Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Subwoffer+amplif pana in 10mil
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
octavian

Data înscrierii: 23/Iul/2006

MesajTrimis: Mie Iul 26, 2006 8:59 pm    Titlul subiectului: Subwoffer+amplif pana in 10mil Răspunde cu citat (quote)

Sal vreau sa-mi cumpar un subwoffer pt masina mea,un nissan primera dar stau cam prost cu banii momentan,si as dorii un sub+amp pana in 10mil.Ce imi recomandati?-vreau un bass profund,puternic nu un zdranganit aiurea Smile .
Summer bass pack Ib este ok sau jbl gto 1204br+un amp in phase ipa600?
Sau recomandati-mi voi ceva.
Eu stau in Constanta cat ma costa livrarea si cum facem cu montatul pt ca eu nu am mai montat boxe niciodata Embarassed ...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
o_kh3
Priceput

Data înscrierii: 29/Iun/2006

MesajTrimis: Mie Iul 26, 2006 9:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mergi pe summer bass pack III ... la acesta se adauga inca 90 ron cablurile.... instalarea te costa undeva la 50 ron la orice service specializat din constanta iar transportul pana in 50 ron.... totul s-ar putea sa depaseasca putin peste 10 milioane cu maxim 20-30 ron!!!!

o zi buna
Sus
octavian

MesajTrimis: Mie Iul 26, 2006 10:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mersi.nu e totusi cumva mai bun un jbl gto 1204br decat dls ala?totusi sunt 150w rms vs 300 w rms.le-ai auzit p vreo masina?
Sus
o_kh3
Priceput

MesajTrimis: Mie Iul 26, 2006 10:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

deci nu te lasa influentat de cati mai multi W .... dls-ul este o firma foarte nou intrata pe piata romana si sunt mai ieftine aici de 2-3 ori fata de afara... la be-loud s-au primit comenzi din spania!!!!

si eu eram fascinat de tuburi inainte ... ziceam ca sunt cele mai tari incinte .. pana mi-am cumparat un tub jbl l-am ascultat si dupa 10 zile am dat difuzorul jos de pe tub si i-am facut o incinta ca la carte si suna de 10 ori mai bine !!!!

mergi garantat pe DLS isi face treaba foarte bine si o sa te zguduie calumea in mashina

o zi buna
Sus
octavian

MesajTrimis: Mie Iul 26, 2006 10:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

invers 300w vs 150 rms scuze Very Happy
Sus
octavian

MesajTrimis: Mie Iul 26, 2006 10:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mersi o sa vad cum fac cu banii si o sa-l cumpar.inca cva cum o sa fac sa nu scot playerul d la masina si totusi sa bag subwoffer-ul,adik ar trebui sa scot un speaker k sa bag intrarea d la cd player la amp
Sus
octavian

MesajTrimis: Mie Iul 26, 2006 10:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu vreau sa schimb playerul pt k pierd comenzile p volan,ecranul si e cam naspa Sad asa.si nush cum s poate face altfel
Sus
o_kh3
Priceput

MesajTrimis: Mie Iul 26, 2006 10:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ce cd-player ai??? ai cumva unul stadard sau ceva mai de firma, daca e standard iti trebuie un adaptor care din pacate nush cum se numeste dar e injur de 30 -40 ron daca e ceva de firma trebuie sa ai iesire de subwoofer in spate (2 iesiri rca) pe care o sa le bagi in amp!!!!

oricum o sa ti-o faca cei de la un service specializat !!!!
Sus
octavian

MesajTrimis: Mie Iul 26, 2006 10:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

e standard,voi lucrati cu anumite service-uri sau ma duc eu unde gasesc.imi recomanzi vreun service?ms mult pt tot bft
Sus
o_kh3
Priceput

MesajTrimis: Mie Iul 26, 2006 11:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu stiu ca baietii lucreaza cu service-uri din buc nu stiu daca lucreaza si inafara bucurestiului !!!! asteapta sa intre "bossu" (a.k.a. mihai) sa iti dea ultimele detalii!!!!

o zi buna
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Joi Iul 27, 2006 12:56 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut,

Adaptorul necesar pentru conectarea amplificatorului se numeste adaptor high low si este aici

Si 1204BR e o alegere buna dar are nevoie si de un amplificator mai puternic/scump cu o putere in jur de 300W la 4 ohmi. Acum nu e pe stoc, importatorul este in vacanta, speram sa avem in aproximativ 2 saptamani.

DLS W312B suna foarte bine, nu lasa Wattii sa te influenteze... mirciulik de pe forum si-a pus unul acum vreo 2 saptamani, intreaba-l pe el cum suna. DLS sunt foarte conservatori cu specificatiile, toata lumea foloseste Wattii cat mai multi ca instrument de marketing mai mult sau mai putin... DLS deloc.

Transportul va fi in jur de 50 RON si cu instalarea cautam noi sa-ti recomandam un service in CT...
Sus
octavian

MesajTrimis: Joi Iul 27, 2006 8:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sal.c parere ai de Helix Deep Blue 12 Double are 700w rms si e doar vreo 550 ron!!!!este bun?voi puteti aduce asa ceva?ce amplificator mi-ar trebui pentru el?
Sus
o_kh3
Priceput

MesajTrimis: Joi Iul 27, 2006 9:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

un amplificator de 700w rms Very Happy
Sus
octavian

MesajTrimis: Joi Iul 27, 2006 9:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu e treaba doar d amplificator dar puteti aduce acest subwoffer Very Happy ?si cam cat costa totusi un amp de 700w Laughing
Sus
octavian

MesajTrimis: Joi Iul 27, 2006 9:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

merge pe impedanta de 2ohmi la 700w rms Smile
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum