| |
| Autor |
Mesaj |
conchistadorul
Data înscrierii: 28/Iul/2009 Mesaje: 12 Locație: CJ-NP
|
Trimis: Mar Iul 28, 2009 10:55 pm Titlul subiectului: Sonorizare Lancer 2008 |
|
|
Hello.
O mare mica problema, vreau sa-mi modific sonorizarea dintr-un Lancer, modelul nou achizitionat de curand. Ptr cunoscatorii de Lancer tin sa precizez ca din pacate nu au fost bani de sistemul rockford fosgate:((, deci si prin urmare vreau sa imi pun ceva after market....
Sistemul de acum merge bine(daca e dat incet) dar cand are putin volumul mai mare incepe se baraie....presupun, deoarece nu stiu sigur ca difuzoarele sunt de 50 W, dar stiu sigur ca sunt de 16.5 cm.
acum ca am prezentat situatia intrebarea este: pentru a scapa de baraitul acela trebuie schimbate difuzoarele sau trebuie doar pusa o folie de insonorizare, ceva de genul:http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Insonorizare/Standartplast/Vibroplast_M1_-_8_folii/,
dynamatul din pacate mi se pare putin scump.
orice parere e bine venita. Multumesc[/url] |
|
| Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Mar Iul 28, 2009 11:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sincer, diferente de performanta intre m1 si dynamat extreme nu o sa vezi (auzi), in opinia mea. Deci e o alegere buna cu m1. _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
| Sus |
|
 |
aproapeom
Data înscrierii: 31/Mar/2009 Mesaje: 41
|
Trimis: Mie Iul 29, 2009 12:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
depinde daca e barait de difuzor sau doar zgomote din fata de usa. daca e sistem stock probabil e barait din difuzor, si de aici depinde cat de departe vrei sa ajungi  |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Mie Iul 29, 2009 12:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
Un element extrem de important: schimbi si head-unit-ul sau nu?
Pentru ca daca nu, e posibil sa ai surprize mari (neplacute).
Am incercat noi sa facem un Lancer 2008 ce avea sistemul RF si HU cu HDD si am constatat ca HU original cu toate ca foarte destept (touch screen, HDD inclus etc) era praf ca sunet, complet neliniar odata puse alte difuzoare. Concluzia a fost sa lasam sistemul original si am lucrat doar la insonorizare care pe aceasta masina e un must. e tabla toata. am avut clienti care vroiau insonorizare numai sa nu mai auda zgomotul soselei, nu pentru muzica
Nu stiu cum e sistemul de baza dar in principiu ramane valabil, daca nu schimbi HU, nu ajungi prea departe. |
|
| Sus |
|
 |
conchistadorul
|
Trimis: Mie Iul 29, 2009 5:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Citat: | Un element extrem de important: schimbi si head-unit-ul sau nu?
Pentru ca daca nu, e posibil sa ai surprize mari (neplacute).
Am incercat noi sa facem un Lancer 2008 ce avea sistemul RF si HU cu HDD si am constatat ca HU original cu toate ca foarte destept (touch screen, HDD inclus etc) era praf ca sunet, complet neliniar odata puse alte difuzoare. Concluzia a fost sa lasam sistemul original si am lucrat doar la insonorizare care pe aceasta masina e un must. e tabla toata. am avut clienti care vroiau insonorizare numai sa nu mai auda zgomotul soselei, nu pentru muzica
Nu stiu cum e sistemul de baza dar in principiu ramane valabil, daca nu schimbi HU, nu ajungi prea departe. |
legat de sistemul MMC+sistem rockford am auzit doar cuvinte de lauda, site-uri si forumuri internationale.....nu stiu ce sa zic.....al meu e mp3-playerul stock, fara nici o modificare, deci nu prea stiu ce anume nu merge la el.....as putea cumva sa testez care e problema??? si in caz ca e mp3-player-ul(cred ca asta e HU- HEAD UNIT) cu ce as putea sa-l schimb.....daca ai lucrat pe asa ceva ai vazut ca e mascat......nu prea imi dau seama ce ar putea intra in loc:( |
|
| Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

|
Trimis: Mie Iul 29, 2009 5:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
Hai pe la mine pe la garaj, vad ca esti din cluj, si vedem exact ce difuzoare incap. _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Mie Iul 29, 2009 6:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
N-am zis de sistemul Rocford ca nu suna bine. era ok. poate nu de banii dati pe el dar era ok. subwoofer-ul era cam nefericit in incinta de plastic dar l-am ajutat si pe el cu niste insonorizare si zbarnaia mai putin.
problema era ca HU nu se intelegea deloc cu difuzoare aftermarket. Nu scotea un semnal liniar. chiar cu treble la minus 5-6 tot erau cam multe inalte. Cu difuzoarele din sistemul RF evident, mergea perfect, suna ok.
Poti schimba HU pe lancer folosind o rama adaptoare cu ceva 2Din de genul http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/ALPINE/CDE-W203Ri/ sau chiar un DVD 2DIN daca vrei. |
|
| Sus |
|
 |
conchistadorul
|
Trimis: Lun Sep 07, 2009 10:58 am Titlul subiectului: |
|
|
| deci m-am decis. vreu sa-mi iau alte difuri. Ceva propuneri de difuri de 16.5 la preturi "decente"? Multumesc |
|
| Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

|
Trimis: Lun Sep 07, 2009 11:15 am Titlul subiectului: |
|
|
Buget ?
Eu am fost multumit de dls c6 legate pe un Clarion 588, in usi insonorizate. _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
| Sus |
|
 |
conchistadorul
|
Trimis: Lun Sep 07, 2009 12:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ssrli a scris: | | Hai pe la mine pe la garaj, vad ca esti din cluj, si vedem exact ce difuzoare incap. |
unde anume?da-mi o adresa pls |
|
| Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

|
Trimis: Lun Sep 07, 2009 2:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ai pm. _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
| Sus |
|
 |
|