|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Mar Noi 14, 2006 12:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu se refera la ala...e un kit pt casa care se numeste IPA 400
asus vad ca ti-ai tras admin bafta ! |
|
| Sus |
|
 |
o_kh3 Priceput
Data înscrierii: 29/Iun/2006 Mesaje: 560
|
Trimis: Mar Noi 14, 2006 12:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu asusu nu ma refer.... la IN PHASE..... ma refer.... la unele kituri audio cu alimentare 2x50v parca... nu mai tin minte !!!!
felicitari pt admin:) _________________ www.rentabenz.ro |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Mar Noi 14, 2006 12:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da, pe langa noi, si asus e moderator la noua sectiune "Glosar - termeni din domeniul car audio".
Oricine contribuie la dezvoltarea forumului si are vechime (peste 500 de mesaje) poate fi moderator in sectiunile unde este interesat sa contribuie
o_kh3, ar fi buna cred o categorie noua "constructia de incinte" unde sa fie grupate toate mesajele despre constructia de incinte... sfaturi, estimari, calcule, simulari etc
crezi ca are rost sa separam subiectul asta de categoria "Subwoofere" ? sau mai rau ne incurcam? |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Mar Noi 14, 2006 1:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
as zice ca ar fi mai mult decat binevenit, la Diverse, alaturi de alte tutoriale. la Glosar e cu teoria, la diverse cu practica . |
|
| Sus |
|
 |
o_kh3 Priceput
Data înscrierii: 29/Iun/2006 Mesaje: 560
|
Trimis: Mar Noi 14, 2006 1:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
| mihai a scris: |
o_kh3, ar fi buna cred o categorie noua "constructia de incinte" unde sa fie grupate toate mesajele despre constructia de incinte... sfaturi, estimari, calcule, simulari etc
crezi ca are rost sa separam subiectul asta de categoria "Subwoofere" ? sau mai rau ne incurcam? |
da eu zic ca merita mutat ..... si daca se poate un locushur unde sa ne laudam cu ce construim.... in sfarsit ma apuc si eu de panourile de ushi ... a dat domnu si ma apuc acum pe frig oricum la inceput o sa fie ceva micut... o adaugare dupa urmeaza construirea unui panou intreg... _________________ www.rentabenz.ro |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|