Data înscrierii: 01/Aug/2008 Mesaje: 165 Locație: Bucuresti
Trimis: Lun Feb 09, 2009 1:22 am Titlul subiectului: SMAEB & 4TuningDAYS
10-11-12 Aprilie 2009
ROMEXPO Bucuresti - Pavilion Central / Cupola
Ca si in anul precedent, in paralel cu SMAEB se va desfasura show-ul 4TuningDAYS, cele doua evenimente fiind un pol de atractie pentru pasionatii de motorsport, avand impreuna o mare putere de mediatizare si atragere de public.
PROGRAMUL DE VIZITARE:
Vineri 10 Aprilie: 11 - 12 (doar presa),
Vineri 10 Aprilie: 12 - 20,
Sambata 11 Aprilie: 10 - 20 (cu posibilitate de extindere pana la ora 21)
Duminica 12 Aprilie: 10 - 19.
LOCATIA SMAEB:
Romexpo Bucuresti, Pavilion Central si spatiul exterior aferent:
Parter: destinat expunerii de motociclete si scutere, pe suprafete mari;
Inel 4.50: destinat atv-urilor si importatorilor de accesorii si echipamente;
Inel 3.00 (intermediar): destinat accesoriilor si echipamentelor, alte exponate.
INTRAREA LA EVENIMENT:
Biletul de intrare va costa 10 ron (tva inclus) si cu el va participa la tombola cu premii in scutere si echipamente.
Vizitatorii vor primi odata cu biletul si editia master a revistei BIKESHOP - numar destinat in exclusivitate promovarii gratuite a participantilor la SMAEB.
Data înscrierii: 27/Oct/2008 Mesaje: 387 Locație: Arad
Trimis: Mie Feb 11, 2009 6:48 pm Titlul subiectului:
Atunci o sa fie ceva show si la cluj, care va include si ceva masuratori cu TL. Deci, nu vin la Bucuresti!!!!!!!!! _________________ SPL Challange Bucuresti 2009 - 1st S15 open W - 153.6 db
EASCA BM 2009 - 1st outlaw - 152.2 db
Data înscrierii: 01/Aug/2008 Mesaje: 165 Locație: Bucuresti
Trimis: Mie Feb 11, 2009 8:18 pm Titlul subiectului:
astept sa vad daca or sa fie ceva concursuri de caraudio si aici
poate poate ma apuc de masina ...
Problema mare este ca daca sunt si concursuri de caraudio nu stiu cum sa ajung la show!!!
In calitate de motociclist sau de Caraudio-ist ... _________________ Sunt pirat si am toate motivele!!!
Data înscrierii: 20/Aug/2007 Mesaje: 675 Locație: oradea
Trimis: Joi Feb 12, 2009 10:10 pm Titlul subiectului:
chiar mi-as dori foarte mult ca acest eveniment si cel din cluj sa nu se suprapuna,nu de alta dar sunt obligat sa ma prezint la cluj si nu as vrea sa pierd bucurestiul pentru obligatia de la cluj _________________ Team SQNLL
Audison,soundstream,scanspeak, polk audio sr,h701/d511,bt400,hollywood energetics
Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
Trimis: Vin Feb 13, 2009 8:30 pm Titlul subiectului:
Citat:
Atunci o sa fie ceva show si la cluj, care va include si ceva masuratori cu TL. Deci, nu vin la Bucuresti!!!!!!!!! Laughing
offf ... ce pacat ... unii de pe forum or sati duca lipsa
Citat:
Problema mare este ca daca sunt si concursuri de caraudio nu stiu cum sa ajung la show!!!
In calitate de motociclist sau de Caraudio-ist Very Happy ...
Data înscrierii: 27/Oct/2008 Mesaje: 387 Locație: Arad
Trimis: Mie Feb 25, 2009 7:51 pm Titlul subiectului:
Cand apare regulamentul nu ezitati sa-l puneti aici, tre sa stiu si eu cum sa-mi pregatesc masina, ca nu am chef sa ies ultimu _________________ SPL Challange Bucuresti 2009 - 1st S15 open W - 153.6 db
EASCA BM 2009 - 1st outlaw - 152.2 db
Data înscrierii: 21/Mai/2008 Mesaje: 711 Locație: Bucuresti
Trimis: Joi Feb 26, 2009 1:09 am Titlul subiectului:
raidaru_clonat a scris:
Cand apare regulamentul nu ezitati sa-l puneti aici, tre sa stiu si eu cum sa-mi pregatesc masina, ca nu am chef sa ies ultimu
daca tie iti e frica sa nu iesi ultimu...in cazu asta eu nici n-ar trebui sa ma mai prezint la competitie _________________ NAKAMICHI+all SPL Dynamics
Locul 2 4T-CNCA maxi5000:145,3db@47hz
Incinte custom-YM:heartless69_666
Trimis: Joi Feb 26, 2009 12:03 pm Titlul subiectului:
da are sa imi dea o friptura mare,mare dar vad ca se suceste omul acum vrea sa o impartim daca este mare ... nu imi place de el ... iar despre concurs asta e si frumusetea sa te faca altul oare?!?!?! ....
Data înscrierii: 20/Aug/2007 Mesaje: 675 Locație: oradea
Trimis: Joi Feb 26, 2009 4:20 pm Titlul subiectului:
raidaru_clonat a scris:
Cand apare regulamentul nu ezitati sa-l puneti aici, tre sa stiu si eu cum sa-mi pregatesc masina, ca nu am chef sa ies ultimu
pai domnu vezi ca la 4 tuning days se practica spl challenge,si fiind 4 tuning la ei pe site este toata informatia necesara despre regulament sau poate va fi etapa emma???inca nu s-a anuntat nimic oficial din cate stiu eu,asteptam
apropo,veniti la bucuresti?ar cam fi cazul sa iesim si in capitala nu numai la noi,eu unul prezent,banuiesc ca si adi vine,daca nu cu jeepul atunci cu mine cred,poate vine si joe,sandu sigur va fi,deci hai sa ne mobilizam adunati-va si voi macar cu 2 masini ca stim ca puteti _________________ Team SQNLL
Audison,soundstream,scanspeak, polk audio sr,h701/d511,bt400,hollywood energetics
Ora este GMT + 3 ore Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6Următoare
Pagina 1 din 6
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum