Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Subwoffer+amplif pana in 10mil
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Joi Iul 27, 2006 10:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut,

Cunosc produsul, am avut si noi cateva.
Eu chiar am pe masina un Helix W8...

Am putea aduce si noi daca ar mai exista pe stoc la importator dar a existat un singur import de Helix in Romania in toamna si nu s-au vandut foarte bine... Asa ca nu a mai existat un al 2-lea import desi produsele erau bune (dar necunoscute la noi si cam scumpe).
Acum ai avea ceva sanse sa-l gasesti la vreun magazin care il are de atunci inca pe stoc... Pretul si produsul sunt OK, ia-l daca iti place.

Ca amplificator iti trebuie unul monobloc care sa dea cel putin 500W RMS la 2 ohmi.
Cateva optiuni:
DLS CA12 l-ar misca decent cu toate ca este cotat la doar 400W
Magnat Phantom Monoblock
sau un Magnat The Rock Monobloc... inca nu am modelul asta pe site, vezi detalii pe site-ul www.magnat.de (o sa-l bag saptamana asta)
Are 500W RMS la 2 ohmi si pretul ar fi de 650 RON.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
octavian

Data înscrierii: 23/Iul/2006

MesajTrimis: Vin Iul 28, 2006 9:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

d gasit am gasit p un site din romania,dar imi trebuie un amplificator super tare k sa urneasa subwofferul Laughing si depasesc cu mult bugetul Sad dar ma bate gandul sa-mi iau un Helix Deep Blue 12 Single d 350w rms.c ziceti d el ?e mai bun decat dls W312B cu incinta?bft
Sus
octavian

Data înscrierii: 23/Iul/2006

MesajTrimis: Vin Iul 28, 2006 9:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

e totusi ceva ciudat cu helix astea-sunt prea ieftine Very Happy asta de 350w rms e doar 280 ron.sa fie pentru ca au ramas cu ele pe stoc sau pentru ca sunt slabe calitativ?
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Vin Iul 28, 2006 11:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ok, credeam ca l-ai gasit in vreun magazin, l-ai vazut, l-ai pipait..
Da un telefon si verifica ca il au pe stoc inainte de a face atatea planuri, cel mai probabil nu il au.
Am ascultat Deep Blue Single si pot sa spun ca face banii, e bunicel dar nu ajunge la performantele unui DLS W312B in cutie bass reflex sau ale unui subwoofer JBL GTO, etc. Imi aduc aminte insa ca am fost placut impresionat, suna mai bine decat ai crede cand te uiti la cutie (relativ mica).
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum