Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Sub, Amp si Cabluri PLEASE HELP!!!

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
adi2mad

Data înscrierii: 28/Oct/2008
Locație: Radauti

MesajTrimis: Mie Noi 19, 2008 3:09 pm    Titlul subiectului: Sub, Amp si Cabluri PLEASE HELP!!! Răspunde cu citat (quote)

Salutare sunt nou pe aici si in domeniul muzicii inca nu am facut o revolutie deci nu ma prea pricep, si am citit fel si fel de topicuri de la voi pe forum dar vreau si parerea cuiva care poate sa ma ajute.
Deci, am o Honda Civic model din 95 si as vrea sa-i adaug un Subwoofer si un Amplificator. Avand in vedere ca nu ma dau banii afara din casa m-am gandit la ceva de genul:
1.JBL GT5-1204BR
2.MAC Fearless2000
3.Stinger SWK10R
Pana acuma am un CD-Player JVC si 2 boxe ovale pe spate de la Magnat.
Dupa parerea voastra ce am prezentat mai sus o sa-mi faca masina sa sune? Imi place basul profund nu zdranganit si nu caut sa fac tabla sa sara de pe masina.
Va multumesc anticipat si astept parerile voastre.

ionut.tanase
Pasionat

Data înscrierii: 28/Sep/2007
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Mie Noi 19, 2008 3:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Honda civic sedan sau hatchback?
Propunerile de sonorizare depind de modelul masinii.
Intr-un sedan intotdeauna trebuie cava putin mai puternic decat intr-un hatchback deoarece portbagajul este separat de interiorul masinii, spre deosebire de hatchback ...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Andry
Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008
Locație: Brasov

MesajTrimis: Mie Noi 19, 2008 3:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Hifonics/TITAN/Titan_Bass_Pack/ daca vrei ceva nu prea scump care sa miste aerul intr-o maniera placuta, dpdv calitativ.

Waitin` for the Volvo, a new chapter!
Sus
adi2mad

MesajTrimis: Mie Noi 19, 2008 5:15 pm    Titlul subiectului: Fastback Răspunde cu citat (quote)

Civicul meu e fastback, de genul Reno Laguna, adica are hayonul cu luneta cu tot.
Si mie mi-a sarit in ochi prima data Titan Bass Pack-ul si inca oscilez intre ce mi-am ales eu si acesta. Acum tocmai ce am observat ca Hifonics TXi 12S4 are doar 85,88dB si JBL GT5-1204BR are ceva mai multi si anume 92dB. Voi care l-ati alege? Rolling Eyes
Din ce am citit de pe aici de pe forum am vazut ca bass reflex-ul e mai bun decat incintele sealed, asa este? Sau la nivelul asta de putere nu e cazul sa vbim despre astea? Very Happy

Body28
Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008
Locație: Panciu/now Iasi

MesajTrimis: Mie Noi 19, 2008 5:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai masina e f buna. SPL-ulnu il lua in considerare pt ca in cazul asta e vorba de marketing (e masurat altfel). Andry ti-a recomandat bine pack-ul e mult mai bun decat ce ai vrut tu. In locul tau as lua pack-ul.
Da, e mai bun reflex la bass ceva mai jos.. Dar are si sealed un avantaj: claritate mai buna decat reflex. Ideea e ca daca nu iei pack-ul, pt a lua ceva mai bun, trenbuie sa plusezi mult la bani. Adik... 10+. Oricum, 400w (chiar si sealed) sunt sigur ca te vor multumi, mai ales ca te ajuta masina.
Sus
adi2mad

MesajTrimis: Joi Noi 20, 2008 10:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mersi tare mult pentru sfaturi, cred ca am sa iau bass packul da numai daca mai e valabil si maine ca de altfel nush... Rolling Eyes
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum