Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

SQ Peugeot 307 coupe

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
badbom

Data înscrierii: 06/Noi/2007

MesajTrimis: Mar Noi 06, 2007 12:42 pm    Titlul subiectului: SQ Peugeot 307 coupe Răspunde cu citat (quote)

Sunt nou pe forum insa urmaresc discutiile de aici de ceva vreme.
Ma intereseaza sa-mi achizitionez un sistem SQ.
Momentan ma intereseaza doar cele 4 difuzoare de medii inalte, 2 in usi si 2 in spate lateral.
A schimbat cineva sau a instalat cineva un sistem de sunet pe 307 in 2 usi?
pe fata din masuratori am dif de 16,5 iar pe "spate" de 13.
ce recomandati pentru un sistem SQ decent?
Mentionez ca HU va fi o chinezarie care stie sa faca orice... deci imi trebuie niste difuzoare de calitate.(eu as opta pt hertz).Cineva mi-a recomandat JBL insa la 169 lei mi se par cam ieftine
ca amplificare nu stiu ce sa iau...
pe boxe as da maxim 600 ron si pe statie undeva la 300 ron poate si mai sus.Nu ma intereseaza multi watti.Mai bine mai incet dar sa se auda bine decat zgomot.M-am saturat de zgomotul din daciile 1310 cu tweetwre de bazar montate in stalp.
Sper ca nu v-am plictisit
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
liviu
Priceput

Data înscrierii: 08/Noi/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Noi 06, 2007 1:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ca sa ai un sunet foarte bun pe fata iti recomand un sistem. eu as merge pe :

sistem fata:
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Sisteme/Reference_R6A/
daca nu te incadrezi in bani mergi pe PS6.

coaxiale spate:
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Coaxiale/Classic_225/

amplificare:
http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/DLS/CLASSIC_CA41/

cu astea zic eu ca o sa ai muzica nu zgomot. daca nu te incadrezi in bani poti alege o amplificare mai ieftina si poti merge pe PS6A sau RS6 pe fata.

bafta!

liviu
Priceput

MesajTrimis: Mar Noi 06, 2007 1:05 pm    Titlul subiectului: Re: SQ Peugeot 307 coupe Răspunde cu citat (quote)

badbom a scris:
Mentionez ca HU va fi o chinezarie care stie sa faca orice
...ce HU mai exact???
badbom

MesajTrimis: Mar Noi 06, 2007 1:16 pm    Titlul subiectului: Re: SQ Peugeot 307 coupe Răspunde cu citat (quote)

liviu a scris:
badbom a scris:
Mentionez ca HU va fi o chinezarie care stie sa faca orice
...ce HU mai exact???

E un dvd player 2 DIN cu lcd de 7 inch noname de vreo 12 milioane.Nu am apucat sa-l testez dar nici mp3 obisnuit nu sufar pe masina.Ori il iau pe asta ori pastrez radio cd stock.Alte variante nu iau in calcul

http://www.autogadget.ro/index.php?page=shop.browse&category_id=8&option=com_virtuemart&Itemid=1

Ultima modificare efectuată de către badbom la Mar Noi 06, 2007 1:20 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
liviu
Priceput

MesajTrimis: Mar Noi 06, 2007 1:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eh, atunci mergi pe dvd-player si pe ce ti-am recomandat mai sus... Wink
badbom

MesajTrimis: Mar Noi 06, 2007 1:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

difuzoarele fata se prind pe fata de usa care este din plastic. Cum se procedeaza cu insonorizarea in cazul asta?
Sus
liviu
Priceput

MesajTrimis: Mar Noi 06, 2007 1:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

insonorizarea se face pe tabla. se acopera bineinteles si tabla exterioara si partea din interior, unde se fixeaza fata de plastic a usii. ar fi bine sa fie facuta de de cineva care se pricepe (incearca la be-loud la garaj). acolo o sa iti dea fata de usa jos si o sa iti monteze si sistemul de difuzoare asa cum trebuie.
badbom

MesajTrimis: Mar Noi 06, 2007 3:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu ma refeream ca plasticul pe care sta difuzorul.
Momentan cu dif stock care cred ca au 10w maxim toata usa vibreaza rau, mai precis asa zisa cutie.
Presupun ca daca bag niste DLS o sa faca si mai rau.Exista vreo solutie de insonorizat plasticul?
Sus
dorin
Priceput

Data înscrierii: 29/Mai/2007

MesajTrimis: Mar Noi 06, 2007 4:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

problema ta este fix acel suport de plastic al difuzorului. un montaj corect al difuzorului ar insemna un suport cat mai rigid, montat pe tabla, difuzorul sa fie la nivel cu fata de usa, nu ingropat mult fata de fata de plastic a usii si nu in ultimul rand, aerul dislocat de difuzor sa se duca doar in interiorul usii, nu intre usa si fata de plastic! o izolare buna, un suport din mdf, sau altceva rigid pentru difuzor si ar trebui sa scapi de toate problemele de pana acum
Sus
badbom

MesajTrimis: Mie Noi 07, 2007 11:16 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cautand ore in sir ceva despre demontarea si insonorizarea usilor am gasit niste poze.
Aveti idee ce material poate fi ala?
BTW in poza se vede si sistemul de prindere al difuzorului care e cam de cacao, el nu intra in usa ci pe plasticul usii

usa1.jpg
 Description:
 Filesize:  177.63 KB
 Viewed:  274 Time(s)

usa1.jpg

usa2.jpg
 Description:
 Filesize:  192.84 KB
 Viewed:  292 Time(s)

usa2.jpg

Sus
Vladutz
Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2006

MesajTrimis: Mie Noi 07, 2007 3:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu stiu sincer ce material este cel din imaginile de mai sus, insa iti recomand, in loc sa incerci tot felul de solutii mai mult sau mai putin "dedicate car audio" sa mergi pe una din variantele verificate si paraverificate, respectiv Dynamat, Stinger, Hushmat, Standartplast. In conditiile in care nu vrei neaparat sa arunci o caruta de bani pe insonorizant, poti obtine rezultate excelente rigidizand suprafetele in cauza cu Vibroplast M1 produs de Standartplast. Detalii la http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Insonorizare/Standartplast/Vibroplast_M1/
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum