Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Subwoofer pentru Ford Focus sedan
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
Body28
Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008
Locație: Panciu/now Iasi

MesajTrimis: Mar Apr 07, 2009 6:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Din componente nu prea ai cum sa scoti mai mult de atat (in banii astia).
Ai nevoie si de putere (cam 300w+) pentru ca ai sedan si din cauza habitaclului separat se simte nevoia.
Player-ul.. e ok pentru inceput.. si o sa il schimbi pe parcurs. Smile Daca iti iei un bass pack mai ieftin o sa sfarsesti prin a trebui la un moment dat sa schimbi si pack-ul si player-ul.
Da, se leaga la preout-uri, vad ca ai 2 de 2,5v. E ok, dupa cum am spus, pentru inceput. Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
b-real

Data înscrierii: 29/Mar/2009

MesajTrimis: Mar Apr 07, 2009 6:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mersi pentru raspuns. Atunci este clar... O sa ma programez sa vad ce si cum, dar raman la Hifonics. Smile Si mie imi placea, dar credeam ca nu prea merita, cel putin pentru mine.

Se poate face ceva sa opresc statia cand vreau sa functioneze doar playerul si cu boxele masinii?

Body28
Audiofil

MesajTrimis: Mar Apr 07, 2009 6:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cu placere. Da, se poate. Pui un buton de on-off pe remote-ul statiei.
Sus
b-real

MesajTrimis: Lun Apr 13, 2009 7:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu tocmai am aflat ca ar dura aproximativ o luna pentru a aduce packul Hifonics, asa ca mi s-a facut o oferta noua:
subwoofer GZ + amplificator InPhase + kitt instalare la pretul de 999lei. Credeti ca merita asa? Fiecare componenta de alt brand, nu are control de volum deci o sa fie cam aiurea, cel putin momentan. In plus am inteles ca subwooferul GZ nu se aude asa frumos (ca sa nu mai amintesc ca ele sunt facute in special pentru zgomot - SPL).

Sau as putea sa iau tot packul Hifonics (nou) de undeva, dar mai scump, in sensul ca persoana respectiva nu mi-l instaleaza gratuit, asa ca se mai adauga ceva pe langa pretul lui.

Ce parere aveti?

Body28
Audiofil

MesajTrimis: Lun Apr 13, 2009 7:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu pot fi de acord cu pachetul asta.. Imi pare rau, insa il consider sensibil mai slab.
As opta (asta in caz de nu vrei sa astepti) pentru acelasi pachet luat din alta parte. Asta as face eu, e doar o opinie.
Sus
b-real

MesajTrimis: Lun Apr 13, 2009 7:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mai slab mi se pare si mie, cel putin amplificatorul. De kitul de instalare nu stiu ce sa zic, iar subwooferul tu ai spus ca se aude mai ciudat. Smile

Apropo, ai idee despre Hifonics, subwooferul din pack (Titan) de ce nu il gasesc pe siteul lor? E ok ca incinta/difuzor/sunet?
Ca poate reusesc pana la urma sa iau tot acel pack din alta parte, chiar de e mai scump...

Body28
Audiofil

MesajTrimis: Lun Apr 13, 2009 7:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Kit-ul de instalare de la hifonics e mai bun din cauza rca-urilor (is dublu ecranate).
Subwoofer-ul e o varinata mai veche a acestui sub. Mie mi se pare ok pentru banii lui.
Ce-i drept.. daca maresti bugetul e bine sa iei in consideratie si o configuratie din bucati.
Sus
Vladutz
Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2006

MesajTrimis: Mar Apr 14, 2009 1:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Body28 - "nu pot fi de acord cu pachetul asta". Sunt absolut convins ca nu vorbesti doar ca sa nu taci sau ca sa faci posturi pe forum si de asemenea sunt 100% convins ca ai ascultat configuratia in discutie, eventual alaturi de un Hifonics Titan Bass Pack. Poti te rog sa ne impartasesti si noua de ce nu e OK configuratia GZ+InPhase? Cam care ar fi punctele ce ar recomanda un pachet in fata celuilalt? O rugaminte insa - nu imi vorbi de specificatii - vorbeste-mi de cum suna unul si cum suna celalalt, pentru ca specs putem citi toti de pe site, ne intereseaza acum exact cum suna cele 2 variante.

B-real - ti s-a propus de "n+1" ori sa vii, sa iti cablam masina, iar apoi sa asculti diverse variante si sa te opresti la cea care ti se pare OK pentru tine; ideea este ca, mai mult de "vino, asculta si alege cu urechea ta, nu dupa poze, specificatii sau posturi pe forum", mai ales in conditiile actuale cu "Instalare Gratuita de luni pana vineri de la 9 la 16", noi nu prea putem face. Sper sa intelegi ca cea mai buna solutie e sa asculti si sa alegi ascultand.
Sus
Body28
Audiofil

MesajTrimis: Mar Apr 14, 2009 10:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mda.. asta e stilul violent de markenting actual? Interesant.. erati mult mai seriosi inainte, insa e ok. O sa incerc sa justific.
Body28 a scris:
As opta (asta in caz de nu vrei sa astepti) pentru acelasi pachet luat din alta parte. Asta as face eu, e doar o opinie.

Sa inteleg ca asta ar fi problema. Ok.
Imi pare rau ca vorbesc din specificatii, asa sunt eu.. e un defect al meu.

Pe scurt -> din configuratia propusa de voi nu imi place subwoofer-ul.
Domnule Vladutz. Daca se citea putin topic-ul (nu era mare chestie lecturarea a ~2 pagini) observati acolo ca am specificat clar de ce nu imi place acest subwoofer. Imi permit sa nu ma citez din nou si sa va obosesc prin a va pune sa cautati postul meu anterior. Am incercat sub-ul (pentru ca incercam sa il cumpar) asa ca l-am luat din magazin si l-am probat pe un jbl 7001e. Am fost dezamagit de el (de sunet).

Pentru b-real.. imi pare rau ca te-am incurcat cu specificatiile de pe site. Promit sa nu mai fac posturi aiurea, de preferat deloc.

L.E. probabil postul o sa fie sters. In orice caz.. daca, (domnule Vladutz) ati citi o parte din post-urile mele ati realiza ca sunteti putin off-topic si ca merit putin respect. Am incercat mereu sa ajut si dupa parerea mea am facut-o de multe ori. Dar din nou.. suspectez o frustrare inutila din partea dumneavoastra. O seara buna.
Sus
Vladutz
Priceput

MesajTrimis: Mie Apr 15, 2009 11:31 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Body28 - Sa analizam putin cele spuse de tine mai sus

1. Dintotdeauna Be-Loud a avut doua linii de la care nu s-a abatut - profesionalismul si seriozitatea. Nu apreciez comentarii de genul "erati mai seriosi inainte" aruncate din coltul gurii, fara a fi argumentate.
2. In ciuda presupunerilor tale, nu m-am oprit nici macar 1 secunda asupra postului tau cu "achizitionarea din alta parte". Din posturile tale pe acest thread am fost deranjat doar de comentariile privind o configuratie pe care personal i-o recomandasem lui b-real si pe care tu, din postura de persoana care nu ascultase in viata lui respectivul pachet, ai venit sa spui ca "Nu poti fi de acord cu ea". Repet - Ai ascultat configuratia asta? NU! Ai ascultat woofer-ul care "suna rau". Permite-mi sa te contrazic - eu si cei vreo 20 de clienti care au luat pachetul GZ Titanium.
3. Ceea ce nu intelegi sau te faci ca nu intelegi legat de specificatiile produselor este ca nu poti, pe seriile entry level cel putin, "potrivi" intre ele niste produse dupa specificatiile publicate de producator, pentru ca, in 90% din cazuri, acestea sunt facute cu picioarele de producator. Inainte de a face un pachet si a-l pune pe site sau de a recomanda cuiva un pachet noi TESTAM acele configuratii si suntem 100% convinsi ca, pentru acel pret, sunt alegeri EXCELENTE. In momentul in care tu sau altcineva ca tine vine sa imi citeasca specificatii si sa imi comunice ca "el nu poate fi de acord cu ...", sunt un pic deranjat.
4. Putem fi fericiti, problema lui B-real s-a rezolvat, a gasit Titan 2009 la un site concurent, a luat, l-a montat la noi, e happy. Intre timp a reintrat in stoc si la noi pachetul minune. Smile
5. F.IMPORTANT - nu ma intelege gresit. Nu iti vor fi sterse posturi, cum incerci tu sa afirmi. Contributia ta la acest forum este evidenta si apreciata si nu putem decat sa iti multumim pentru ajutorul acordat diversilor useri in decursul timpului. Sper insa ca mi-ai inteles punctul de vedere in ceea ce priveste cele intamplate pe acest topic.

