Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Sugestii - difuzoare pentru Polo

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
matrixgolo

Data înscrierii: 23/Ian/2011

MesajTrimis: Mar Ian 25, 2011 12:50 am    Titlul subiectului: Sugestii - difuzoare pentru Polo Răspunde cu citat (quote)

Salutare. Dupa multe topicuri citite aici zile intregi mi`am facut un cont sa va intreb direct pentru ca tot nu m`am lamurit calumea. Am un Polo din `98 , mi`am achizitionat un player Sony 4*45 ( CDX-GT25) link: http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/SONY/CDX-GT25/ ... in usile din fata am loc de boxe si in portbagaj (fiind in 2 usi) si pe deasupra de bord am 2 twittere, , eu unu as prefera ceva pe 3 cai, dar daca are cineva o sugestie mai buna va rog sa`mi dati de stire. Sau pe fata ar trebui sa`mi pun doar medii si inalte iar basul sa vina din spate? sau 3 cai peste tot?si ce fel de twitere . Mersi Smile
PS: daca mai are cineva playerul acela si stie ce boxe merg bine pe el este rugat sa`mi lase un mesaj Razz .. Salutare
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
matrixgolo

Data înscrierii: 23/Ian/2011

MesajTrimis: Mie Ian 26, 2011 12:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nimeni nici o idee? Confused
Sus
keddy_net
Priceput

Data înscrierii: 27/Oct/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Ian 31, 2011 11:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

a) Acest player este foarte SLAB. Nu merita sa pui pe el nici un fel de boxe. Intai schimba playerul, apoi insonorizeaza usile apoi cumperi un amplificator in functie de ce boxe vrei sa iti montezi pe fata si pe spate. Daca esti gata sa faci upgrade-ul asta pe rand bineinteles dai inainte, daca nu ... dute si cumpara un set de boxe pe fata la 80-100 ron si pe spate la fel, si monteazale.

b) Daca vrei bass neaparat subwoofer. Nici un difuzor indiferent cat de insonorizata e usa nu iti va reda basul unui subwoofer

c) Cat esti dispus sa investesti?

Biomed

Data înscrierii: 01/Feb/2011

MesajTrimis: Mar Feb 01, 2011 7:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ptr. un http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/SONY/CDX-GT640Ui/ ce boxe de fata imi recomandati sa pun?Tot un polo din 97 cu boxe in portiere fata si twittere in bord.Vreau un sunet clar si pe cat se poate si bass.Ar trebui sa schimb si twitterele?Multumesc
Ce parere aveti despre http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Clarion/SRS1726/
Sus
keddy_net
Priceput

MesajTrimis: Mar Feb 01, 2011 8:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Biomed a scris:
Ptr. un http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/SONY/CDX-GT640Ui/ ce boxe de fata imi recomandati sa pun?Tot un polo din 97 cu boxe in portiere fata si twittere in bord.Vreau un sunet clar si pe cat se poate si bass.Ar trebui sa schimb si twitterele?Multumesc
Ce parere aveti despre http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Clarion/SRS1726/

daca ai boxe stock (din fabrica) nu merita sa le schimbi. Vei avea acelasi sunet la acelasi nivel. Se merita sa schimbi difuzoarele stock ale masinii doar daca ai de gand sa le amplifici(sa treci la nivelul urmator).
Daca nu ai boxe deloc, sunt ok difuzoarele alese de tine(clarion srs1726) asta daca nu ai de gand pe viitor sa le atasazi vreun amplificator.

Bafta !

Biomed

MesajTrimis: Mar Feb 01, 2011 10:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

M am hotarat sa amplific pe viitor,acum nu sunt bani.Ce imi recomandati?Si pe viitor as vrea un amplificator si subwoofer fara boxe spate
Playerul este bun?
Sus
keddy_net
Priceput

MesajTrimis: Mar Feb 01, 2011 10:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

@Biomed: playerul nu e cine stie ce, dar merge, daca poti sa il schimbi cu un alpine sau pioneer ar fi minunat. Pai spune-ne cat esti dispus sa investesti in 2 difuzoare.
Biomed

MesajTrimis: Mar Feb 01, 2011 11:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Intre 200 si 250 lei
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum