Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Subwoofer & statie pt MAtiz
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
Bodyy

Data înscrierii: 30/Sep/2006

MesajTrimis: Sâm Sep 30, 2006 11:32 pm    Titlul subiectului: Subwoofer & statie pt MAtiz Răspunde cu citat (quote)

Detin un subwoofer Infinity Kappa 120.3se si vreau sa il pun pe un Matiz. Am insa cateva intrebari la care as dori sa ma sfatuiti:

- Este buna alegerea unui amplificator XTREME XA-3002 pt acest subwoofer?

- Ce fire imi trebuie ? si .. intrebarea care imi da batai de cap este dak suporta matizu acest sub. Ma refer la bateria lui... dak voi avea probleme din cauza acestui sistem?!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Silviu
Priceput

Data înscrierii: 17/Iul/2006

MesajTrimis: Sâm Sep 30, 2006 11:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ca statie mai bine gandeste-te la:
http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare/PYLE/PLAD212/.
Are resusurse de putere si la 300W se va auzi mai bine decat Xtreme. Pana si difului ii va fi mai bine la 300W cu satia Pyle. Ideea e sa nu te duci chiar la maxim cu ea.
O sa-ti trebuiasca condensator (cel mai mic). Kit cabluri de 16 mm grosime.

Ce incinta ai pt dif ??
Ce player ??

Bodyy

MesajTrimis: Sâm Sep 30, 2006 11:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

IN masina am acum un player Alpine CDE-9846R / 9846RM in fata am 2 Boxe Alpine S rotunde si in spate 2 ovale. Incinta am cumparat-o odata cu difuzorul. Are 65 cm lungime si diametru de 34 cm. Fara condensator nu o sa mearga ?
Sus
Silviu
Priceput

Data înscrierii: 17/Iul/2006

MesajTrimis: Dum Oct 01, 2006 12:23 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Incinta, adica tub ? De obicei e mai naspa incinta sub forma de tub decat incinta propriu-zisa, ca sunet ma refer.
Woofer-ul (ca informatie) este destinat mai mult folosirii in incinta inchisa (inte 30-40L) (sau incinta bass reflex dar inte 80-90L (f mare) pentru cei ce cauta asa ceva)
Merge fara condensator, dar atunci cand este consum mare o sa fie variatii destul de mari de curent la baterie, si nu e bine.
Poti sa incerci si fara condensator, dar daca iti clipesc farurile atunci e obligatoriu, macar solutia minimala.

Bodyy

MesajTrimis: Mie Oct 04, 2006 7:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Alt amplificator potrivit pentru el care ar mai fi ?! PLs Help me ! ( Pyle nu mai exista pe stoc) si as vrea tot ceva in jurul aceluias pret..
Sus
Fery_
Pasionat

Data înscrierii: 30/Iul/2006
Locație: deva

MesajTrimis: Mie Oct 04, 2006 7:53 pm    Titlul subiectului: sal Răspunde cu citat (quote)

ca statie ai putea sa te uiti la MUTANT NW280SP pare sa aibe putere acceptabila la pretul ala.......nu lam auzit .....mihai poate sa-ti spuna mai multe(ma gandesc)......si condensatoru nu e rau niciodata!!.......daca tii la viata acumulatorului Smile iti recomand sa pui si condensator la 300w deja incepe sa fie nevoie
Sus
Bodyy

MesajTrimis: Mie Oct 04, 2006 8:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mei dar nu e cam putin 2x80 ?? k vad k nu sunt prea multe detalii tehnice pt amplificatorul asta ...
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Mie Oct 04, 2006 8:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu prea gasesti la pretul ala altceva...oricum Pyle era ceva deosebit...de ce avea pretul ala nu stiu...era ceva ciudat oricum, mai ales ca lipsea specificatia exacta a puterii RMS. plusezi vreo 2 mil in plus si iei http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare/JBL/GTO_75.2/...
Sus
Bodyy

MesajTrimis: Mie Oct 04, 2006 8:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ce parere aveti de BLAUPUNKT GTA 275 ?
- putere:
4 ohmi, stereo: 2 x 75W RMS (2 x 160W max)
4 ohmi, in punte: 1 x 210W RMS (1 x 425W max)
2 ohmi, stereo: 2 x 105W RMS (2 x 210W max)
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Mie Oct 04, 2006 8:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

statia e OK, am chinuit una saptamana trecuta...dar totusi, tu n-ai infinity Kappa 120.3se? adica 300W rms? 210 rms e cam putin....putini si plini de distorsiuni, ca a orice amplificator AB la maxim...
Sus
Bodyy

MesajTrimis: Mie Oct 04, 2006 8:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Asta cam asa e ... totusi nu cred k voi da vreodata in matiz 300w .. vreau sa il mai tin sa merg cu el .. plus k deja la 150 w te cam doare capul . Mai ma uitam la XTREME XA-3002 .. faza e k nu vreau sa bag 5 mil in amplificator .. dak aveam o masina mai shic poate Smile .
Sus
Bodyy

MesajTrimis: Mie Oct 04, 2006 8:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Iac .. nu merge nici aia .. XTREME XA-3002 o sa aiba cam 160 rms .. 300w max ..
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Mie Oct 04, 2006 8:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu mai bine dai un buget aproximativ? cat esti dispus sa investesti?
Sus
Bodyy

MesajTrimis: Mie Oct 04, 2006 8:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai km 3 mil aplif mai sunt si firele vreun milion si condensator 2 mil aprox ...
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Mie Oct 04, 2006 8:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

condensator nu-i musai...matizul are alternatorul mai micut, dar zic eu ca pana la 300W rms n-ai probleme.
nici macar http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare/West_Coast_Customs/WCC-6002/
nu-i acceptabil ca pret Very Happy

daca nu...gta 275 e ok...cam micut da e ok. eu l-am chinuit pe un 1204 (tot 300rms), si l-a dus binisor, dar se cam incingea...
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum