|
|
|
Autor |
Mesaj |
Sharkky Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007 Mesaje: 1891 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Mai 27, 2008 7:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eeeee ..
Si sa mai scriem un pic pe topic ...
Din pacate, vesti bune nu prea mai sunt momentan ...
Dupa ce am rezolvat cu aripa dreapta-spate, astazi un dobitoc nu s-a asigurat si am intrat in el, reusind sa o sifonez din nou ...
Baietii in albastru si-au facut datoria, scotandu-l pe el vinovat pentru ca la schimbarea benzii nu s-a asigurat ... Povestea este foarte lunga si foarte intortocheata ... Ca sa va dati seama cam cat de complicata e povestea, va spun ca a scris pe pv.-ul cu amenda ca nu recunoaste fapta ...
Poze mai jos un pic cu mititica mea
Description: |
|
Filesize: |
85.62 KB |
Viewed: |
316 Time(s) |

|
|
108.36 KB |
297 Time(s) |

|
|
|
Sus |
|
 |
Andry Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008 Mesaje: 426 Locație: Brasov
|
Trimis: Mar Mai 27, 2008 8:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sharkky a scris: | a scris pe pv.-ul cu amenda ca nu recunoaste fapta ... |
Mare-i gradina domnului, sa nu ma intelegi gresit, dar parca ma amuza putin situatia de mai sus
_________________ RIP Peugeot...
Waitin` for the Volvo, a new chapter! |
|
Sus |
|
 |
yo_tibitzu Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 21/Noi/2007 Mesaje: 173
|
Trimis: Mar Mai 27, 2008 8:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
ma lasi!!!!!...iar?????????asta e culmea ghinionului...offf..e bine ca inca nu i-ai tras vopseaua aia noua...oricum pacat de masina... spor si ai grija...lasa o se facea, masina fiind fier...este ok ca nu ai patit tu ceva...
|
|
Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

|
Trimis: Mar Mai 27, 2008 8:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da ... bine ca nu am apucat sa o vopsesc ...
Ce sa mai spun .. Individul e om in toata firea la 52 ani ... din Vrancea cu buletin de Bucuresti ... si accent la "bord".
@Andry: Pentru cat de "nevinovat" se credea el, tot el era cel mai agitat si dadea din colt in colt ca sa-i dau eu asigurarea mea sa-si faca el masina ca un ornament de plastic de-al lui e mai scump decat ce stricaciuni am eu ..
O sa scriu toata intamplarea mai pe seara, dupa ce ma lasa un pic durerea de cap.
|
|
Sus |
|
 |
raidaru Priceput

Data înscrierii: 02/Feb/2008 Mesaje: 612 Locație: arad
|
Trimis: Mar Mai 27, 2008 9:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
Astai bucurestiu, ce sa faci, noroc ca stau in arad. Si io am patit-o cu un mos odata, eram cu un golf2, mergeam cu 50 si numa vad ca iasa un mos cu un polo si se pune de-a latul pe drum.........am franat eu da cand i-am futut una in aripa spate:lol: , i-am infundat-o bine, mie mi-a picat bara, si tot mosu facea gura am sunat la politie-pauza, ne-am dus la sectie-pauza, batea vantu, plm io am prins bara cu sarma si pa el l-am lasat in p ,masii acolo..........
_________________ Hu Blaupunkt LA MP72,hifonics Z6.5Ci,magnat xtr216,Rockford F.RFR 2215,GZHA 4120x,nimic |
|
Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

|
Trimis: Dum Iun 01, 2008 5:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pieton ...
Ascult muzica ... la telefon ...
Am inceput (printre picaturi) sa pun pe foaie cam ce va fi de facut la masina, ce materiale mai trebuie pentru ca masina sa gazduiasca sistemul ...
Stiu, o sa-mi spuneti ca vrei poze, dar momentan nu am niciuna.
Masina e in service, se demonteaza, se repara, se vopseste, se inlocuiesc piesele avariate in urma accidentului si in urma vandalismului altora ..
Asta e, nu am ce face decat sa astept ...
|
|
Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Dum Iun 01, 2008 10:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
raidaru a scris: | Astai bucurestiu, ce sa faci, noroc ca stau in arad. Si io am patit-o cu un mos odata, eram cu un golf2, mergeam cu 50 si numa vad ca iasa un mos cu un polo si se pune de-a latul pe drum.........am franat eu da cand i-am futut una in aripa spate:lol: , i-am infundat-o bine, mie mi-a picat bara, si tot mosu facea gura am sunat la politie-pauza, ne-am dus la sectie-pauza, batea vantu, plm io am prins bara cu sarma si pa el l-am lasat in p ,masii acolo..........  |
Ce limbaj tinere
Nasol cu lovituri si indoituri la masina
Sper sa se rezolve cat mai repede cu service-ul
_________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

|
Trimis: Joi Iun 05, 2008 1:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am vizitat aseara service-ul ...
|
257.24 KB |
296 Time(s) |

|
|
303.33 KB |
291 Time(s) |

|
|
271.98 KB |
283 Time(s) |

|
|
|
Sus |
|
 |
liviu Priceput
Data înscrierii: 08/Noi/2006 Mesaje: 791 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Iun 05, 2008 7:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
hmm, imi pare rau sa o vad asa sincer. ar fi putut si ei macar sa nu sprijine aripa de masina...vrei sa o vopsesti in totalitate?
_________________ Pioneer 5800MP,DLS R5A+DLS 425,sub GZRW 12XD-AL,amp. DLS CA41,amp. GZ 2.500TX,cond 1F,insonorizare |
|
Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

|
Trimis: Joi Iun 05, 2008 11:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si mie imi pare si mai rau ... Am deja o saptamana de cand am lasat-o pe mana lor ..
Nu conteaza ca au sprijinit aripa sau barile ... Masina se va revopsi in totalitate...
Daca era sa nu se vopseasca, fii sigur ca nu faceau o asemenea imprudenta ...
|
|
Sus |
|
 |
liviu Priceput
Data înscrierii: 08/Noi/2006 Mesaje: 791 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Iun 06, 2008 9:04 am Titlul subiectului: |
|
|
e bine asa, am intrebat pentru ca am vazut cam ce se intampla in service-urile din romania...chiar si alea unde versi multi bani.
sa se rezolve cat mai repede.
bafta!
_________________ Pioneer 5800MP,DLS R5A+DLS 425,sub GZRW 12XD-AL,amp. DLS CA41,amp. GZ 2.500TX,cond 1F,insonorizare |
|
Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

|
Trimis: Dum Iun 15, 2008 6:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
No comment ...
|
638.42 KB |
319 Time(s) |

|
|
|
Sus |
|
 |
Andry Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008 Mesaje: 426 Locație: Brasov
|
Trimis: Dum Iun 15, 2008 9:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
asa sunt "mesterii" , si eu mi-am dus acum 2 luni masina, au zis ca n`au ce lucra 2 saptamani la ea si uite ca nici acum nu o am acasa. + au mai cerut inca o cutie de antifon, plata in avans si alte rahaturi.
un singur cuvant : ROMANIA
_________________ RIP Peugeot...
Waitin` for the Volvo, a new chapter! |
|
Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

|
Trimis: Dum Iun 15, 2008 9:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
Masina este vopsita ...
Mai trebuiesc montate barile, proiectoarele noi, luneta si polishata toata masina.
Din calculele mele, miercuri ar trebui sa ma plimb cu ea ...
|
|
Sus |
|
 |
yo_tibitzu Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 21/Noi/2007 Mesaje: 173
|
Trimis: Dum Iun 15, 2008 9:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
Frumos ... astept poze ... Cand ma dai o tura??? ...
Ultima modificare efectuată yo_tibitzu la Dum Iun 15, 2008 9:30 pm, modificat de 2 ori în total |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|