| |
| Autor |
Mesaj |
widoo
Data înscrierii: 13/Noi/2006 Mesaje: 34 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Noi 13, 2006 3:22 am Titlul subiectului: Subwoofer cu JBL GTO1202D sau PowerP1222 |
|
|
Cat m-ar costa un subwoofer amplificat cu JBL GTO1202D sau PowerP1222?
As dori raspuns din partea cuiva care construieste incinte sau din partea cuiva care are unul din cele 2 subwoofere.
Si as vrea sa stiu cum se aud sau cum s-ar auzi intr-o camera de apartament goala de 20metri patrati.
_________________ eXospHere zOne |
|
| Sus |
|
 |
o_kh3 Priceput
Data înscrierii: 29/Iun/2006 Mesaje: 560
|
Trimis: Lun Noi 13, 2006 12:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai incinta in jur de 200 ron..... iar amplifulll depinde de subwoofer ....sa ne uitam la faptul ca primul are 300 si al doilea 400 plus... ca un amplificator auto va costa ceva si nu cred ca vrei scoate tot din el asta decat daca nu ai vreo sursa calumea in casa ... si nu ma refer la una de PC si la ceva cu Amperaj foarte mare
o zi buna
_________________ www.rentabenz.ro |
|
| Sus |
|
 |
widoo
|
Trimis: Lun Noi 13, 2006 4:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu as vrea sa mi-l construiasca cineva ca amplificator nu stiu sa fac si nu vreau sa ma bag daca nu stiu.
Eu vreau sa folosesc sub-ul in casa, in apartament, intr-o camera de 20metri patrati.
Care ar fi cea mai buna varianta? Ce difuzor sa folosesc ca sa se auda FOARTE tare? E de ajuns un GTO1502? Sau imi trebuie mai mult.
Dati-mi niste sugestii si niste preturi, cat m-ar costa.
Trebuie neaparat folosit amp auto?
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Lun Noi 13, 2006 5:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
| poti folosi si chiar e indicat sa folosesti amplif de casa.
|
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Lun Noi 13, 2006 5:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
Asta daca ai un amp de casa stabil pe 4 ohmi. sculele de casa sunt in general pe 8 ohmi...
La un amplificator auto ai si avantajul filtrului LPF activ. Problema e insa cu alimentarea, ti-ar trebui o sursa de 12v care poate fi destul de scumpa.
Cel mai bine folosesti wofere de casa in casa si woofere auto in masina.
De ce sa alegi un woofer auto pentru acasa? Care sunt avantajele? Numai pretul?
|
|
| Sus |
|
 |
o_kh3 Priceput
|
Trimis: Lun Noi 13, 2006 5:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
un woofer de casa PAUDIO este mult mai ieftin decat unul de mashina ..... vei avea mult mai mult placere cu unul de casa
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
|
Trimis: Lun Noi 13, 2006 5:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cea mai buna solutie pentru acasa ar fi asa ceva:
http://www.jbl.com/home/products/product_detail.aspx?prod=E150P&Language=ENG&Country=CA&Region=USA&cat=NRE&ser=NRE
Cutiuta asta cu doar 150W ar bate orice woofer auto in casa... si ca zgomot dar mai ales dpdv al calitatii sunetului.
Pretul ei ar fi pe la 13 milioane... Tinand cont ca are si amplficator integrat si e JBL, sigur face banii.
Cu un woofer auto de 3 milioane, 2-3 milioane incinta, inca 3-4 statia auto si inca 2-3 sursa tot pe acolo ajungi...
Daca intereseaza pe cineva, putem publica si o oferta de home audio JBL si Infinity.. sunt super scule.
|
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
|
|
| Sus |
|
 |
chris Priceput

Data înscrierii: 21/Oct/2006 Mesaje: 220 Locație: bucuresti
|
Trimis: Lun Noi 13, 2006 7:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
super tare. oare de ce se fac difuzoare auto si home? doar asa de dragul de a face ceva?
sint de acord cu mihai in totalitate.
|
|
| Sus |
|
 |
o_kh3 Priceput
|
Trimis: Lun Noi 13, 2006 8:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
in casa ai nevoie de sonorizare foarte multi m2.... in mashina pt presiune
|
| Sus |
|
 |
widoo
|
Trimis: Lun Noi 13, 2006 10:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
[quote="mihai"]Cea mai buna solutie pentru acasa ar fi asa ceva:
http://www.jbl.com/home/products/product_detail.aspx?prod=E150P&Language=ENG&Country=CA&Region=USA&cat=NRE&ser=NRE
Am vazut niste topicuri cu GTO1202D si cei care aveau aceste tipuri de sub-uri spuneau ca le folosesc in casa. Mai era recomandat si GT4 pentru kickbass.
Un sub asemanator celui pe care mi l-ai aratat tu, am ascultat si nu mi se pare ca se aude asa tare. Eu vreau ceva extrem.
Ma gandeam sa-mi construiasca cineva sub-ul si ca amplificare sa foloseasca un kit pe 4 ohmi, sursa potrivita, iar ca difuzor, nu stiu, ori GTO1202D sau 1502D ori un Power1022 sau 1222, care ar suna cel mai bine si mai tare in casa.
Un proiect de genul asta cam cat m-ar costa cu tot cu manopera?
|
| Sus |
|
 |
o_kh3 Priceput
|
|
| Sus |
|
 |
widoo
|
Trimis: Mar Noi 14, 2006 11:26 am Titlul subiectului: |
|
|
Am doua boxe cu HP-15W, dar vreau si un subwoofer si mi s-a spus ca difuzoarele pentru masina sunt bune pentru casa.
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Mar Noi 14, 2006 11:30 am Titlul subiectului: |
|
|
| mai, acuma rele nu sunt, problema mare e ca majoritatea amlificatoarelor de casa nu prea sunt stabile la 4 ohm. varianta alternativa ar fi un sub cu 2 bobine de 4 ohm, puse in serie pe 8 ohm. in plus, suburile de masina sunt facute sa lucreze in spatii mai mici, nu se descurca prea bine in spatii mari. cu o incinta bine tunata, poate suna ok si in spatii mai mari. dar nu va egala un difuzor de casa. doar ca va cobori mai bine ca multe suburi de casa. bine, nici asta nu-i e lege.
|
|
| Sus |
|
 |
o_kh3 Priceput
|
Trimis: Mar Noi 14, 2006 11:42 am Titlul subiectului: |
|
|
| asus a scris: | | problema mare e ca majoritatea amlificatoarelor de casa nu prea sunt stabile la 4 ohm. |
hmm.... sa ne gandim la un IPA400.... aproximativ 250w la 8 ohmi.... 400w la 4ohmi
|
| Sus |
|
 |
|