Data înscrierii: 27/Oct/2008 Mesaje: 387 Locație: Arad
Trimis: Vin Mar 27, 2009 10:21 pm Titlul subiectului:
ceachi a scris:
Nu cred ca e bine sa pleci cu ideea asta!
S-ar putea sa nu te impresioneze , te urci in masina asculti , daca nu iti place bine (te urici in urmatoarea ), daca iti place si mai bine!
Daca nu iti place , te urci la mine in masina _________________ SPL Challange Bucuresti 2009 - 1st S15 open W - 153.6 db
EASCA BM 2009 - 1st outlaw - 152.2 db
Data înscrierii: 27/Oct/2008 Mesaje: 387 Locație: Arad
Trimis: Vin Mar 27, 2009 11:48 pm Titlul subiectului:
Tibitzu a scris:
De ce la tine masina???Ai cumva desene animate?
Cand bag DVD fi sigur ca desene animate o sa vezi si asa ma gandesc sa pun ceva soundtrackuri faine pt 4T _________________ SPL Challange Bucuresti 2009 - 1st S15 open W - 153.6 db
EASCA BM 2009 - 1st outlaw - 152.2 db
Data înscrierii: 08/Mai/2008 Mesaje: 426 Locație: Brasov
Trimis: Joi Apr 09, 2009 5:09 pm Titlul subiectului:
O sa fiu si eu prezent cu nescaiva activisti de pe forumul 4Tuning, nu stiu inca daca o sa participe vreunul la concursurile de sound. Sambata toata ziua voi fi pe acolo! _________________ RIP Peugeot...
Data înscrierii: 12/Noi/2006 Mesaje: 1155 Locație: timisoara
Trimis: Lun Apr 13, 2009 1:48 pm Titlul subiectului:
felicitari tuturor pentru rezultatele uimitoare , si sper in curand sa vad si eu o lista cu toate rezultatele.
per total a fost frumos , am cunoscut oameni noi , ascultat siteme noi ,pacat de cei care nu au putut ajunge .
Ma bucura foarte mult ca au inceput sa apara tot mai multe masini la concursurile de genul asta.
<PS> raidere se pare ca nu m-ai dezamagit . _________________ a,e,i,o,u.........invatam sa spunem nu!!!!!!
execut incinte custom,id mess: baubau_bogdan
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum