Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Spuneti-mi si mie, imi trebuie sau nu condensator?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
Lentiup

Data înscrierii: 05/Feb/2007

MesajTrimis: Lun Feb 05, 2007 7:30 pm    Titlul subiectului: Spuneti-mi si mie, imi trebuie sau nu condensator? Răspunde cu citat (quote)

Am un sistem si io un SONY GT500 2 difuzoare rotunde pe fata SONY de 60 W RMS si doua difuzoare Infynyti de 100 W RMS si o statie JEANS de 500 si un Woofer de 1200 Magnat.Sistemu se aude SUPER BINE. Poate sa imi zica cineva si mie pt ce este bun condensatoru si ce face el k nu stiu prea multe. AST raspunsurile voastre !!!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ando
Pasionat

Data înscrierii: 20/Ian/2007
Locație: Suceava

MesajTrimis: Lun Feb 05, 2007 10:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Au fost mai multe topicuri pe aceasta tema. Pe scurt,acesta furnizeaza putere la sisteme audio puternice(>500w ) filtreaza curentul d alimentare si cruta bateria.
Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Mar Feb 06, 2007 5:34 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

un condensator e ca o "groapa de curent" care se alimenteaza de la baterie si implicit de la alternator si ajuta la stabilizarea curentului atunci cand amplificatoarele consuma mult curent (peste 250w rms)

prctic, amplificatorul isi va lua curentul necesar varfurilor de consum mare din acea "groapa de curent" numit condensator.

un condensator este bun in orice situatie, deoarece protejeaza bateria si alternatorul de fluxurile rapide de consum mare ale amplificatorului (in general pt subwoofer)
acesta va proteja si siguranta cat si cablurile de alimentare! si va oferi mai multa putere amplificatorului.

de preferat e sa fie cat mai mare (cati mai multi F)
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum