|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
loverxxl
Data înscrierii: 29/Iun/2006 Mesaje: 3
|
Trimis: Mie Sep 27, 2006 1:37 pm Titlul subiectului: SUB BLAUPUNKT GTB300 + SONY GTS 300s |
|
|
| Am achizitionat de curand un player mp3 SONY gts 300s si am observat ca in meniu se poate schimba setarea care se refera la iesirea pt bass, si anume subwooferul se poate lega de boxele din spate. Vreau sa va intreb daca Sony GTS300s poate face fata si daca mai am sau nu nevoie de statie de amplificare. (mentionez ca am un BMW seria 3 si nu prea as vrea sa trag cabluri si sa dau gauri). Si ultima intrebare : se aude decent acesta in portbagaj? VA multumesc si in functie de raspunsul primit ma hotarasc daca dau sau nu comanda astazi. |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Mie Sep 27, 2006 1:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
Acea setare se refera la iesirea preout (RCA) pentru spate, daca va fi folosita pentru subwoofer sau difuzoare, nu la iesirile amplificate...
Nici un player nu poate duce un subwoofer cat de cat decent. Pioneer se lauda ca la unele modele se pot lega 2 din cele 4 canale pentru a obtine 70W RMS pentru un subwoofer de 2 ohmi. 70W inseamna extrem de putin pentru subwoofer...
Deci statia este obligatorie.
In legatura cu instalarea, manopera nu este asa de invaziva cum s-ar parea. Se poate lucra frumos, nu e obligatoriu sa ramana urme.
BMW-urile au portbagajul foarte bine izolat fata de habitaclu; pentru a se auzi "decent" iti recomand minim ceva de genul
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer/JBL/Be-Loud_Bass_Pack_DELUXE/ |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|