|
|
|
Autor |
Mesaj |
bographics
Data înscrierii: 16/Oct/2010 Mesaje: 29
|
Trimis: Sâm Apr 16, 2011 8:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ce condensator imi recomandati? Am facut un test in "blana" si se pare ca palpaie usor farurile
1F e de ajuns la >300W RMS?
Am schimbat de curand bateria cu una Varta Silver Dynamic 12V 74Ah. |
|
Sus |
|
 |
bographics
|
Trimis: Lun Apr 25, 2011 8:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
Poate recomanda cineva un condensator pt sistemul meu?
Daca ascult mai mult timp la nivel foarte tare (fara distorsiuni) amplificatorul se incinge foarte tare... efectiv nu pot tine mana pe el! Nu a intrat niciodata in protectie dar nu prea imi dau seama daca e normal sa friga asa de tare! |
|
Sus |
|
 |
bographics
|
Trimis: Lun Mai 23, 2011 2:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu am facut o camera separata pt bass reflex... ci am introdus acea placa gaurita pt rigidizarea cutiei. Geometria gaurilor nu conteaza prea mult, ci suprafata lor si faptul ca marginile sunt rotunjite (pentru a nu produce zgomote nedorite datorate deplasarii aerului). Ca design, da, e ceva mai complicat....dar nu cred ca avantajeaza cumva sunetul. In schimb faptul ca boxa e f rigidizata si are si vopsea cauciucata, sunt sigur ca ajuta. De fapt, am testat, si dupa ramforsari si vopsea.... sunt redate mult mai bine frecventele f joase. Vopseaua e luata de la un magazin de piese auto (se foloseste la antifonare).
Important este sa respecti volumul interior (scazand tot ce se poate: ramforsari, difuzor, tub), diametrul tubului si lungimea acestuia + boxa sa fie perfect etansa si ramforsata corespunzator. |
|
Sus |
|
 |
bographics
|
Trimis: Lun Mai 23, 2011 8:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
A venit caldura si odata cu ea a intrat pt prima oara in protectie amplificatorul ... se incinge extrem de tare, efectiv nu pot tine 1 secunda un deget pe el!
Nu inteleg de ce se incinge atat de tare din moment ce gainul este putin peste jumatate.. iar sunetul nu pare distorsionat, chiar daca e pe filtru Hi-Low! |
|
Sus |
|
 |
keddy_net Priceput
Data înscrierii: 27/Oct/2007 Mesaje: 482 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Mai 25, 2011 1:13 am Titlul subiectului: |
|
|
vrei un bass de calitate, schimba playerul cu unul care are 4v pe iesirile rca, un control de subwoofer si un filtru lpf. Te-ai deranjat prea mult sa faci cutia pentru capacitatea acelui difuzor. Am impresia ca nu e facuta cum trebuie cutia. Acel difuzor merita un acordaj la 35Hz. Nu e un dif de frecvente joase. _________________ Alpine CDA 9855r, DLS MS6A, DLS CA12, Dacia SuperNova. |
|
Sus |
|
 |
bographics
|
Trimis: Joi Mai 26, 2011 10:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca mai scot din materialul fonoabsorbant cred ca voi mai creste putin frecventa de acordaj. Acum se aude jos dar parca nu suficient de tare.
Da, am muncit foarte mult la cutie, pentru ca mi-a placut sa o fac. A costat mult dar sunt sigur ca se aude mai bine decat una facuta ieftin. |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|