P.S. Cand ai drum prin Bucuresti te asteptam pe la sediu, testam ambele configuratii in aceasi masina, pe acelasi sistem, si tragem concluziile la fata locului legat de ce si cum suna. Daca avem noi dreptate, dam o bere. Daca nu, dai tu.
Sus
Body28
Audiofil

MesajTrimis: Mie Apr 15, 2009 11:47 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

OK. Poate ca pana la urma a fost o problema de gust cu privire la subwoofer si am fost (admit) cam deplasat cand am spus "nu pot fi de acord cu pachetul asta".
La partea cu entry-ul sunt , din nou, de acord si va inteleg punctul de vedere. Mie tot nu imi place sub-ul, insa poate cand o sa prind ocazia o sa facem si testul si o sa fiu obligat sa admit ca am gresit. Smile
Am incercat sa-l fac sa sune ok, insa poate ca a fost vina setarilor mele.
Spre final: Ma bucur ca problema s-a rezolvat pt b-real, sper sa fie multumit.

Multumesc pentru explicatii si rabdare. Smile O zi buna.
Sus
b-real

MesajTrimis: Joi Apr 16, 2009 1:40 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Intr-adevar, am rezolvat-o. Totul este ok, frumos.
Pe viitor trebuie sa mai pun un condensator, si cand voi avea ocazia o sa schimb si playerul, dar pentru moment este absolut de ajuns si sunt multumit de alegerea facuta. Very Happy

mircea_ioan_25
Priceput

Data înscrierii: 21/Mai/2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi Apr 16, 2009 9:07 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

uita de condensator...mai bine dai banii pe o baterie pe care o legi la cea existenta deja ....sau o schimbi pe cea actuala cu alta mai performanta....cu toate ca la sistemul tau nu ar trebui sa ai probleme de alimentare.....
Locul 2 4T-CNCA maxi5000:145,3db@47hz
Incinte custom-YM:heartless69_666
Sus
b-real

MesajTrimis: Joi Apr 16, 2009 10:47 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mircea_ioan_25 a scris:
uita de condensator...mai bine dai banii pe o baterie pe care o legi la cea existenta deja ....sau o schimbi pe cea actuala cu alta mai performanta....cu toate ca la sistemul tau nu ar trebui sa ai probleme de alimentare.....

Eu stiu ca nu prea e bine sa pui baterii prea mari la benzinare, poate cu maxim 5% peste puterea normala... Oricum, faza e ca la volum mai mare si bass mult farurile, luminile de bord, etc palpaie. Smile
Zici ca n-ar trebui sa fie problema la un sistem de puterea asta, nu?! Confused

Vladutz
Priceput

MesajTrimis: Joi Apr 16, 2009 5:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Intrebare - esti sigur ca bateria pe care o ai acum pe masina e "in toate mintile"? Incearca eventual o baterie noua de la un prieten/cunostinta. In mod normal, daca bateria e OK, la puterea asta nu ar trebui sa ai probleme in genul celor descrise de tine.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3  Următoare
Pagina 2 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum