Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

subwoofer seria 3 E46

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
ELNA
Priceput

Data înscrierii: 06/Aug/2006

MesajTrimis: Lun Iul 28, 2008 10:37 am    Titlul subiectului: subwoofer seria 3 E46 Răspunde cu citat (quote)

salut,

ma intereseaza si pe mine cam ce ar merge bine in E46 tinand cont ca nu am cotiera ci doar gaura in tabla pentru ea !

am pus de proba un DLS MW12 in bass reflex si am ramas dezamagit ! practic peste 50Hz nu patrundea nimic in masina ! eu vreau sa urc pana in 80Hz cu subwooferu ....

ce ar mai trebuii facut la masina sa intre sunetul usor in habitaclu ! ma intereseaza modificari mai minore ca nu vreau sa tai prin ea ! eventual mici ajustari Rolling Eyes
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ELNA
Priceput

MesajTrimis: Mar Iul 29, 2008 12:56 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nimeni nimic ?
Sus
_vrx_
Priceput

Data înscrierii: 17/Apr/2007

MesajTrimis: Mar Iul 29, 2008 2:53 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sa-l stapanesti sanatos Very Happy
ELNA
Priceput

MesajTrimis: Mar Iul 29, 2008 7:26 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca e vorba de masina mersi ! daca e vorba de subwoofer deocamdata nu am ce Sad

oricum vreau sa precizez ca nu vreau cine stie ce calitate pentru ca nu vreau nici sa investesc mai mult de 7 mil sa zicem in difuzor sau sa zicem in difuzorele necesare pentru sub ...

ce parere aveti de 2xType R de 10inch ? puterea disponibila pentru amandoua e cam de 800W RMS .... ma gandeam sa directionez porturile de la subwoofer prin gaurile de la difuzoarele spate Confused
Sus
_vrx_
Priceput

Data înscrierii: 17/Apr/2007

MesajTrimis: Mar Iul 29, 2008 12:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mai elna pana acuma ne tineai teoria chibritului si acu vrei sfaturi de la noi Twisted Evil ce ai facut cu nuclearu ala de l-ai luat de la dadyx ??

p.s. fa gaura in tabla din spatele banchetei,difuzorul il pui orientat in interior, iar cutia o faci cat tot spatarul pentru a fi si estetic ... daca am timp o sa iti dau cateva poze cu o astfel de lucrare Wink

alpine type r Shocked ...credeam ca discutam de lucruri serioase .

ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Mar Iul 29, 2008 1:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sedan ?
Infinite baffle. Nu-ti mai freca mintea cu incinte...

Sus
Shokaliptiku
Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006
Locație: galati

MesajTrimis: Mie Iul 30, 2008 12:05 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am reusit sa fac muzica intrun 5 sedan cu un kicker de10 inch acordat la 36hz ... undeva la 75-85L !

YM: shokaliptiku
Sus
ELNA
Priceput

MesajTrimis: Mie Iul 30, 2008 9:51 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Citat:
mai elna pana acuma ne tineai teoria chibritului si acu vrei sfaturi de la noi Twisted Evil ce ai facut cu nuclearu ala de l-ai luat de la dadyx ??

va tineam teoria chibritului referitor la chestii de care eram cat decat sigur de chestia asta nu sunt sigur deloc Sad

NUCLEARU este inca pe dacie impreuna cu amplificatoru de la PLUTONIUM si nu cred ca o sa le mut prea curand ....

Citat:

Sedan ?
Infinite baffle. Nu-ti mai freca mintea cu incinte...

exact la asta m-am gandit si eu prima data mai ales ca nu vreau SPL mare ... problema este ce difuzor sau difuzoare sa folosesc ? eu stiu foarte putine care pot merge in free air !

DLS seria OA este speciala pentru free air Rolling Eyes cel putin asa zic ei Smile) le-a folosit careva ?

Citat:
p.s. fa gaura in tabla din spatele banchetei,difuzorul il pui orientat in interior, iar cutia o faci cat tot spatarul pentru a fi si estetic ... daca am timp o sa iti dau cateva poze cu o astfel de lucrare Wink

pai gaura am deja acolo unde trebuia sa fie cotiera (a avut o tabla pe care am rupt-o) ar merita incercata varianta asta
Rolling Eyes

Citat:
am reusit sa fac muzica intrun 5 sedan cu un kicker de10 inch acordat la 36hz ... undeva la 75-85L !

avea cotiera ?

Citat:
alpine type r Shocked ...credeam ca discutam de lucruri serioase .
nu vreau un sistem cu pretentii mari Laughing
Sus
Shokaliptiku
Audiofil

MesajTrimis: Mie Iul 30, 2008 10:09 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

fara gaura de port sky ...
am facut si cateva filmari
daca reusesc sa dau jos ... dami un add pe mess
shokaliptiku

Sus
ssrli
Audiofil

MesajTrimis: Mie Iul 30, 2008 10:25 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

In IB poti folosi aproape orice difuzor. De preferat ar fi uc qts mediu spre mare...
Sus
Shokaliptiku
Audiofil

MesajTrimis: Mie Iul 30, 2008 11:11 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

IB !?

Sus
ssrli
Audiofil

MesajTrimis: Mie Iul 30, 2008 11:56 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Infinite baffle.
Sus
Shokaliptiku
Audiofil

MesajTrimis: Mie Iul 30, 2008 11:57 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

as ... daca nam cultura ! Sad

mercik !

Sus
audiox
Utilizator pe cale de disparitie
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 28/Iul/2008

MesajTrimis: Mie Iul 30, 2008 12:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sambata asta facem si noi o instalare intr-un E46, dupa ce terminam iti zic cum a iesit Smile Sistemul nu ii IB, subul ii montat intr-o cutie vented, design slim. Am mai montat asemenea sisteme in mai multe masini si am ramas foarte impresionat, ma astept si aici la niste rezultate bune.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum