| |
| Autor |
Mesaj |
ELNA Priceput
Data înscrierii: 06/Aug/2006 Mesaje: 411
|
Trimis: Lun Iul 28, 2008 10:37 am Titlul subiectului: subwoofer seria 3 E46 |
|
|
salut,
ma intereseaza si pe mine cam ce ar merge bine in E46 tinand cont ca nu am cotiera ci doar gaura in tabla pentru ea !
am pus de proba un DLS MW12 in bass reflex si am ramas dezamagit ! practic peste 50Hz nu patrundea nimic in masina ! eu vreau sa urc pana in 80Hz cu subwooferu ....
ce ar mai trebuii facut la masina sa intre sunetul usor in habitaclu ! ma intereseaza modificari mai minore ca nu vreau sa tai prin ea ! eventual mici ajustari  |
|
| Sus |
|
 |
ELNA Priceput
|
Trimis: Mar Iul 29, 2008 12:56 am Titlul subiectului: |
|
|
| nimeni nimic ? |
|
| Sus |
|
 |
_vrx_ Priceput
Data înscrierii: 17/Apr/2007 Mesaje: 551
|
Trimis: Mar Iul 29, 2008 2:53 am Titlul subiectului: |
|
|
sa-l stapanesti sanatos  _________________ no 92 |
|
| Sus |
|
 |
ELNA Priceput
|
Trimis: Mar Iul 29, 2008 7:26 am Titlul subiectului: |
|
|
daca e vorba de masina mersi ! daca e vorba de subwoofer deocamdata nu am ce
oricum vreau sa precizez ca nu vreau cine stie ce calitate pentru ca nu vreau nici sa investesc mai mult de 7 mil sa zicem in difuzor sau sa zicem in difuzorele necesare pentru sub ...
ce parere aveti de 2xType R de 10inch ? puterea disponibila pentru amandoua e cam de 800W RMS .... ma gandeam sa directionez porturile de la subwoofer prin gaurile de la difuzoarele spate  |
|
| Sus |
|
 |
_vrx_ Priceput
Data înscrierii: 17/Apr/2007 Mesaje: 551
|
Trimis: Mar Iul 29, 2008 12:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
mai elna pana acuma ne tineai teoria chibritului si acu vrei sfaturi de la noi ce ai facut cu nuclearu ala de l-ai luat de la dadyx ??
p.s. fa gaura in tabla din spatele banchetei,difuzorul il pui orientat in interior, iar cutia o faci cat tot spatarul pentru a fi si estetic ... daca am timp o sa iti dau cateva poze cu o astfel de lucrare
alpine type r ...credeam ca discutam de lucruri serioase . _________________ no 92 |
|
| Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Mar Iul 29, 2008 1:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sedan ?
Infinite baffle. Nu-ti mai freca mintea cu incinte... _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
|
| Sus |
|
 |
ELNA Priceput
|
Trimis: Mie Iul 30, 2008 9:51 am Titlul subiectului: |
|
|
| Citat: | | mai elna pana acuma ne tineai teoria chibritului si acu vrei sfaturi de la noi Twisted Evil ce ai facut cu nuclearu ala de l-ai luat de la dadyx ?? |
va tineam teoria chibritului referitor la chestii de care eram cat decat sigur de chestia asta nu sunt sigur deloc
NUCLEARU este inca pe dacie impreuna cu amplificatoru de la PLUTONIUM si nu cred ca o sa le mut prea curand ....
| Citat: |
Sedan ?
Infinite baffle. Nu-ti mai freca mintea cu incinte... |
exact la asta m-am gandit si eu prima data mai ales ca nu vreau SPL mare ... problema este ce difuzor sau difuzoare sa folosesc ? eu stiu foarte putine care pot merge in free air !
DLS seria OA este speciala pentru free air cel putin asa zic ei ) le-a folosit careva ?
| Citat: | | p.s. fa gaura in tabla din spatele banchetei,difuzorul il pui orientat in interior, iar cutia o faci cat tot spatarul pentru a fi si estetic ... daca am timp o sa iti dau cateva poze cu o astfel de lucrare Wink |
pai gaura am deja acolo unde trebuia sa fie cotiera (a avut o tabla pe care am rupt-o) ar merita incercata varianta asta
| Citat: | | am reusit sa fac muzica intrun 5 sedan cu un kicker de10 inch acordat la 36hz ... undeva la 75-85L ! |
avea cotiera ?
| Citat: | | alpine type r Shocked ...credeam ca discutam de lucruri serioase . | nu vreau un sistem cu pretentii mari  |
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

|
|
| Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

|
Trimis: Mie Iul 30, 2008 10:25 am Titlul subiectului: |
|
|
In IB poti folosi aproape orice difuzor. De preferat ar fi uc qts mediu spre mare... _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

|
|
| Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

|
Trimis: Mie Iul 30, 2008 11:56 am Titlul subiectului: |
|
|
Infinite baffle. _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

|
|
| Sus |
|
 |
audiox Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 28/Iul/2008 Mesaje: 35
|
Trimis: Mie Iul 30, 2008 12:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sambata asta facem si noi o instalare intr-un E46, dupa ce terminam iti zic cum a iesit Sistemul nu ii IB, subul ii montat intr-o cutie vented, design slim. Am mai montat asemenea sisteme in mai multe masini si am ramas foarte impresionat, ma astept si aici la niste rezultate bune. |
|
| Sus |
|
 |
|