|
Autor |
Mesaj |
adi2mad
Data înscrierii: 28/Oct/2008 Mesaje: 13 Locație: Radauti
|
Trimis: Mie Noi 19, 2008 3:09 pm Titlul subiectului: Sub, Amp si Cabluri PLEASE HELP!!! |
|
|
Salutare sunt nou pe aici si in domeniul muzicii inca nu am facut o revolutie deci nu ma prea pricep, si am citit fel si fel de topicuri de la voi pe forum dar vreau si parerea cuiva care poate sa ma ajute.
Deci, am o Honda Civic model din 95 si as vrea sa-i adaug un Subwoofer si un Amplificator. Avand in vedere ca nu ma dau banii afara din casa m-am gandit la ceva de genul:
1.JBL GT5-1204BR
2.MAC Fearless2000
3.Stinger SWK10R
Pana acuma am un CD-Player JVC si 2 boxe ovale pe spate de la Magnat.
Dupa parerea voastra ce am prezentat mai sus o sa-mi faca masina sa sune? Imi place basul profund nu zdranganit si nu caut sa fac tabla sa sara de pe masina.
Va multumesc anticipat si astept parerile voastre. _________________ 22...going on..HONDA |
|
Sus |
|
 |
ionut.tanase Pasionat
Data înscrierii: 28/Sep/2007 Mesaje: 59 Locație: Pitesti
|
Trimis: Mie Noi 19, 2008 3:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
Honda civic sedan sau hatchback?
Propunerile de sonorizare depind de modelul masinii.
Intr-un sedan intotdeauna trebuie cava putin mai puternic decat intr-un hatchback deoarece portbagajul este separat de interiorul masinii, spre deosebire de hatchback ... |
|
Sus |
|
 |
Andry Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008 Mesaje: 426 Locație: Brasov
|
|
Sus |
|
 |
adi2mad
|
Trimis: Mie Noi 19, 2008 5:15 pm Titlul subiectului: Fastback |
|
|
Civicul meu e fastback, de genul Reno Laguna, adica are hayonul cu luneta cu tot.
Si mie mi-a sarit in ochi prima data Titan Bass Pack-ul si inca oscilez intre ce mi-am ales eu si acesta. Acum tocmai ce am observat ca Hifonics TXi 12S4 are doar 85,88dB si JBL GT5-1204BR are ceva mai multi si anume 92dB. Voi care l-ati alege?
Din ce am citit de pe aici de pe forum am vazut ca bass reflex-ul e mai bun decat incintele sealed, asa este? Sau la nivelul asta de putere nu e cazul sa vbim despre astea?  _________________ 22...going on..HONDA |
|
Sus |
|
 |
Body28 Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008 Mesaje: 861 Locație: Panciu/now Iasi
|
Trimis: Mie Noi 19, 2008 5:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pai masina e f buna. SPL-ulnu il lua in considerare pt ca in cazul asta e vorba de marketing (e masurat altfel). Andry ti-a recomandat bine pack-ul e mult mai bun decat ce ai vrut tu. In locul tau as lua pack-ul.
Da, e mai bun reflex la bass ceva mai jos.. Dar are si sealed un avantaj: claritate mai buna decat reflex. Ideea e ca daca nu iei pack-ul, pt a lua ceva mai bun, trenbuie sa plusezi mult la bani. Adik... 10+. Oricum, 400w (chiar si sealed) sunt sigur ca te vor multumi, mai ales ca te ajuta masina. |
|
Sus |
|
 |
adi2mad
|
Trimis: Joi Noi 20, 2008 10:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mersi tare mult pentru sfaturi, cred ca am sa iau bass packul da numai daca mai e valabil si maine ca de altfel nush...  _________________ 22...going on..HONDA |
|
Sus |
|
 |
|