : http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Infinity/Infinity_Bass_Pack_DeLuxe/
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Mie Iul 18, 2007 10:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

o combinatie reusita. o combinatie aproape la fel de reusita e si http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/JBL/Be-Loud_Bass_Pack_DELUXE/ . un condensator de 1F ar fi o componenta buna, dar nu absolut necesara. alternatorul de la octavia e unul destul de puternic. iar semnalul il poti da in statie, din playerul stock, cu ajutorul unui adaptor high-low. http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Conectica/Adaptor_de_nivel_High-Low_AIV/
Sus
niq
Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007
Locație: in masina, inconjurat de boxe...

MesajTrimis: Mie Iul 18, 2007 11:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

de curiozitate... cat te-a costat sistemul standard? si... de ce nu ai asteptat sa-ti iei tu unul after market?
hoox2002

MesajTrimis: Joi Iul 19, 2007 12:23 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sistemul standard nu ma costat nik la varianta de echipare pe care am aleso era inclus e un sistem cu 8-10 boxe nushu sigur dar tind sa cred ca 8 si un cd mp3 player chestia e ca nu poti la nici o varianta de echipare sati iei fara cd si daca vrei sal dai jos u tre sa dai jos masca aceaa ce strica toata frumusetea bordului si numi convine chestia asta mai bine il las pasta, si mai pun un sub si o statie pt el ca e de ajuns
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2, 3  Următoare
Pagina 1 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum