Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Sonorizare Lancer 2008

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
conchistadorul

Data înscrierii: 28/Iul/2009
Locație: CJ-NP

MesajTrimis: Mar Iul 28, 2009 10:55 pm    Titlul subiectului: Sonorizare Lancer 2008 Răspunde cu citat (quote)

Hello.

O mare mica problema, vreau sa-mi modific sonorizarea dintr-un Lancer, modelul nou achizitionat de curand. Ptr cunoscatorii de Lancer tin sa precizez ca din pacate nu au fost bani de sistemul rockford fosgate:((, deci si prin urmare vreau sa imi pun ceva after market....

Sistemul de acum merge bine(daca e dat incet) dar cand are putin volumul mai mare incepe se baraie....presupun, deoarece nu stiu sigur ca difuzoarele sunt de 50 W, dar stiu sigur ca sunt de 16.5 cm.

acum ca am prezentat situatia intrebarea este: pentru a scapa de baraitul acela trebuie schimbate difuzoarele sau trebuie doar pusa o folie de insonorizare, ceva de genul:http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Insonorizare/Standartplast/Vibroplast_M1_-_8_folii/,

dynamatul din pacate mi se pare putin scump.

orice parere e bine venita. Multumesc[/url]
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Mar Iul 28, 2009 11:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sincer, diferente de performanta intre m1 si dynamat extreme nu o sa vezi (auzi), in opinia mea. Deci e o alegere buna cu m1.
Sus
aproapeom

Data înscrierii: 31/Mar/2009

MesajTrimis: Mie Iul 29, 2009 12:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

depinde daca e barait de difuzor sau doar zgomote din fata de usa. daca e sistem stock probabil e barait din difuzor, si de aici depinde cat de departe vrei sa ajungi Smile
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Mie Iul 29, 2009 12:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Un element extrem de important: schimbi si head-unit-ul sau nu?
Pentru ca daca nu, e posibil sa ai surprize mari (neplacute).

Am incercat noi sa facem un Lancer 2008 ce avea sistemul RF si HU cu HDD si am constatat ca HU original cu toate ca foarte destept (touch screen, HDD inclus etc) era praf ca sunet, complet neliniar odata puse alte difuzoare. Concluzia a fost sa lasam sistemul original si am lucrat doar la insonorizare care pe aceasta masina e un must. e tabla toata. am avut clienti care vroiau insonorizare numai sa nu mai auda zgomotul soselei, nu pentru muzica Smile

Nu stiu cum e sistemul de baza dar in principiu ramane valabil, daca nu schimbi HU, nu ajungi prea departe.
Sus
conchistadorul

MesajTrimis: Mie Iul 29, 2009 5:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Citat:
Un element extrem de important: schimbi si head-unit-ul sau nu?
Pentru ca daca nu, e posibil sa ai surprize mari (neplacute).

Am incercat noi sa facem un Lancer 2008 ce avea sistemul RF si HU cu HDD si am constatat ca HU original cu toate ca foarte destept (touch screen, HDD inclus etc) era praf ca sunet, complet neliniar odata puse alte difuzoare. Concluzia a fost sa lasam sistemul original si am lucrat doar la insonorizare care pe aceasta masina e un must. e tabla toata. am avut clienti care vroiau insonorizare numai sa nu mai auda zgomotul soselei, nu pentru muzica

Nu stiu cum e sistemul de baza dar in principiu ramane valabil, daca nu schimbi HU, nu ajungi prea departe.

legat de sistemul MMC+sistem rockford am auzit doar cuvinte de lauda, site-uri si forumuri internationale.....nu stiu ce sa zic.....al meu e mp3-playerul stock, fara nici o modificare, deci nu prea stiu ce anume nu merge la el.....as putea cumva sa testez care e problema??? si in caz ca e mp3-player-ul(cred ca asta e HU- HEAD UNIT) cu ce as putea sa-l schimb.....daca ai lucrat pe asa ceva ai vazut ca e mascat......nu prea imi dau seama ce ar putea intra in loc:(
Sus
ssrli
Audiofil

MesajTrimis: Mie Iul 29, 2009 5:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Hai pe la mine pe la garaj, vad ca esti din cluj, si vedem exact ce difuzoare incap.
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Mie Iul 29, 2009 6:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

N-am zis de sistemul Rocford ca nu suna bine. era ok. poate nu de banii dati pe el dar era ok. subwoofer-ul era cam nefericit in incinta de plastic dar l-am ajutat si pe el cu niste insonorizare si zbarnaia mai putin.
problema era ca HU nu se intelegea deloc cu difuzoare aftermarket. Nu scotea un semnal liniar. chiar cu treble la minus 5-6 tot erau cam multe inalte. Cu difuzoarele din sistemul RF evident, mergea perfect, suna ok.

Poti schimba HU pe lancer folosind o rama adaptoare cu ceva 2Din de genul http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/ALPINE/CDE-W203Ri/ sau chiar un DVD 2DIN daca vrei.
Sus
conchistadorul

MesajTrimis: Lun Sep 07, 2009 10:58 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

deci m-am decis. vreu sa-mi iau alte difuri. Ceva propuneri de difuri de 16.5 la preturi "decente"? Multumesc
Sus
ssrli
Audiofil

MesajTrimis: Lun Sep 07, 2009 11:15 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Buget ?

Eu am fost multumit de dls c6 legate pe un Clarion 588, in usi insonorizate.

Sus
conchistadorul

MesajTrimis: Lun Sep 07, 2009 12:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ssrli a scris:
Hai pe la mine pe la garaj, vad ca esti din cluj, si vedem exact ce difuzoare incap.

unde anume?da-mi o adresa pls
Sus
ssrli
Audiofil

MesajTrimis: Lun Sep 07, 2009 2:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ai pm.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum