Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

SUB BLAUPUNKT GTB300 + SONY GTS 300s

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
loverxxl

Data înscrierii: 29/Iun/2006

MesajTrimis: Mie Sep 27, 2006 1:37 pm    Titlul subiectului: SUB BLAUPUNKT GTB300 + SONY GTS 300s Răspunde cu citat (quote)

Am achizitionat de curand un player mp3 SONY gts 300s si am observat ca in meniu se poate schimba setarea care se refera la iesirea pt bass, si anume subwooferul se poate lega de boxele din spate. Vreau sa va intreb daca Sony GTS300s poate face fata si daca mai am sau nu nevoie de statie de amplificare. (mentionez ca am un BMW seria 3 si nu prea as vrea sa trag cabluri si sa dau gauri). Si ultima intrebare : se aude decent acesta in portbagaj? VA multumesc si in functie de raspunsul primit ma hotarasc daca dau sau nu comanda astazi.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Mie Sep 27, 2006 1:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Acea setare se refera la iesirea preout (RCA) pentru spate, daca va fi folosita pentru subwoofer sau difuzoare, nu la iesirile amplificate...
Nici un player nu poate duce un subwoofer cat de cat decent. Pioneer se lauda ca la unele modele se pot lega 2 din cele 4 canale pentru a obtine 70W RMS pentru un subwoofer de 2 ohmi. 70W inseamna extrem de putin pentru subwoofer...

Deci statia este obligatorie.

In legatura cu instalarea, manopera nu este asa de invaziva cum s-ar parea. Se poate lucra frumos, nu e obligatoriu sa ramana urme.

BMW-urile au portbagajul foarte bine izolat fata de habitaclu; pentru a se auzi "decent" iti recomand minim ceva de genul
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer/JBL/Be-Loud_Bass_Pack_DELUXE/
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum