|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
zimbalexy
Data înscrierii: 03/Dec/2010 Mesaje: 18
|
Trimis: Sâm Oct 25, 2014 9:56 pm Titlul subiectului: Subwoofer ascuns in interiorul rotii rezerva. |
|
|
Buna tuturor. Am creat un nou toping pentru a primi ceva sfaturi si de ce nu de a se inspira si altii in viitor.
Vreau sa-mi fac un subwoofer, in principiu din fibra de sticla cu capac mdf, in interiorul rotii de rezerva (in cazul meu 15"). Ma gandesc ca ideal ar fi un difuzor de 25 cm iar incinta va fi inchisa. Va fi amplificat cu 300 watts RMS.
Rog o recomadare pentru un difuzor ce suna bine intr-o incinta sealed de dimensiuni mici si nu necesita adancime mare de montaj. Nu cred ca voi scoate mai mult de 12 - 15 litri.
Oare va vibra urat fibra? Voi pune cateva stratiri si voi incerca sa o insonorizez pe exterior. Ce materiale sa pun in interior. Oare burete gofrat ar fi ok?
Multumesc.
|
|
| Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013 Mesaje: 921
|
Trimis: Dum Oct 26, 2014 2:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ca insonorizare inainte de a folosi stp sau ceva dedicat recomand sa.dai cateva straturi groase de antifon..ajuta ff mult la vibratii
_________________ ////ALPINE CDE-W233R, Â Focal Auditor R165S2, Jbl GTO938
inele mdf 0744902538 adrian |
|
| Sus |
|
 |
mishutz Pasionat
Data înscrierii: 28/Iul/2006 Mesaje: 118 Locație: Constanta
|
|
| Sus |
|
 |
guppster
Data înscrierii: 21/Ian/2015 Mesaje: 15 Locație: Tg. Mures
|
Trimis: Mie Ian 21, 2015 6:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salutare la toata lumea!
Este primul meu post aici, incerc sa fiu cat mai explicit, fiind un profan in domeniu.
Sunt posesor de golf 4, hatchbak si una bucata labrador ce vine la plimbare in portbagaj, cutia de bas iese din discutie.
Doresc sa imi construiesc o incinta in locul destinat rotii de rezerva.
Subwooferul va fi http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere-auto/Alpine/SWG/SWG-1244/ si sursa de "inspiratie" e oarecum http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere-auto/Alpine/SWG/SBG-1244BR/.
Roata de rezerva nu e inclusa in ecuatie, am la dispozitie tot spatiul destinat ei + 5-10 cm in plus ca adancime in functie de necesitati.
atasez o schema rudimentara a designului, facuta in 3 minute in paint
voi reveni in curand cu dimensinile "limitatoare" (l si L), in functie de ele, rugandu-va sa ma ajutati la calculul celorlalte dimensiuni necesare.
| Description: |
|
| Filesize: |
25.12 KB |
| Viewed: |
284 Time(s) |

|
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|