|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
dorin Priceput

Data înscrierii: 29/Mai/2007 Mesaje: 356 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Iun 11, 2008 2:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
subwoofer de 20 cm never ever in sealed si in portbagaj si la bmw!
Enzo, te rog sa imi spui si mie de cate si anume ce difuzoare ai folosit tu din gama radioactive de la GZ.
La multe masini e loc sub scaun! bara aceea pe care e fixat " senzorul" se poate scoate, iar cablul de la senzor se poate fixa pe structura scaunului pe lateral, sau sub sezut, avand grija sa fie cablu destul pentru cursa scaunului maxim in fata si in spate. Subwoofer sealed sub scaun merge! si de 20, si de 25 la unele masini!
Vad ca nimeni nu are stire de existenta unui subwoofer de 20 cm din gama hyrogen de la GZ, care este un sub f bun. http://www.ground-zero-audio.com/english/05_hw20x.htm
si au mai aparut si intre timp si http://www.ground-zero-audio.com/english/05_nw65.htm, insa nu le-am testat.
cine spune ca nu se poate scoate bass din difuzoare mici se inseala, si o sa va prezint in curand o usa de BMW de la care flutura pantalonii cand dai tare!
myxage, solutii se gasesc pentru orice tip de masina si pt orice configuratie! toata treaba este sa nu renunti din prima atunci cand cineva iti spune ca nu se poate  |
|
| Sus |
|
 |
ELNA Priceput
Data înscrierii: 06/Aug/2006 Mesaje: 411
|
Trimis: Mie Iul 02, 2008 10:41 am Titlul subiectului: |
|
|
| vreau sa vad si eu usa de bmw ! |
|
| Sus |
|
 |
EnZ0 Priceput
Data înscrierii: 12/Feb/2008 Mesaje: 264 Locație: Braila/Craiova
|
Trimis: Mie Iul 02, 2008 1:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
Dorin faci cumva vreo politica de marketing ? Am observat ca in majoritatea posturilor iti indrepti mereu tinta spre GZ ....
Ideea este ca difuzorul sa aiba loc sub scaun ca spatiu pentru o incinta poate fii si mai intervine si alta chestie in ce frecventa reuseste sa coboare?
Si un lucru care chiar imi place la firma asta GZ este ca oricat te'ai stradui dimensiunile difuzoarelor de joase nu le gasestii. (m'am uitat acuma la adancimea de instalarea si .... ) _________________ Volvo 480 ES , BLACK EDITION, full option, alcantra leather.
Daewoo Tico - in construction - |
|
| Sus |
|
 |
dorin Priceput

Data înscrierii: 29/Mai/2007 Mesaje: 356 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Iul 02, 2008 1:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
| EnZ0 a scris: | | Dorin faci cumva vreo politica de marketing ?Am observat ca in majoritatea posturilor iti indrepti mereu tinta spre GZ .... |
Da.
| EnZ0 a scris: | | Ideea este ca difuzorul sa aiba loc sub scaun ca spatiu pentru o incinta poate fii si mai intervine si alta chestie in ce frecventa reuseste sa coboare? |
Aici poti afla doar prin proba si doar dupa ce construiesti incinta respectiva. Degeaba iti spun eu ca el coboara, daca l-am ascultat in 20 litri, si tu il montezi in 10 litri, ca mai mult nu ai loc. Chestiile cu incintele si de cum suna un difuzor sunt discutabile
| EnZ0 a scris: | | Si un lucru care chiar imi place la firma asta GZ este ca oricat te'ai stradui dimensiunile difuzoarelor de joase nu le gasestii. (m'am uitat acuma la adancimea de instalarea si .... ) |
Pot spune ca nu te-ai straduit. Detaliile astea le gasesti in linkurile(manual, specificatii, etc) de pe pagina produsului respectiv. De exemplu: htttp://www.ground-zero-audio.com/13_download/gzhw.pdf
Vezi al doilea rand. |
|
| Sus |
|
 |
Armadyllo Pasionat
Data înscrierii: 15/Iun/2008 Mesaje: 90 Locație: etaj 1
|
Trimis: Mie Iul 02, 2008 2:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
Stiu si eu destul de bine cum e spatiu in E46. Ideea e ca daca obisnuiesti sa ai persoane in spate... e cam dificil cu boxa sub scaune. In partea dreapta ai trusa medicala...si nu e cam deloc spatiu. Iar odata ce l-ai ocupat si pe ala de sub scaunul soferului... si merg mai mult de doua persoane, cineva tot isi baga picioarele in incinta ta.
Plus ca e un sedan, asta inseamana ca trebuie ceva mai mare putere in bas...ca sa iese sunetul din portbagaj.
Exista in portbagaj concavitatile alea in stanga si in dreapta, in spatele aripilor, nu stiu cum sa explic. Ai putea sa incerci cu ceva fibra de sticla pentru incinta, ca sa profiti de spatiu. Eventual un dif de 10š mai bunisor. |
|
| Sus |
|
 |
Infamous Pasionat

Data înscrierii: 27/Dec/2006 Mesaje: 167
|
Trimis: Sâm Iul 12, 2008 8:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
| dorin a scris: |
cine spune ca nu se poate scoate bass din difuzoare mici se inseala, si o sa va prezint in curand o usa de BMW de la care flutura pantalonii cand dai tare! |
In jurul carei fregvente? |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|