| |
| Autor |
Mesaj |
matrixgolo
Data înscrierii: 23/Ian/2011 Mesaje: 25
|
Trimis: Mar Ian 25, 2011 12:50 am Titlul subiectului: Sugestii - difuzoare pentru Polo |
|
|
Salutare. Dupa multe topicuri citite aici zile intregi mi`am facut un cont sa va intreb direct pentru ca tot nu m`am lamurit calumea. Am un Polo din `98 , mi`am achizitionat un player Sony 4*45 ( CDX-GT25) link: http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/SONY/CDX-GT25/ ... in usile din fata am loc de boxe si in portbagaj (fiind in 2 usi) si pe deasupra de bord am 2 twittere, , eu unu as prefera ceva pe 3 cai, dar daca are cineva o sugestie mai buna va rog sa`mi dati de stire. Sau pe fata ar trebui sa`mi pun doar medii si inalte iar basul sa vina din spate? sau 3 cai peste tot?si ce fel de twitere . Mersi
PS: daca mai are cineva playerul acela si stie ce boxe merg bine pe el este rugat sa`mi lase un mesaj .. Salutare |
|
| Sus |
|
 |
matrixgolo
Data înscrierii: 23/Ian/2011 Mesaje: 25
|
Trimis: Mie Ian 26, 2011 12:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
nimeni nici o idee?  |
|
| Sus |
|
 |
keddy_net Priceput
Data înscrierii: 27/Oct/2007 Mesaje: 482 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Ian 31, 2011 11:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
a) Acest player este foarte SLAB. Nu merita sa pui pe el nici un fel de boxe. Intai schimba playerul, apoi insonorizeaza usile apoi cumperi un amplificator in functie de ce boxe vrei sa iti montezi pe fata si pe spate. Daca esti gata sa faci upgrade-ul asta pe rand bineinteles dai inainte, daca nu ... dute si cumpara un set de boxe pe fata la 80-100 ron si pe spate la fel, si monteazale.
b) Daca vrei bass neaparat subwoofer. Nici un difuzor indiferent cat de insonorizata e usa nu iti va reda basul unui subwoofer
c) Cat esti dispus sa investesti? _________________ Alpine CDA 9855r, DLS MS6A, DLS CA12, Dacia SuperNova. |
|
| Sus |
|
 |
Biomed
Data înscrierii: 01/Feb/2011 Mesaje: 3
|
|
| Sus |
|
 |
keddy_net Priceput
|
Trimis: Mar Feb 01, 2011 8:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
daca ai boxe stock (din fabrica) nu merita sa le schimbi. Vei avea acelasi sunet la acelasi nivel. Se merita sa schimbi difuzoarele stock ale masinii doar daca ai de gand sa le amplifici(sa treci la nivelul urmator).
Daca nu ai boxe deloc, sunt ok difuzoarele alese de tine(clarion srs1726) asta daca nu ai de gand pe viitor sa le atasazi vreun amplificator.
Bafta ! _________________ Alpine CDA 9855r, DLS MS6A, DLS CA12, Dacia SuperNova. |
|
| Sus |
|
 |
Biomed
|
Trimis: Mar Feb 01, 2011 10:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
M am hotarat sa amplific pe viitor,acum nu sunt bani.Ce imi recomandati?Si pe viitor as vrea un amplificator si subwoofer fara boxe spate
Playerul este bun? |
|
| Sus |
|
 |
keddy_net Priceput
|
Trimis: Mar Feb 01, 2011 10:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
@Biomed: playerul nu e cine stie ce, dar merge, daca poti sa il schimbi cu un alpine sau pioneer ar fi minunat. Pai spune-ne cat esti dispus sa investesti in 2 difuzoare. _________________ Alpine CDA 9855r, DLS MS6A, DLS CA12, Dacia SuperNova. |
|
| Sus |
|
 |
Biomed
|
Trimis: Mar Feb 01, 2011 11:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Intre 200 si 250 lei |
|