|
|
|
Autor |
Mesaj |
Bodyy
Data înscrierii: 30/Sep/2006 Mesaje: 10
|
Trimis: Mie Oct 04, 2006 9:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
Merci mult pt sfaturi ! o sa ma hotarasc zilele astea pe care o sa il iau. Cat despre condensator tre musia pt k am si aer cond pe ea. |
|
Sus |
|
 |
andrei006 Priceput
Data înscrierii: 05/Sep/2006 Mesaje: 338 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mie Oct 04, 2006 9:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
blaupunkt-ul are preturi bune ... dar nu prea are putere in el. am testat si eu unul pe un alpine de 200rms in reflex. nu se incingea dar nici nu il "misca" la maxim. |
|
Sus |
|
 |
Bodyy
Data înscrierii: 30/Sep/2006 Mesaje: 10
|
Trimis: Mie Oct 04, 2006 9:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ma sincer nu intentionez sa misc la maxim 120.e-ul .. totusi sunt in matiz .. portbagaj mic .. nu are rost .. zic k e destul de bunicel |
|
Sus |
|
 |
Usktu
Data înscrierii: 09/Sep/2006 Mesaje: 6 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Oct 05, 2006 10:25 am Titlul subiectului: |
|
|
Eu zic ca de condensator ai nevoie, eu am acelasi dif. pe un cielo si cu tot cu condensator tot imi fac farurile urat de la vol 18/35.Ca statie eu zic sa-ti iei ceva serios, asa ziceam si eu la inceput ca nu o sa dau prea tare in el da cu timpu te obisnuiesti cu el si vrei din ce in ce mai tare, deja mie cu volumu la 20 nu mai mi se pare asa tare, parca e prea incet.Eu ca statie am Pioneer GM-5100T si misca difu super bine, are 380w rms, e mai bine sa fie statia mai puternica. |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|