Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Subwoofer cu JBL GTO1202D sau PowerP1222
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
widoo

Data înscrierii: 13/Noi/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Noi 13, 2006 3:22 am    Titlul subiectului: Subwoofer cu JBL GTO1202D sau PowerP1222 Răspunde cu citat (quote)

Cat m-ar costa un subwoofer amplificat cu JBL GTO1202D sau PowerP1222?
As dori raspuns din partea cuiva care construieste incinte sau din partea cuiva care are unul din cele 2 subwoofere.
Si as vrea sa stiu cum se aud sau cum s-ar auzi intr-o camera de apartament goala de 20metri patrati.

o_kh3
Priceput

Data înscrierii: 29/Iun/2006

MesajTrimis: Lun Noi 13, 2006 12:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai incinta in jur de 200 ron..... iar amplifulll depinde de subwoofer ....sa ne uitam la faptul ca primul are 300 si al doilea 400 plus... ca un amplificator auto va costa ceva si nu cred ca vrei scoate tot din el asta decat daca nu ai vreo sursa calumea in casa ... si nu ma refer la una de PC si la ceva cu Amperaj foarte mare

o zi buna

widoo

MesajTrimis: Lun Noi 13, 2006 4:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu as vrea sa mi-l construiasca cineva ca amplificator nu stiu sa fac si nu vreau sa ma bag daca nu stiu.
Eu vreau sa folosesc sub-ul in casa, in apartament, intr-o camera de 20metri patrati.
Care ar fi cea mai buna varianta? Ce difuzor sa folosesc ca sa se auda FOARTE tare? E de ajuns un GTO1502? Sau imi trebuie mai mult.
Dati-mi niste sugestii si niste preturi, cat m-ar costa.
Trebuie neaparat folosit amp auto?

o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Lun Noi 13, 2006 5:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

poti folosi si chiar e indicat sa folosesti amplif de casa.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Lun Noi 13, 2006 5:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Asta daca ai un amp de casa stabil pe 4 ohmi. sculele de casa sunt in general pe 8 ohmi...
La un amplificator auto ai si avantajul filtrului LPF activ. Problema e insa cu alimentarea, ti-ar trebui o sursa de 12v care poate fi destul de scumpa.
Cel mai bine folosesti wofere de casa in casa si woofere auto in masina.

De ce sa alegi un woofer auto pentru acasa? Care sunt avantajele? Numai pretul?
Sus
o_kh3
Priceput

MesajTrimis: Lun Noi 13, 2006 5:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

un woofer de casa PAUDIO este mult mai ieftin decat unul de mashina ..... vei avea mult mai mult placere cu unul de casa Wink
mihai
Site Admin

MesajTrimis: Lun Noi 13, 2006 5:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cea mai buna solutie pentru acasa ar fi asa ceva:
http://www.jbl.com/home/products/product_detail.aspx?prod=E150P&Language=ENG&Country=CA&Region=USA&cat=NRE&ser=NRE

Cutiuta asta cu doar 150W ar bate orice woofer auto in casa... si ca zgomot dar mai ales dpdv al calitatii sunetului.

Pretul ei ar fi pe la 13 milioane... Tinand cont ca are si amplficator integrat si e JBL, sigur face banii.
Cu un woofer auto de 3 milioane, 2-3 milioane incinta, inca 3-4 statia auto si inca 2-3 sursa tot pe acolo ajungi...

Daca intereseaza pe cineva, putem publica si o oferta de home audio JBL si Infinity.. sunt super scule.
Sus
mihai
Site Admin

MesajTrimis: Lun Noi 13, 2006 6:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sau asa ceva la 750 RON...
http://www.infinitysystems.com/homeaudio/product_detail.aspx?prod=PS8BK

arata bine, ocupa loc putin.. elegant, nu te complici cu fire, statii, surse etc.. si suna de milioane.

Ce parere aveti?
Sus
chris
Priceput

Data înscrierii: 21/Oct/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Lun Noi 13, 2006 7:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

super tare. oare de ce se fac difuzoare auto si home? doar asa de dragul de a face ceva?
sint de acord cu mihai in totalitate.
Sus
o_kh3
Priceput

MesajTrimis: Lun Noi 13, 2006 8:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

in casa ai nevoie de sonorizare foarte multi m2.... in mashina pt presiune Smile
widoo

MesajTrimis: Lun Noi 13, 2006 10:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

[quote="mihai"]Cea mai buna solutie pentru acasa ar fi asa ceva:
http://www.jbl.com/home/products/product_detail.aspx?prod=E150P&Language=ENG&Country=CA&Region=USA&cat=NRE&ser=NRE

Am vazut niste topicuri cu GTO1202D si cei care aveau aceste tipuri de sub-uri spuneau ca le folosesc in casa. Mai era recomandat si GT4 pentru kickbass.
Un sub asemanator celui pe care mi l-ai aratat tu, am ascultat si nu mi se pare ca se aude asa tare. Eu vreau ceva extrem.
Ma gandeam sa-mi construiasca cineva sub-ul si ca amplificare sa foloseasca un kit pe 4 ohmi, sursa potrivita, iar ca difuzor, nu stiu, ori GTO1202D sau 1502D ori un Power1022 sau 1222, care ar suna cel mai bine si mai tare in casa.
Un proiect de genul asta cam cat m-ar costa cu tot cu manopera?

o_kh3
Priceput

MesajTrimis: Mar Noi 14, 2006 10:24 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

aici nu este forum de electronica..... cum ti-a zis si mihai.... te costa mult mai mult un sub de mashina pus in casa care sa se auda ca un butoi.....decat daca iti iei un subwoofer casa gata amplificat...

gandestete ce minuni face sistemul 5.1 de la genius (ala ieftin) cu 45w pe subwoofer....

eu am prieteni care iti pot face amplificatoare pe 220v ... insa eu ti-as recomanda un difuzor ca acesta .... intr-o incinta band-pass e ordinul 4 sau 6... vei darama atat blocul dar vei putea sa il folosesti si ca sonorizare OUTSIDE..... amplificatorul te-ar duce undeva pe la 300-400 ron Smile .... dar daca tu vrei sa ramai tot pe subwoofere de mashina..... ramai dar nu vei aavea aceasi caliatate ...

o zi buna

HP-15W[1].jpg
 Description:
 Filesize:  2.73 KB
 Viewed:  1402 Time(s)

HP-15W[1].jpg

widoo

MesajTrimis: Mar Noi 14, 2006 11:26 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Razz Am doua boxe cu HP-15W, dar vreau si un subwoofer si mi s-a spus ca difuzoarele pentru masina sunt bune pentru casa.
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Mar Noi 14, 2006 11:30 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mai, acuma rele nu sunt, problema mare e ca majoritatea amlificatoarelor de casa nu prea sunt stabile la 4 ohm. varianta alternativa ar fi un sub cu 2 bobine de 4 ohm, puse in serie pe 8 ohm. in plus, suburile de masina sunt facute sa lucreze in spatii mai mici, nu se descurca prea bine in spatii mari. cu o incinta bine tunata, poate suna ok si in spatii mai mari. dar nu va egala un difuzor de casa. doar ca va cobori mai bine ca multe suburi de casa. bine, nici asta nu-i e lege.
Sus
o_kh3
Priceput

MesajTrimis: Mar Noi 14, 2006 11:42 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

asus a scris:
problema mare e ca majoritatea amlificatoarelor de casa nu prea sunt stabile la 4 ohm.

hmm.... sa ne gandim la un IPA400.... aproximativ 250w la 8 ohmi.... 400w la 4ohmi Smile

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum