| |
| Autor |
Mesaj |
Terry
Data înscrierii: 10/Iun/2008 Mesaje: 2
|
|
| Sus |
|
 |
B-05-WRB Priceput

Data înscrierii: 25/Ian/2008 Mesaje: 373 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mie Iun 11, 2008 1:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
gzhc 16 alea sunt niste gunoaie.
le-am ascultat dupa ce au fost montate pe o statie tot gz radioactive daca nu ma insel si sunau jalnic.
plus de asta la 5-6mil ai de unde alege ceva decent : dls focal hertz energy mb quart si tot asa. helix esprit |
|
| Sus |
|
 |
dorin Priceput

Data înscrierii: 29/Mai/2007 Mesaje: 356 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Iun 11, 2008 2:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
| B-05-WRB a scris: | gzhc 16 alea sunt niste gunoaie.
le-am ascultat dupa ce au fost montate pe o statie tot gz radioactive daca nu ma insel si sunau jalnic.
plus de asta la 5-6mil ai de unde alege ceva decent : dls focal hertz energy mb quart si tot asa. helix esprit |
ia uite altul care se lanseaza in afirmatii cu experienta lui vasta in spate!
in primul rand nu mai exista acel model, difuzoarele componente de la GZ hidrogen sunt http://www.ground-zero-audio.com/english/04_hc16x.htm |
|
| Sus |
|
 |
dorin Priceput

|
Trimis: Mie Iun 11, 2008 2:33 pm Titlul subiectului: Re: sugestii ... recomandari ... sfaturi ... |
|
|
playerul e cel mai ok, dar daca nu il folosesti la maxim, nu ai de ce sa il cumperi! adica clar nu il vei folosi pt filtrare activa si time alignment, deci nu are rost. Gasesti altceva mai ieftin.
Ovalele GZHF 693 - Good choice
Sistemul pe componente nou de la hidrogen -GZHC 16X - Si mai buna alegere
Insonorizare, standartplast Vibroplast M1, 3 pachete, suficient pt usile fata, polita spate si portbagaj, pe alocuri!
Subwoofer - http://www.ground-zero-audio.com/english/05_rw30spl.htm
Nu strica sa ai de unde sa dai bass serios atunci cand iti doresti.
Amplif pt bass: http://www.ground-zero-audio.com/english/08_ta1800mk.htm
Amplificare pt difuzoare - http://www.ground-zero-audio.com/english/08_ha4150x.htm
un kit de cabluri de 35 mm |
|
| Sus |
|
 |
mgm2000ro Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2007 Mesaje: 545
|
Trimis: Mie Iun 11, 2008 3:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
CLARION DXZ778RUSB + DLS MS6A + JBL 5355e full activ + Hertz ES300D = SQ
Te asteptam la emma intre 20-22..sa vedem ce sistem SQ detii si cit de bine se aud "peturile " tale  |
|
| Sus |
|
 |
adi_opel
Data înscrierii: 07/Mar/2008 Mesaje: 34 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mie Iun 11, 2008 5:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
| B-05-WRB a scris: | gzhc 16 alea sunt niste gunoaie.
stai linistit ca la cum banuiesc eu ca ati montat voi GZ-urile de sunau prost ar fi sunat prost orice alt sistem fie el DLS, Focal, Helix, etc., asa ca recomandarile tale sunt cam fara rost.
O recomandare buna ar fi fost:
"Daca vrei sunet frumos si de calitate, in primul si in primul rand insonorizeaza/rigidizeaza cat mai bine usile si tot ce mai este in jurul difuzoarelor si subului, altfel si cele mai scumpe difuzoare vor suna prost"
Terry, bafta la montaj si poate reusesti sa ne prezinti in poze sistemul si poate si ceva poze de la instalare. |
|
| Sus |
|
 |
B-05-WRB Priceput

|
Trimis: Vin Iun 13, 2008 3:11 am Titlul subiectului: |
|
|
mgm : stai linistit ca nu mai am configuratia de la semnatura si am si ceva diplome si cupe la concursuri de sq.
dorin : mi-am expus parerea nu stiam ca pe un forum nu-mi pot exprima o opinie personala mai ales ca ascultasem sistemul respectiv
adi_opel : nu inteleg care voi ?
yo nu sunt montator nu am treaba nu respectiva instalare.
daca te crezi destept demonstreaza pana una alta daca nu ai nimic de aratat lasa-i pe altii
spor la treaba cu GZ daca ti se pare ok configuratia prezentata de dorin |
|
| Sus |
|
 |
dorin Priceput

|
Trimis: Vin Iun 13, 2008 8:26 am Titlul subiectului: |
|
|
b-05-wrb, in primul rand, te inseli. stiu f bine ce sistem ai ascultat tu, iar amplificarea nu era radioactive! iti dai cu parerea total aiurea, parere formata dn ascultatul o singura data a unei configuratii ce continea difuzoare GZ din gama hidrogen. nu cumva acel sistem pastrase si playerul masinii si avea adaptoare hi-low?
Eu am vazut ce stie sa faca adi_opel, dar pe alte forumuri. din partea mea are nota 10, si il apreciez mai mult decat pe alti instalatori de renume;)
si daca tot ai ceva diplome si cupe de la concursurile de SQ, vezi ca ai uitat sa iti treci la semnatura ( de pe alt forum ) ultima realizare.
Pana in momentul in care nu ai descule cunostinte despre instalare, si nu ai ascultat destule sisteme cu un anumit tip de difuzoare, parerea mea e ca nu ar trebui sa iti expui in halul ala parerea ta personala. |
|
| Sus |
|
 |
adi_opel
Data înscrierii: 07/Mar/2008 Mesaje: 34 Locație: bucuresti
|
Trimis: Vin Iun 13, 2008 10:05 am Titlul subiectului: |
|
|
| B-05-WRB a scris: | | yo nu sunt montator nu am treaba nu respectiva instalare. |
atunci cu atat mai rau ca iti spui parerile atat de categoric. Poate nu stiai ca reteta unui sunet cel putin bun nu consta in echipament scump. Vezi finala europeana EMMA unde la echipe toti au avut acelasi echipament audio. Nu-ti dau exemple de rezultate slabe obtinute cu echipament Highend la noi in tara ca sa nu dai vina pe arbitraj. Nu am contestat ca acele difuzoare se auzeau prost dar sunt sigur ca acest lucru nu era din cauza lor
| B-05-WRB a scris: | | daca te crezi destept demonstreaza pana una alta daca nu ai nimic de aratat lasa-i pe altii |
nu ma cred destept daca ma credeam faceam si eu afirmatii categorice Te las pe tine sa arati ca poate ai ce, dar pana acum n-am vazut nimic altceva decat vorbe, care nici macar nu au fost sustinute tehnic.
Nu te cunosc, nu-ti stiu istoricul (competitional) dar sa te arunci in afirmatii categorice mi se pare cam exagerat atat timp cat nu argumentezi si nu dai sialte detalii.
Am ascultat masini in care s-au bagat mii de euro si crede-ma ca nu m-au impresionat cu nimic si am ascultat si masini in care s-au bagat mai putini bani si care au zbarlit pielea pe mine de emotie. Deci nu neaparat sculele cele mai scumpe sau cele mai titrate iti confera un sunet extraordinar atat timp cat implementarea nu e una fericita.
Nu sunt fan GZ si nici nu am vrut sa zic ca GZ sunt neaparat referinte in domeniul SQ dar ma deranjeaza cand toti care cred ca daca isi cumpara scule audio mai titrate (nu neaparat mai scumpe) vor avea automat si un sunet mai bun. |
|
| Sus |
|
 |
B-05-WRB Priceput

|
Trimis: Vin Iun 13, 2008 1:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
poate ca am fost putin mai acid in afirmatie dar raman la parerea mea.
sistemul pe care l-am ascultat nu avea player original si nici adaptoare hi-low.
avea un alpine IDA x001.
adi_opel: stiu ca nu suna mai bine daca ai echipament scump drept dovada ultima etapa emma: am avut cel mai scump echipament din sistem si cu toate astea am luat ultimul loc la clasa mea din cauza ca nu am avut timp sa reglez sistemul , terminand montajul in dimineata concursului. |
|
| Sus |
|
 |
_vrx_ Priceput
Data înscrierii: 17/Apr/2007 Mesaje: 551
|
Trimis: Sâm Iun 14, 2008 12:55 am Titlul subiectului: |
|
|
| adi_opel a scris: |
atunci cu atat mai rau ca iti spui parerile atat de categoric. Poate nu stiai ca reteta unui sunet cel putin bun nu consta in echipament scump.
. |
daca imi faci tu un tweeter ground zero sa sune ca un scan speak ma las de orice comentariu ...
un tw "ieftin" o sa sune prost orice i-ai face...iar daca aduci emma in discutie o sa iti spun ca arbitrajul se face intr-o mare proportie "tehnic"
as mai comenta mult dar deranjez prea multa lume cu comentariile mele la obiect si IN CUNOSTINTA DE CAUZA . _________________ no 92 |
|
| Sus |
|
 |
dorin Priceput

|
Trimis: Sâm Iun 14, 2008 1:19 am Titlul subiectului: |
|
|
| _vrx_ a scris: | | adi_opel a scris: |
atunci cu atat mai rau ca iti spui parerile atat de categoric. Poate nu stiai ca reteta unui sunet cel putin bun nu consta in echipament scump.
. |
daca imi faci tu un tweeter ground zero sa sune ca un scan speak ma las de orice comentariu ...
|
Ce faceti domnu _vrx_? interpretati ce a scris adi_opel k sa mai dati putin in GZ?
O sa aducem in Ro cat de curand si seria Ground Zero Reference, le instalam, si daca suna bine o sa tin minte ce ai scris aici, si sa nu mai aud comentarii de la tine apoi  |
|
| Sus |
|
 |
B-05-WRB Priceput

|
Trimis: Sâm Iun 14, 2008 1:56 am Titlul subiectului: |
|
|
dorin: omul a cerut o parere.eu mi-am exprimat-o din opinie proprie dupa ce am ascultat sistemul respectiv.
vrx vorbste ce stie ce nu stie din carti sau dupa google si tot asa
daca tot ne certam hai sa dezvoltam ceva constructiv.
eu am zis de gz-urile alea ca sunt gunoaie ca asta consider.
tu m-ai atacat punand la indoiala experienta mea <nu>
raman totusi la parerea mea ca ms6a de la DLS sau polyglass 165 v1 Focal suna mai bine decat Gz-urile alea in pretul asta de 550 lei pt ca:
la DLS imi place fff mult tweeterul UP1
la Focal midbassul este fff reusit pt un entry level .
la GZ nu m-au impresionat nici midbassi nici tw.
acum sincer poate nu se pupau difuzoarele cu ampliful, poate sunau prost ca nu erau rodate si tot asa gasim xxx motive dar REPET raman la parerea mea expusa in postul #2.
intentia mea nu a fost sa atac GZ sau pe tine drept dovada ca peste tot unde aud discutii despre suburi sau cabluri recomand cu caldura GZ pt ca:
1. GZ kit de alimentare 50mm are un pret imbatabil momentan fata de alfatec stinger sau dietz
2.suburile GZ nu mai au nevoie de reclama si sunt ok pt banii loc cat timp cat dai atat face |
|
| Sus |
|
 |
dorin Priceput

|
Trimis: Sâm Iun 14, 2008 3:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
| B-05-WRB a scris: | dorin: omul a cerut o parere.eu mi-am exprimat-o din opinie proprie dupa ce am ascultat sistemul respectiv.
vrx vorbste ce stie ce nu stie din carti sau dupa google si tot asa
daca tot ne certam hai sa dezvoltam ceva constructiv.
eu am zis de gz-urile alea ca sunt gunoaie ca asta consider.
tu m-ai atacat punand la indoiala experienta mea <nu>
raman totusi la parerea mea ca ms6a de la DLS sau polyglass 165 v1 Focal suna mai bine decat Gz-urile alea in pretul asta de 550 lei pt ca:
la DLS imi place fff mult tweeterul UP1
la Focal midbassul este fff reusit pt un entry level .
la GZ nu m-au impresionat nici midbassi nici tw.
acum sincer poate nu se pupau difuzoarele cu ampliful, poate sunau prost ca nu erau rodate si tot asa gasim xxx motive dar REPET raman la parerea mea expusa in postul #2.
intentia mea nu a fost sa atac GZ sau pe tine drept dovada ca peste tot unde aud discutii despre suburi sau cabluri recomand cu caldura GZ pt ca:
1. GZ kit de alimentare 50mm are un pret imbatabil momentan fata de alfatec stinger sau dietz
2.suburile GZ nu mai au nevoie de reclama si sunt ok pt banii loc cat timp cat dai atat face |
1. Dupa ce ai ascultat un singur sistem GZHC 16x consider ca nu esti in masura sa te exprimi in felul in care ai facut-o!
2. Discutiile intre mine si _vrx_ sunt intre mine si _vrx_.
3. expicatiile care le-ai dat tu mai jos cu UP1 si midbasii focal imi sunt foarte cunoscute. Nu le contest, insa mi se pare foarte amuzant cum voi, recomandatorii, copiati ce a spus cineva care considerati ca are experienta si umpleti forumurile instant. este foarte amuzant, pentru ca sunteti atatea persoane diferite, iar cand vorbesc cu voi, parca as vorbi defapt cu 1-2 oameni ale caror vorbe si sfaturi le copiati! |
|
| Sus |
|
 |
B-05-WRB Priceput

|
Trimis: Sâm Iun 14, 2008 5:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
se pare ca esti genul ce nu recunoaste ca e reactionat nepotrivit al ceva evident dar asta este. imi pare rau ca vorbesc asa ca totusi ai o varsta dar nu era cazul sa ma jignesti.
chiar nu e genul meu sa dau recomandari cum se face pe 4tuning cu instalari la tottal motto si difuzoare hertz si helix brax ca vinde marinu sau instaleaza relu.
in final pun punct discutiei noastre: AI DREPTATE poate te simti mai bine |
|
| Sus |
|
 |
|