|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
myxage
Data înscrierii: 17/Noi/2007 Mesaje: 6
|
Trimis: Mie Apr 16, 2008 8:21 pm Titlul subiectului: Sonorizare BMW E46 seria 3 |
|
|
masina e cea in cauza ...Nu vreau sa schimb cd playerul original deci ce solutii am ?,,, Cu adaptoare highlow pot lua semnal din spate ?,,Cum va fi calitatea sunetului ?..Ce statie mi-ar trebui ..mentionez ca nu vreau sa montzz subwoofer in spate pt ca portbagajul e mic ..pot folosi spatiul de sub scaunele fata pt asta ...!..deci daca aveti vreo sugestie sau s-a mai montat de catre cineva ..rog sa posteze ...
pt boxele spate m-am oprit la astea http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Ground_Zero/Sisteme/GZRC_165FX/
De aici nu mai stiu ce sa aleg ..si mai ales nu stiu cum pot instala woofere sub scaune!.. |
|
| Sus |
|
 |
myxage
|
Trimis: Joi Apr 17, 2008 10:21 pm Titlul subiectului: Re: Sonorizare BMW E46 seria 3 |
|
|
| mda multumesc pt colaborare ..probabil daca spuneam ca vreau un sistem de 2000 E s-ar fi oferit o solutie !..In fine ..daca la Bavaria ne trateaza cu spatele ..de fapt nu ma asteptam sa gasesc vreun raspuns aici sau ceva amabilitate !...Se poate inchide topicul , sterge etc ... |
|
| Sus |
|
 |
raidaru Priceput

Data înscrierii: 02/Feb/2008 Mesaje: 612 Locație: arad
|
Trimis: Vin Apr 18, 2008 12:32 am Titlul subiectului: |
|
|
man, tu nu vrei subwoofer da vrei bass. Poti sa ai si ceva bass din medii, iti recomand mac audio olympic gold pt raportul pret performante. Se aude si bassul in ele, destul de tare. Sau magnat new edge, dupa forma suspensiei trebuie sa scoata si ceva joase. Astea + ceva amplif de 150-200 rms pe ieisre nu ar fi rau. Nu te pune sa bagi prostii pe sub scaune............... Cat despre adaptoare high-low...........mai bine iei un processor de sunet si ai terminat balciul, ai si claritate si reglaje si tot ce vrei. Bafta _________________ Hu Blaupunkt LA MP72,hifonics Z6.5Ci,magnat xtr216,Rockford F.RFR 2215,GZHA 4120x,nimic |
|
| Sus |
|
 |
myxage
|
Trimis: Vin Apr 18, 2008 11:53 am Titlul subiectului: |
|
|
| raidaru a scris: | | man, tu nu vrei subwoofer da vrei bass. Poti sa ai si ceva bass din medii, iti recomand mac audio olympic gold pt raportul pret performante. Se aude si bassul in ele, destul de tare. Sau magnat new edge, dupa forma suspensiei trebuie sa scoata si ceva joase. Astea + ceva amplif de 150-200 rms pe ieisre nu ar fi rau. Nu te pune sa bagi prostii pe sub scaune............... Cat despre adaptoare high-low...........mai bine iei un processor de sunet si ai terminat balciul, ai si claritate si reglaje si tot ce vrei. Bafta |
Multumesc pt raspuns !...Ai dreptate cu procesorul de sunet ..Este si solutia oferita de cei de la sono.ro care mi-au raspuns la emailuri si mi-au propus si o oferta ...Se pare ca exista si un woofer care vine perfect in cutia de ski de la E46 fara vreo adaptare |
|
| Sus |
|
 |
EnZ0 Priceput
Data înscrierii: 12/Feb/2008 Mesaje: 264 Locație: Braila/Craiova
|
Trimis: Vin Apr 18, 2008 2:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu stiu de ce, dar uni oamenii cand scriu ceva ... , in fine , sunt fan BMW , chiar daca detin volvo, cum poti afirma ca portbagajul de la e46 este mic ??? ai ideie cati litri are?, eu am montat subwoofer in e46 decapotabil, gandindu-ne ca in portabgaj intra si plafonu vara, si a incaput si subwoofer si statie ...
Alta ordine de idei, un difuzor mai mic de 20cm nu il poti numi subwoofer, sub un scaun este un volum cuprins intre 12-20litri, mai este un topic pe forum, si inca cautam un dif de 20cm care in 12-15 litri sa sune acceptabil, si din ce am simulat pana acuma nu este nici unu interesant, ar fi HELIX p8 precision dar are adancimea de montare cam mare si nu cred ca incape. In alta ordine de ideei vrei bass pui subwoofer (eu n'am vazut pana acuma masina berlina in care sa nu incapa un subwoofer), vrei kick-bass, iti ei sistem pt usii de la medium level in sus(din pe la DLS, FOCAL, HERTS,BRAX, HELIX), antifonezii foarte bine usa, amplificator de buna calitate si macar capabil de un 75w fara distorsiuni pe canal ... si cu toate astea tot kick-bass vei optine. _________________ Volvo 480 ES , BLACK EDITION, full option, alcantra leather.
Daewoo Tico - in construction - |
|
| Sus |
|
 |
myxage
|
Trimis: Vin Apr 18, 2008 9:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
| EnZ0 a scris: | Nu stiu de ce, dar uni oamenii cand scriu ceva ... , in fine , sunt fan BMW , chiar daca detin volvo, cum poti afirma ca portbagajul de la e46 este mic ??? ai ideie cati litri are?, eu am montat subwoofer in e46 decapotabil, gandindu-ne ca in portabgaj intra si plafonu vara, si a incaput si subwoofer si statie ...
Alta ordine de idei, un difuzor mai mic de 20cm nu il poti numi subwoofer, sub un scaun este un volum cuprins intre 12-20litri, mai este un topic pe forum, si inca cautam un dif de 20cm care in 12-15 litri sa sune acceptabil, si din ce am simulat pana acuma nu este nici unu interesant, ar fi HELIX p8 precision dar are adancimea de montare cam mare si nu cred ca incape. In alta ordine de ideei vrei bass pui subwoofer (eu n'am vazut pana acuma masina berlina in care sa nu incapa un subwoofer), vrei kick-bass, iti ei sistem pt usii de la medium level in sus(din pe la DLS, FOCAL, HERTS,BRAX, HELIX), antifonezii foarte bine usa, amplificator de buna calitate si macar capabil de un 75w fara distorsiuni pe canal ... si cu toate astea tot kick-bass vei optine. |
daca nu te superi as vrea sa folosesc masina si cand ma duc la cumparaturi sau pun un carucior in portbagaj ..deci comparativ cu alte masini E46 are un portbagaj mic ...In sensul asta montarea unui tub etse cam neplacuta sau incomoda pt nevoile mele !. |
|
| Sus |
|
 |
EnZ0 Priceput
|
Trimis: Vin Apr 18, 2008 11:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
| myxage a scris: | | EnZ0 a scris: | Nu stiu de ce, dar uni oamenii cand scriu ceva ... , in fine , sunt fan BMW , chiar daca detin volvo, cum poti afirma ca portbagajul de la e46 este mic ??? ai ideie cati litri are?, eu am montat subwoofer in e46 decapotabil, gandindu-ne ca in portabgaj intra si plafonu vara, si a incaput si subwoofer si statie ...
Alta ordine de idei, un difuzor mai mic de 20cm nu il poti numi subwoofer, sub un scaun este un volum cuprins intre 12-20litri, mai este un topic pe forum, si inca cautam un dif de 20cm care in 12-15 litri sa sune acceptabil, si din ce am simulat pana acuma nu este nici unu interesant, ar fi HELIX p8 precision dar are adancimea de montare cam mare si nu cred ca incape. In alta ordine de ideei vrei bass pui subwoofer (eu n'am vazut pana acuma masina berlina in care sa nu incapa un subwoofer), vrei kick-bass, iti ei sistem pt usii de la medium level in sus(din pe la DLS, FOCAL, HERTS,BRAX, HELIX), antifonezii foarte bine usa, amplificator de buna calitate si macar capabil de un 75w fara distorsiuni pe canal ... si cu toate astea tot kick-bass vei optine. |
daca nu te superi as vrea sa folosesc masina si cand ma duc la cumparaturi sau pun un carucior in portbagaj ..deci comparativ cu alte masini E46 are un portbagaj mic ...In sensul asta montarea unui tub etse cam neplacuta sau incomoda pt nevoile mele !. |
E ultima data cand mai scriu pe topicu tau pt ca imi bat gura de pomana, in lumea astea e o logica odata ce modificii ceva trebuie sa faci niste compromisurii, ce spui tu este exact cum ai zice ca faci tuning la motor la o masina noua si cei de la firma producatoare in loc de 3 ani garantie sa iti dea 12 ani garantie, sau ai frigider mic acasa , iti ei din ala cu 2 usi care face si gheata are quick freze si mai stiu eu ce nebuni cu 3 motoare cu zeci de lumini in el, si vrei sa consume de 20 de ori mai putin ca celalat. _________________ Volvo 480 ES , BLACK EDITION, full option, alcantra leather.
|
| Sus |
|
 |
raidaru Priceput

Data înscrierii: 02/Feb/2008 Mesaje: 612 Locație: arad
|
Trimis: Vin Apr 18, 2008 11:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
 _________________ Hu Blaupunkt LA MP72,hifonics Z6.5Ci,magnat xtr216,Rockford F.RFR 2215,GZHA 4120x,nimic |
|
| Sus |
|
 |
myxage
|
Trimis: Sâm Apr 19, 2008 7:38 am Titlul subiectului: |
|
|
| EnZ0 a scris: | | myxage a scris: | | EnZ0 a scris: | Nu stiu de ce, dar uni oamenii cand scriu ceva ... , in fine , sunt fan BMW , chiar daca detin volvo, cum poti afirma ca portbagajul de la e46 este mic ??? ai ideie cati litri are?, eu am montat subwoofer in e46 decapotabil, gandindu-ne ca in portabgaj intra si plafonu vara, si a incaput si subwoofer si statie ...
E ultima data cand mai scriu pe topicu tau pt ca imi bat gura de pomana, in lumea astea e o logica odata ce modificii ceva trebuie sa faci niste compromisurii, ce spui tu este exact cum ai zice ca faci tuning la motor la o masina noua si cei de la firma producatoare in loc de 3 ani garantie sa iti dea 12 ani garantie, sau ai frigider mic acasa , iti ei din ala cu 2 usi care face si gheata are quick freze si mai stiu eu ce nebuni cu 3 motoare cu zeci de lumini in el, si vrei sa consume de 20 de ori mai putin ca celalat. |
PENIBIL ....anticipiez ca ai 19 ani maxim ! Multumesc de intentii oricum !..Nu toti mergem pe volum ..pe mine ma intereseaza calitatea! Pune-ti tu 7 tuburi in portbagaj !... |
|
| Sus |
|
 |
EnZ0 Priceput
|
Trimis: Sâm Apr 19, 2008 9:55 am Titlul subiectului: |
|
|
De cand iti permiti tu sa comentezii tu ce am eu in masina, ai vreo ideie ce am, cate masini am, cum conduc sau ce fac, sau cati ani am?
Daca nu ma cunostii, nu inteleg de unde iti dai tu seama ce am eu in masina.
Si in alta ordine de idei , dupa ce ca sunt singuru care am vrut sa te ajut mai faci si gura, nu vezi frate ca pe topicu tau nu scrie nimenea sau tu vorbestii cu tine insutii, si avetii parerii diferite.
Asa ca ramai tu la ideea, ca cu difuzore GZ de entry level rupi randu , si cu difuzor intre 15-20cm pus sub scaun, scoti din el un subwoofer de ramanem cu totii impresionatii, o sa iti dam si un premiu daca reusesti. _________________ Volvo 480 ES , BLACK EDITION, full option, alcantra leather.
|
| Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Sâm Apr 19, 2008 10:09 am Titlul subiectului: |
|
|
Liniste !!!1
Vorbeste maestru  _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
| Sus |
|
 |
liviu Priceput
Data înscrierii: 08/Noi/2006 Mesaje: 791 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Mai 16, 2008 9:05 am Titlul subiectului: |
|
|
hai totusi sa ne sfatuim nu sa ne certam!
eu zic ca iti poti permite sa pui in portbagaj un subwoofer mic de 8-10 inchi intr-o incinta sealed, pana la urma te poti orienta si la o incinta de fibra, care vad ca au inceput sa se poarte. in felul ast cred ca te poti incadra in ce vrei tu. probleme s-ar putea sa iti faca insonorizarea de fabrica a masini care este facuta cu simt de raspundere. helix-ul p8 precision recomandat mai sus intr-o incinta sealed cred ca te va multumi.
salutari! _________________ Pioneer 5800MP,DLS R5A+DLS 425,sub GZRW 12XD-AL,amp. DLS CA41,amp. GZ 2.500TX,cond 1F,insonorizare |
|
| Sus |
|
 |
Yuri Prime Priceput

Data înscrierii: 27/Noi/2007 Mesaje: 391 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Mai 16, 2008 8:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
io nu cred ca un sub sa zicem sealed .....ocupa asa de mult....io am un seat ibiza si stiu cat de mare e la tine....acuma daca vrei bass trebuie si putin compromis da io zic ca ai destul loc si daca pui un sub tot ramane si loc pentru cumparaturi.........iti pui un dif de 10 " si iti zic ca nu are cum sa ocupe mult loc intr o incinta sealed ..........acuma conteaza ce vrei daca vrei bass sa iti tremure si dintii din gura nu ai cum decat cu ceva puternic mai ales la masina ta ......daca tot vrei fara sub......schimba difuzoarele nu cu unele de clasa entry ci ceva mai sus.....si sa fie de 16.5 ....o sa ai kick bass da nu o sa coboare niciodata ca un subwoofer.....merge si ce zici tu sa pui sub scaun da zic ca te complici si bani multi....aruncati aiurea...salut
P.S. nu te mai supara ca nu a raspuns nimeni repede la intrebarile tare....noi suntem doar pasionati unii sunt chiar priceputi si nu e nimeni oblgat sa raspunda ....daca e sa raspunda e pentru ca vrea sa ajute  |
|
| Sus |
|
 |
soryn

Data înscrierii: 14/Feb/2008 Mesaje: 38 Locație: Cluj-Napoca
|
|
| Sus |
|
 |
raverush
Data înscrierii: 29/Ian/2008 Mesaje: 26
|
Trimis: Mie Iun 11, 2008 11:24 am Titlul subiectului: Sper sa va rezolv toate problemele asa |
|
|
Multi de aici isi dau cu parerea dar eu vorbesc in cunostiinta de cauza pentru ca am aceiasi masina si am avut aceleasi probleme.
La inceput eram indecis daca sa imi schimb cd-playerul original sau sa il las tot pe ala. Am postat pe niste forumuri straine si mi-au spus baietii ca boxele si cd=playerul de pe bmw se fac in colaborare cu pioneer doar ca scrie bmw pe ele. Mi s-a recomandat si mie un procesor de sunet dar mi s-a parut prea scump pretul pentru a pastra cd-playerul original. La bmw-ul asta pe usi la nivelul bordului sunt tweeterele(nush daca am scris corect) pe usi la picioare mediile si in spate sub luneta bassul. Eu mi-am cumparat un adaptor high-low dietz, nu f scump, si l-am legat la cele doua boxe de pe spate, cele de bass. Adaptorul il fixezi undeva in portbagaj, unde vrei tu. Si cu asta am terminat cu semnalul pentru subwoofer...Reglaje ai acum din cd-player si din amplificator.
Si eu am vrut sa imi pun subwoofere sub scaune dar daca te uiti sub scaun ai o bara de metal subtire pe care este fixat senzorul de centura si nu cred ca vrei sa renunti la ala pentru un subwoofer, mai ales ca o sa stai cu becurile de centura aprinse in bord tot timpu daca le scoti.
Am intampinat si eu problema cu spatiul din portbagaj si am rezolvat-o destul de simplu. Mi-am cumparat un subwoofer alpine de 500w alpine swr1222d si mi-am facut o incinta dupa specificatii de pe un forum strain. Mi-au dat baietii de acolo dimensiuni si schite, tot...Amplificatorul l-am montat pe incinta subwooferului, pe partea pe unde iese aerul ,asta ajutand si la racirea lui, fiind o incinta bass reflex.
Am fixat fire tot pe incinta, am cumparat un intrrupator bun de mici dimensiuni la care am legat remote-ul. Bateria o ai in portbagaj la fel ca mine banuiesc, si iti cumperi doar 2-3 m de cablu bun de alimentare pentru amplificator...(Nu te zgarci la perul cablului cum am facut eu pentru ca o sa iti para rau pe urma...si nu te joci cu asta) La capetele cablurilor -+, legi niste clesti de sudura, vezi ca se gasesc unii mici din fier foarte rezistenti...si gata...
Acum cand vrei sa iesi in oras sa iti bubuie muzica iti pui subwooferul si prinzi repede clestii la baterie si bagi cablul de semnal la adaptorul din portbagaj si daca vrei sa pleci undeva cu bagaje multe dai subwooferul jos si pleci...Toata joaca asta nu iti ia mai mult de 2 minute...
Iar subwooferul ala de intra in spatiul dintre canapele din spate nu e subwoofer...l-am auzit eu si nu face mare lucru.
Inca o recomandare ia-ti un subwoofer de vreo 750 de w daca vrei sa se auda tare si afara deoarece am meu de 500 se aude tare din interior dar afara nu prea deoarece e bine insonorizata masina si mai ales portbagajul...
Sper sa mai citesti asta si sa te ajute cu ceva deoarece am pierdut ceva timp cat am scris... Scuza-mi eventualele greseli de exprimare sau de scriere dar nu mai am timp sa citesc asta inca odata ca ma grabesc
Bafta |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|