|
|
|
Autor |
Mesaj |
dieselstorm Pasionat

Data înscrierii: 22/Dec/2017 Mesaje: 127 Locație: Ialomita
|
Trimis: Dum Sep 01, 2019 1:31 pm Titlul subiectului: Subwoofer MTX sau JL Audio? (Help) |
|
|
Salut forum! Am avut la 'test' un Alpine SBE-1244BR și nu prea m-a dat pe spate (amp-ul e un InPhase - https://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare-auto/In-Phase/IPA1001/ ). DupĂŁ mai multe cĂŁutĂŁri și cereri de pĂŁreri, m-am orientat cĂŁtre altceva, și anume urmĂŁtoarele subwoofere:
https://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere-auto/MTX/Terminator/TR12AV/
Și:
https://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere-auto/JL-Audio/CS110-WXv2/
Ambele cred cĂŁ au și plusuri și minusuri. Seria Terminator de la MTX am Ăźnțeles cĂŁ e destul de potentĂŁ, dar modelul ales de mine suportĂŁ doar 200 w rms, Ăźn timp ce JL-ul ala e doar de 10", dar are tehnologie BassWedge. Player-ul e un Alpine CDE-173BT. E destul de deștept. Componentele de pe fațĂŁ sunt Focal RSE-165, iar cablurile sunt de la Hollywood, de 21mm.
Ce mĂŁ sfĂŁtuiți sĂŁ aleg? Muzica pe care o ascult este Ăźn general electronicĂŁ (dubstep, house, techno, etc) dar și hip hop, rap și restul. Inițial voiam ceva bass-reflex, pentru cĂŁ mașina e berlinĂŁ (VW Bora) iar amp-ul nu e foarte puternic, dar mi se pare cĂŁ JL e firmĂŁ mai profi decĂąt MTX.
Aveți vreo pĂŁrere legatĂŁ de cele douĂŁ? V-au trecut prin mĂąnĂŁ? Care s-ar preta mai bine? Menționez cĂŁ doresc sĂŁ completez sunetul cu joase de calitate, nu doar bubuiala fĂŁrĂŁ noimĂŁ, .
Mulțumesc anticipat! _________________ Quality over quantity. |
|
Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
|
Sus |
|
 |
dieselstorm Pasionat

|
Trimis: Mar Sep 03, 2019 3:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
AratĂŁ bine ce ai tu acolo, mulțumesc de ofertĂŁ, dar cam sare de bugetul meu cu 150 de lei. Plus cĂŁ nu prea vreau ceva mare. ĂncĂŁ am mare nevoie de spațiul din portbagaj.
Cele douĂŁ subwoofere pe care am pus ochii le pot lua mult mai ieftin de la cineva, noi. De aia am Ăźntrebat de ele, cĂŁ nu am gĂŁsit review-uri sau ceva pĂŁreri despre ele Ăźn special, decĂąt despre brand Ăźn sine, lucru care nu prea mĂŁ ajutĂŁ ) _________________ Quality over quantity. |
|
Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
|
|
Sus |
|
 |
dieselstorm Pasionat

|
Trimis: Sâm Sep 21, 2019 8:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
Din pĂŁcate nu le-au avut pe stoc și m-am rezumat la un Alpine Type-G de 12 inch. DeocamdatĂŁ lovește ceva mai tare decĂąt Type-E-ul ĂŁla. Aștept poate gĂŁsesc pe stoc vreun JL.
Mersi de rĂŁspunsuri! _________________ Quality over quantity. |
|
Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
|
|
Sus |
|
 |
mircea_ioan_25 Priceput

Data înscrierii: 21/Mai/2008 Mesaje: 711 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Feb 26, 2020 3:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
problema ta nu este difuzorul... poti sa iei mama subului... amplifu e problema.. e slab... in cazul tau daca nu vrei sa schimbi amolificatorul iti sugerez sa schimbi incinta.. sa ii faci difizorului o incinta mai performanta, mai eficienta. _________________ NAKAMICHI+all SPL Dynamics
Locul 2 4T-CNCA maxi5000:145,3db@47hz
Incinte custom-YM:heartless69_666 |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|