|
|
|
Autor |
Mesaj |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
Trimis: Dum Mar 21, 2010 4:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
felicitari ...
motatul difurilor a iesit bine ...
app .. ne-am vazut la bucuresti
si nu ai facut macar juma de poza ?!
rusinicaaaaaaaaa !!!
nu vreau nici o scuza ... in genunchi pe coji de nucaaaa !!!
_________________ http://www.be-loud.ro/forum/cyu-cyuul-meu-viitor-cid-t9000.html
YM: shokaliptiku |
|
Sus |
|
 |
Jay Pasionat
Data înscrierii: 13/Noi/2009 Mesaje: 106 Locație: Galati
|
Trimis: Dum Mar 21, 2010 11:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
da da.... Rusine mie...
lasa ca am facut la masina lui bau bau.. pe a ta o mai pot vedea pe aici, in schimb pe a lui nu
_________________ ALPINE MRP-M650 + Magnat Transforce Reference
ALPINE iDA-X200 +Blaupunkt vc 132 + ALPINE SPE-17C2 |
|
Sus |
|
 |
Jay Pasionat
|
Trimis: Vin Mar 26, 2010 3:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
astazi am mers cu masina tatalui meu (fosta lu fratemiu), care este tot o solenza dar ALBASTRA, Playerul de pe ea, este JVC-ul pe care il aveam eu la inceput, difuzoare fata Magnat Coaxiale(13cm), si pe spate niste ovale, nu imi amintesc acum exact ce are.
Nu mi-a placut deloc muzica. Sunetul venea din spate, am incercat sa reglez cu Fader-ul, dar nici asa nu am reusit decat sa fac muzica sa scada in VOLUM (aparent ovalele de pe spate erau singurele care se auzeau cu adevarat in masina). Acum observ cat de mult conteaza un SISTEM pe fata.
Cand am vrut sa imi schimb difuzoarele (muzica de pe masina), sunetul din aceasta masina era drept target. . (Cel putin, ca moral, sa nu fiu mai prejos decat fratele meu). Insa acum realizez ca se aude mult mai bine la mine acum. Si inca am de munca... inca se aud tot felul de greierasi care nu isi au locul.
Am luat masina tatalui pentru ca a mea e la schimbat ULEI-uri, BUCSE, PIVOTI, BIELETE. Chestii de astea, normale pe drumurile noastre.
PS: Nimeni nu e virgin, STATUL ne-a tras-o cel putin odata.
_________________ ALPINE MRP-M650 + Magnat Transforce Reference
ALPINE iDA-X200 +Blaupunkt vc 132 + ALPINE SPE-17C2 |
|
Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
|
Sus |
|
 |
Jay Pasionat
|
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|