| |
| Autor |
Mesaj |
Sorin83
Data înscrierii: 06/Dec/2009 Mesaje: 7
|
|
| Sus |
|
 |
Sorin83
|
Trimis: Mar Dec 08, 2009 5:55 am Titlul subiectului: |
|
|
| Atat wooferul cat si amplificatorul pot sa fie si SH.
|
|
| Sus |
|
 |
Sorin83
|
Trimis: Lun Dec 14, 2009 8:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nimeni?
150w rms sunt suficienti pentru difuzor?
|
|
| Sus |
|
 |
Sorin83
|
|
| Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Lun Iun 28, 2010 11:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
Vezi ca este un Dayton de 8" pe bursa, ar suna excelent in volumul acela, cu pana in 200w.
http://www.be-loud.ro/forum/subwoofer-home-sq-8-t10476.html
Incinta arata bine
_________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
| Sus |
|
 |
Sorin83
|
Trimis: Lun Iun 28, 2010 11:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
Merci ssrli. Gaura e facuta pentru un difuzor de 10". Are 25 cm diametru. Nu cred ca as putea sa-l pun pe cel de 8".
Am zis de la inceput ca o sa pun un difuzor de 10" si cum trebuia sa fac gaura oricum pentru a-l ranforsa la imbinari am ramas la dimensiunea asta.
LE: Imi puteti da niste indicatii cu privire la cablurile si papucii de care am nevoie pentru montaj?
N-as vrea sa iau un kit dedicat pentru ca nu vreau sa fac sacrificii la mascarea cablurilor (din cauza dimensiunilor prea mici a acestora). Prefer sa merg intr-un magazin de profil (gen Muzica si sa-mi iau de acolo tot ce am nevoie la dimensiunile nesesare (in urma masuratorilor traseului pe unde vor veni mascate).
Asadar:
1.Ce cablu iau pentru legarea difuzorului la statie?
2.Ce cablu iau pentru alimentare si masa? Nu ma deranjeaza grosimea.
3.Ce cablu iau pentru semnalul de la player?
4.Imi trebuie cablu remote? Ce fel de cablu?
Multumesc anticipat.
|
|
| Sus |
|
 |
IM Priceput

Data înscrierii: 27/Iun/2007 Mesaje: 282 Locație: Drobeta Turnu Severin
|
Trimis: Mar Iun 29, 2010 11:04 am Titlul subiectului: |
|
|
GZRW 10XD-AL plus amplificator, probabil in bugetul alocat de tine. Subwooferul este second hand, folosit de mine pe VW LT35-ul nostru, in incinta bas reflex.... fiind inlocuit cu un Peerless.
http://forum.4tuning.ro/attachment.php?attachmentid=1059208&d=1251266396
_________________ "Music is the shorthand of emotion" - Lev Tolstoy - p u r e m u s i c |
|
| Sus |
|
 |
IM Priceput

Data înscrierii: 27/Iun/2007 Mesaje: 282 Locație: Drobeta Turnu Severin
|
Trimis: Mar Iun 29, 2010 11:15 am Titlul subiectului: |
|
|
| Sorin83 a scris: | Merci ssrli. Gaura e facuta pentru un difuzor de 10". Are 25 cm diametru. Nu cred ca as putea sa-l pun pe cel de 8".
Am zis de la inceput ca o sa pun un difuzor de 10" si cum trebuia sa fac gaura oricum pentru a-l ranforsa la imbinari am ramas la dimensiunea asta.
LE: Imi puteti da niste indicatii cu privire la cablurile si papucii de care am nevoie pentru montaj?
N-as vrea sa iau un kit dedicat pentru ca nu vreau sa fac sacrificii la mascarea cablurilor (din cauza dimensiunilor prea mici a acestora). Prefer sa merg intr-un magazin de profil (gen Muzica si sa-mi iau de acolo tot ce am nevoie la dimensiunile nesesare (in urma masuratorilor traseului pe unde vor veni mascate).
Asadar:
1.Ce cablu iau pentru legarea difuzorului la statie?
2.Ce cablu iau pentru alimentare si masa? Nu ma deranjeaza grosimea.
3.Ce cablu iau pentru semnalul de la player?
4.Imi trebuie cablu remote? Ce fel de cablu?
Multumesc anticipat. |
In functie de amplificator, borne...., vei alege conectica aferenta.
Iti trebuie cablu RCA, ecranat in mai multe camasi este de preferat... pentru conectarea la amplificator a HeadUnit. Ce HU folosesti?
La aceasta putere, pana in 500Wrms, poti sa folosesti 10mm in sectiune - sau chiar un 20mm., atat pe traseul de minus cat si pe cel de plus.
Pot sa iti livrez la comanda, exact conectica de care ai nevoie, la metraj.
_________________ "Music is the shorthand of emotion" - Lev Tolstoy - p u r e m u s i c |
|
| Sus |
|
 |
Pigoo Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008 Mesaje: 1625 Locație: Constanta
|
Trimis: Mar Iun 29, 2010 11:49 am Titlul subiectului: |
|
|
| fa un inel difuzorului de 8" si adapteaza-l peste gaura de 10" . eu asta as face .
|
|
| Sus |
|
 |
Sorin83
|
Trimis: Lun Iul 05, 2010 5:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pana voi avea bani de ceva mai serios mi-am luat SH un difuzor West cw-10 si o statie Alpine mrp t220 cu 2 canale. Am dat 300 lei pe ambele.
Difuzorul are 2 bobine de 4 omni si statia este stabila in punte la 4 omni (140w rms).
Cum trebuie sa fac legaturile intre ele? Am citit o gramada pe net dar imi da cu virgula. Singura modalitate pentru a le lega la 4 omni din cate imi dau seama e sa leg ficare bobina la cate un canal. Exista posibilitatea sa le leg si in punte la 4 omni?
|
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Lun Iul 05, 2010 6:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu ai cum sa ajungi la o impedanta de 4 ohmi...
poti sa pui bobinele in serie si o sa ai 8 ohmi...
daca le pui in paralel o sa ai impedanta de 2 ohmi, ceea ce nu e recomandat pentru amplif...
_________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
Sorin83
|
Trimis: Vin Aug 06, 2010 2:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
Proiectul e gata de ceva svreme. Deocamdata am o mizerie de difuzor si o statie alpine. Difuzorul are 2 bobine de 4 ohmi legate fiecare la un canal al amplificatorului. Pana imi iau alt difuzor o sa mearga si asta. Din habitaclu se aude binisor pentru urechile mele afoane.
pozitionarea amplificatorului
incinta custom
butonul on/off
|
|
| Sus |
|
 |
|