| |
| Autor |
Mesaj |
cobu
Data înscrierii: 04/Noi/2008 Mesaje: 36
|
|
| Sus |
|
 |
Andry Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008 Mesaje: 426 Locație: Brasov
|
|
| Sus |
|
 |
cobu
|
Trimis: Sâm Noi 08, 2008 1:05 am Titlul subiectului: |
|
|
De focal am auzit numai lucruri bune
Ideea e ca nu am unde sa ii fac incinta si mi-e un pic peste mana sa-l iau fara incinta .
Ca asa ma uitam la preturile difuzoarelor care echipeaza incintele producatorilor si sunt la jumate..deci jumate costa difuzorul jumate incinta si de aceea ma gandeam ca nu prea te poti asteptam la mare lucru de la ele desi costa 6 milioane .
Oricum mai astept sugestii
Ms de raspuns  |
|
| Sus |
|
 |
moga_mihai Priceput
Data înscrierii: 19/Iul/2007 Mesaje: 685 Locație: Bucuresti !
|
Trimis: Sâm Noi 08, 2008 1:22 am Titlul subiectului: |
|
|
o incinta custom te duce undeva la 200-250 ron...deci iesi in castig...sunt destui pe forum care fac asa ceva _________________ pWd by --> B-05-MKG |
|
| Sus |
|
 |
cobu
|
Trimis: Sâm Noi 08, 2008 1:29 am Titlul subiectului: |
|
|
Problema e ca vreau sa iau acest subwoofer cu tot cu incinta printr-o firma a unui prieten si nu vreau sa ma complic aiurea dupa aceea sa mai dau alta bani si pe incinta, deasta ma feresc asa sa iau doar difuzorul, caci altfel as fi mers pe un difuzor tzapan fara probleme . |
|
| Sus |
|
 |
Andry Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008 Mesaje: 426 Locație: Brasov
|
Trimis: Sâm Noi 08, 2008 1:43 am Titlul subiectului: |
|
|
unde stai? asta ca sa te pun in contact cu vreun producator serios de incinte din apropierea ta, sa vezi cam ce preturi are. merita luat in calcul oricand si acel JL Audio ! _________________ RIP Peugeot...
Waitin` for the Volvo, a new chapter! |
|
| Sus |
|
 |
cobu
|
Trimis: Sâm Noi 08, 2008 12:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Din constanta sunt. |
|
| Sus |
|
 |
moga_mihai Priceput
Data înscrierii: 19/Iul/2007 Mesaje: 685 Locație: Bucuresti !
|
Trimis: Sâm Noi 08, 2008 12:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
parerea mea...sa iei JL si sa faci o incinta custom...ca apoi s-ar putea sa-l auzi si sa-ti para rau...oricum decizia iti apartine _________________ pWd by --> B-05-MKG |
|
| Sus |
|
 |
cobu
|
Trimis: Sâm Noi 08, 2008 8:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am vazut ceva clipuri cu acel Jl, intr-adevar e mic si rau rau .
Am scris eu cam aiurea in posturile precedente si cred ca nu prea s-a inteles cum sta problema.
As avea posibilitatea sa imi cumpar ceva de aproximativ 7 milioane ca bonus de la un partener de biznis(adica sa comand de pe be-loud ceva de valoarea asta )..
As vrea sa iau ceva cu tot cu incinta ca sunt cam in pom cu banutii si nu as mai vrea dupa aceea sa investesc si in incinta desi stiu ca ar suna mai bine cu incita custom bine facuta.
M-am tot gandit si razgandit si daca se accepta bonusul luni o sa iau ceva cu tot cu incinta pana la urma.
Deci, eu in ultima faza dupa ce am cautat pe net as zice ca acel focal ar fi OK, avand in vedere si faptul ca deocamdata merg pe playerul masinii cu adaptor de semnal pt amplificator iar acest palyer nu as vrea sa-l schimb prea curand.
Avand in vedere configuratia actuala a echipamentelor ce mi-ati recomanda ?
Sa pun un subwoofer din gama jbl, ground zero entry lvl la 4-5 mil + dif componente fata de ~ 3 mil ajungand astfel la un total de 8 mil si ceva..
Sau
Sa pun un subwoofer de genu focal, in phase, hifonics zeus etc din gama 6-8 milioane si dupa aceea sa upgradez si sistemul de difuzoare fata cand oi avea resurse..?
Defapt ma intereseaza daca dupa parerea voastra are rost sa ma arunc prea tare in privinta subului avand in vedere ca nu voi schimba playerul OEM. |
|
| Sus |
|
 |
GZ
Data înscrierii: 05/Iun/2008 Mesaje: 11
|
|
| Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Dum Noi 09, 2008 11:59 am Titlul subiectului: |
|
|
Pentru nivelul acela de putere, un Pio TSW-307D2 intr-un reflex bun as alege. _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
| Sus |
|
 |
cobu
|
Trimis: Lun Noi 10, 2008 3:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
Dupa indelungi ganduri si zeci de pagini citite cred ca m-am hotarat.
Am sa iau ori GZRW 12XS-AL, ori daca nu o sa am destui bani..fratiorul lui mai mic GZRW 10XS-AL
Acum vreau sa va mai intreb..ce incinta ar fi recomandata la acest difuzoar? Sealed sau b.r.? La puterea pe care o debiteaza amplificatorul meu adica aprox 300w intr-o masina de tip hatch.
Va intreb pt ca am vazut destul clipuri cu difuzorul si in unele aparea in incinta inchisa si oricum zguduia destul de tare  |
|
| Sus |
|
 |
cobu
|
Trimis: Sâm Noi 29, 2008 2:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am luat focalul pana la urma si ieri in ciuda frigului m-am riscat si le-am instalat pe masina .
Am renuntat la ideea de a cumpara difuzor si sa ii fac incinta deoarece nu am gasit in constanta materialele dorite.( e drept ca am cautat doar vre-o 2 ore...)
Acum, pareri despre sub nu pot sa emit pt ca e inca nou, astept sa se rodeze o perioada.Momentat suna bubuit, necontrolat, adica sub asteptarile mele.Pe unele frecvente suna ok iar pe altele total necontrolat si bubuit...ramane sa descopar setarile optime
Pana la urma cred ca am sa schimb si HU ( acum pe masina canta HU original cu adaptor hi-low) ca, presupun ca asta ar fi cauza principala pt sunetul nesatisfacator actual.
Presiunea sonora nu e nici ea de speriat, ma asteptam la mai mult, abea ca ma misca un pic .
Per total astept sa se rodeze si poate reusesc sa schimb si HU si vedem ce si cum dupaia ca din ce citisem in review`uri subul e destul de reusit  |
|
| Sus |
|
 |
otzy Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 1666 Locație: timisoara
|
Trimis: Sâm Noi 29, 2008 2:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu am auzit difuzorul acela intr-o cutie custom si suna foarte frumos, are si spl dar si suna bine. _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
| Sus |
|
 |
Pigoo Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008 Mesaje: 1625 Locație: Constanta
|
Trimis: Sâm Noi 29, 2008 3:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
gaseai placa de mdf la brick cu 200ron
nu stiu ce subwoofer ai ... dar majoritatea care vin cu incinta inclusa sunt mici , dar nu mai mici decat minimul recomandat dupa parametri .
la amplif ce setari ai facut ? gain , x-over . |
|
| Sus |
|
 |
|