Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Solenza - Fi Audio/Genesis Project
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 28, 29, 30  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme

Autor Mesaj
Sharkky
Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Mai 27, 2008 7:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eeeee ..
Si sa mai scriem un pic pe topic ...
Din pacate, vesti bune nu prea mai sunt momentan ...
Dupa ce am rezolvat cu aripa dreapta-spate, astazi un dobitoc nu s-a asigurat si am intrat in el, reusind sa o sifonez din nou ...
Baietii in albastru si-au facut datoria, scotandu-l pe el vinovat pentru ca la schimbarea benzii nu s-a asigurat ... Povestea este foarte lunga si foarte intortocheata ... Ca sa va dati seama cam cat de complicata e povestea, va spun ca a scris pe pv.-ul cu amenda ca nu recunoaste fapta ...
Poze mai jos un pic cu mititica mea Sad

Image313_res.jpg
 Description:
 Filesize:  85.62 KB
 Viewed:  316 Time(s)

Image313_res.jpg

Image314_res.jpg
 Description:
 Filesize:  108.36 KB
 Viewed:  297 Time(s)

Image314_res.jpg

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Andry
Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008
Locație: Brasov

MesajTrimis: Mar Mai 27, 2008 8:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sharkky a scris:
a scris pe pv.-ul cu amenda ca nu recunoaste fapta ...

Mare-i gradina domnului, sa nu ma intelegi gresit, dar parca ma amuza putin situatia de mai sus Laughing

Waitin` for the Volvo, a new chapter!
Sus
yo_tibitzu
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 21/Noi/2007

MesajTrimis: Mar Mai 27, 2008 8:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ma lasi!!!!!...iar?????????asta e culmea ghinionului...offf..e bine ca inca nu i-ai tras vopseaua aia noua...oricum pacat de masina... Confused spor si ai grija...lasa o se facea, masina fiind fier...este ok ca nu ai patit tu ceva...
Sus
Sharkky
Audiofil

MesajTrimis: Mar Mai 27, 2008 8:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da ... bine ca nu am apucat sa o vopsesc ...
Ce sa mai spun .. Individul e om in toata firea la 52 ani ... din Vrancea cu buletin de Bucuresti ... si accent la "bord".

@Andry: Pentru cat de "nevinovat" se credea el, tot el era cel mai agitat si dadea din colt in colt ca sa-i dau eu asigurarea mea sa-si faca el masina ca un ornament de plastic de-al lui e mai scump decat ce stricaciuni am eu ..
O sa scriu toata intamplarea mai pe seara, dupa ce ma lasa un pic durerea de cap. Wink
Sus
raidaru
Priceput

Data înscrierii: 02/Feb/2008
Locație: arad

MesajTrimis: Mar Mai 27, 2008 9:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Astai bucurestiu, ce sa faci, noroc ca stau in arad. Si io am patit-o cu un mos odata, eram cu un golf2, mergeam cu 50 si numa vad ca iasa un mos cu un polo si se pune de-a latul pe drum.........am franat eu da cand i-am futut una in aripa spate:lol: , i-am infundat-o bine, mie mi-a picat bara, si tot mosu facea gura Mad am sunat la politie-pauza, ne-am dus la sectie-pauza, batea vantu, plm io am prins bara cu sarma si pa el l-am lasat in p ,masii acolo.......... Laughing
Sharkky
Audiofil

MesajTrimis: Dum Iun 01, 2008 5:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pieton ...
Ascult muzica ... la telefon ...
Am inceput (printre picaturi) sa pun pe foaie cam ce va fi de facut la masina, ce materiale mai trebuie pentru ca masina sa gazduiasca sistemul ...
Stiu, o sa-mi spuneti ca vrei poze, dar momentan nu am niciuna.
Masina e in service, se demonteaza, se repara, se vopseste, se inlocuiesc piesele avariate in urma accidentului si in urma vandalismului altora ..
Asta e, nu am ce face decat sa astept ...
Sus
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Dum Iun 01, 2008 10:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

raidaru a scris:
Astai bucurestiu, ce sa faci, noroc ca stau in arad. Si io am patit-o cu un mos odata, eram cu un golf2, mergeam cu 50 si numa vad ca iasa un mos cu un polo si se pune de-a latul pe drum.........am franat eu da cand i-am futut una in aripa spate:lol: , i-am infundat-o bine, mie mi-a picat bara, si tot mosu facea gura Mad am sunat la politie-pauza, ne-am dus la sectie-pauza, batea vantu, plm io am prins bara cu sarma si pa el l-am lasat in p ,masii acolo.......... Laughing

Ce limbaj tinere Razz

Nasol cu lovituri si indoituri la masina Sad

Sper sa se rezolve cat mai repede cu service-ul Very Happy

Sus
Sharkky
Audiofil

MesajTrimis: Joi Iun 05, 2008 1:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am vizitat aseara service-ul ...

Image321.jpg
 Description:
 Filesize:  257.24 KB
 Viewed:  296 Time(s)

Image321.jpg

Image317.jpg
 Description:
 Filesize:  303.33 KB
 Viewed:  291 Time(s)

Image317.jpg

Image318.jpg
 Description:
 Filesize:  271.98 KB
 Viewed:  283 Time(s)

Image318.jpg

Sus
liviu
Priceput

Data înscrierii: 08/Noi/2006

MesajTrimis: Joi Iun 05, 2008 7:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

hmm, imi pare rau sa o vad asa sincer. ar fi putut si ei macar sa nu sprijine aripa de masina...vrei sa o vopsesti in totalitate?
Sharkky
Audiofil

MesajTrimis: Joi Iun 05, 2008 11:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si mie imi pare si mai rau ... Am deja o saptamana de cand am lasat-o pe mana lor ..
Nu conteaza ca au sprijinit aripa sau barile ... Masina se va revopsi in totalitate...
Daca era sa nu se vopseasca, fii sigur ca nu faceau o asemenea imprudenta ...
Sus
liviu
Priceput

Data înscrierii: 08/Noi/2006

MesajTrimis: Vin Iun 06, 2008 9:04 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

e bine asa, am intrebat pentru ca am vazut cam ce se intampla in service-urile din romania...chiar si alea unde versi multi bani.

sa se rezolve cat mai repede.

bafta!

Sharkky
Audiofil

MesajTrimis: Dum Iun 15, 2008 6:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

No comment ...

P6130090_res.JPG
 Description:
 Filesize:  638.42 KB
 Viewed:  319 Time(s)

P6130090_res.JPG

Sus
Andry
Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008
Locație: Brasov

MesajTrimis: Dum Iun 15, 2008 9:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

asa sunt "mesterii" , si eu mi-am dus acum 2 luni masina, au zis ca n`au ce lucra 2 saptamani la ea si uite ca nici acum nu o am acasa. + au mai cerut inca o cutie de antifon, plata in avans si alte rahaturi.

un singur cuvant : ROMANIA

Waitin` for the Volvo, a new chapter!
Sus
Sharkky
Audiofil

MesajTrimis: Dum Iun 15, 2008 9:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Masina este vopsita ...
Mai trebuiesc montate barile, proiectoarele noi, luneta si polishata toata masina.
Din calculele mele, miercuri ar trebui sa ma plimb cu ea ...
Sus
yo_tibitzu

Data înscrierii: 21/Noi/2007

MesajTrimis: Dum Iun 15, 2008 9:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Frumos ... astept poze ... Cand ma dai o tura??? Very Happy ...

Ultima modificare efectuată yo_tibitzu la Dum Iun 15, 2008 9:30 pm, modificat de 2 ori în total
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 28, 29, 30  Următoare
Pagina 10 din 30

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum