|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Lentiup
Data înscrierii: 05/Feb/2007 Mesaje: 4
|
Trimis: Lun Feb 05, 2007 7:30 pm Titlul subiectului: Spuneti-mi si mie, imi trebuie sau nu condensator? |
|
|
| Am un sistem si io un SONY GT500 2 difuzoare rotunde pe fata SONY de 60 W RMS si doua difuzoare Infynyti de 100 W RMS si o statie JEANS de 500 si un Woofer de 1200 Magnat.Sistemu se aude SUPER BINE. Poate sa imi zica cineva si mie pt ce este bun condensatoru si ce face el k nu stiu prea multe. AST raspunsurile voastre !!! |
|
| Sus |
|
 |
ando Pasionat
Data înscrierii: 20/Ian/2007 Mesaje: 105 Locație: Suceava
|
Trimis: Lun Feb 05, 2007 10:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
Au fost mai multe topicuri pe aceasta tema. Pe scurt,acesta furnizeaza putere la sisteme audio puternice(>500w ) filtreaza curentul d alimentare si cruta bateria. _________________ Pioneer & BMW_addict |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mar Feb 06, 2007 5:34 am Titlul subiectului: |
|
|
un condensator e ca o "groapa de curent" care se alimenteaza de la baterie si implicit de la alternator si ajuta la stabilizarea curentului atunci cand amplificatoarele consuma mult curent (peste 250w rms)
prctic, amplificatorul isi va lua curentul necesar varfurilor de consum mare din acea "groapa de curent" numit condensator.
un condensator este bun in orice situatie, deoarece protejeaza bateria si alternatorul de fluxurile rapide de consum mare ale amplificatorului (in general pt subwoofer)
acesta va proteja si siguranta cat si cablurile de alimentare! si va oferi mai multa putere amplificatorului.
de preferat e sa fie cat mai mare (cati mai multi F) |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|