Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

summer bass pack I
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
Lhaoor

Data înscrierii: 08/Aug/2006

MesajTrimis: Vin Aug 11, 2006 5:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Imi poate spune si mie cineva, va rog, ce s-a intamplat de iar nu mai este pe stoc GTB300..?
Mi s-a spus ca o sa vina sapt viitoare..
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Lhaoor

MesajTrimis: Dum Aug 13, 2006 11:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

In cazul in care GTB300 n-a venit inca pe stoc... m-as orienta spre alt pachet..
Mi s-a spus ca sub-ul JBL, si amp-ul Magnat din summer bass pack II suna mai bine decat s pack I(evident, doar de-aia e 2).
Dar, cum am vazut ca incintele trapezoidale sunt recomandate(fata de tuburi), am avut retineri. Ar fi posibil sa iau sub-ul din s pack II, dar mai am o intrebre: nu ar merge mai bine cu amp-ul GTA 275 de la Blaupunkt, decat cu Magnat The Rock 400? (cea dintai pare sa dea mai multa putere, in punte si nu numai)

Pana la urma..eu caut cel mai bun bass la 650 ron(cu sub, amp si cabluri).Caut raportul optim intre claritate si putere.
Astept raspuns.

Multumesc anticipat, Laurentiu
Sus
m.technik
Pasionat

Data înscrierii: 21/Iul/2006

MesajTrimis: Mie Aug 16, 2006 12:45 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu asa am ales. Tubul JBL si GTA 275. Sunt multumit cum se aude la banii investiti dar am trecut de 650 RON. Cu tot cu cabluri si transport am ajuns la 740 RON.
Sus
Lhaoor

MesajTrimis: Mie Aug 16, 2006 1:14 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pana la urma am ales summer bass pack II, cu kit de cabluri 10 mm.. inca nu l-am instalat..
Sus
Lhaoor

MesajTrimis: Joi Aug 17, 2006 12:10 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am instalat summer bass pack II in casa..Very Happy si cam vibreaza chestiile din jur Wink)
Dar am cam avut probleme cu instalarea.. "mufa" de la intrare semnal in subwoofer(cea de la minus) era bagata stramb pe filet. si cand incercam sa o dezsurubez, se misca, cu tot cu filet.si a trebuit sa desfac capacelul de plastic(pe care se afla mufele), sa scot o piulita de pe partea cealalta a filetului ca sa pot scoate filetul cu tot cu mufa. in fine...am scos mufa si am instalat totul din nou.
Ar mai fi cateva probleme.. la un moment dat, a incercat altcineva sa dezsurubeze mufa si a atins cu patentul de sticker-ul lipit acolo p capacel, razuind cateva cifre din serial number.sper ca asta nu inseamna ca am pierdut garantia..Sad
Si inca ceva: cand am desfacut piulita, n-am fost atent si n-am vazut ca avea o saiba, respectiva cazand in tub Sad( si n-am putut sa o mai scot(sau macar sa o localizez)
Poate avaria in vreun fel difuzorul???
Am cerut cuiva cu mana mai subtire sa bage mana prin portul bass reflex, sa vada daca nu cumva s-a lipit saiba de magnet. si..nimic..nu e de gasit..
am incercat si sa misc tubul, poate s-o auzi ceva, poate oi da de ea si iar nimic Sad
Ce ar fi de facut..?
Sus
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Joi Aug 17, 2006 8:56 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

saiba daca e lipita de magnet nu are nimic...atata timp cat nu se aude ca vibreaza, iar daca nu e lipita de magnet atunci cand intorci tubu vertical cu portul de br in jos ar trebui sa cada...
Sus
m.technik
Pasionat

MesajTrimis: Joi Aug 17, 2006 12:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

In ceea ce priveste garantia, eu parca citisem [rin certificatul de garantie ca pentru pastrarea acesteaia sistemul trebuie instalat la un service autorizat/specializat. (ceva de genu) Adica daca il instalezi tu [pierzi din start garantia.
Sus
Lhaoor

MesajTrimis: Joi Aug 17, 2006 1:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu se aude absolut nimic daca misc tubul. poate, totusi, saiba o fi lipita de magnet..
In legatura cu garantia..
Am vazut ca destul de multi clienti si-au instalat produsele pe cont propriu..
Oricum, nu e mare problema..daca e sa se defecteze ceva, se rezolva...

Trecand peste toate astea, vreau sa spun ca nu pot sa tin prea tare volumul. Vibreaza tot in jur, geamul de deasupra usii de la camera face urat rau(am incercat sa il tin fix, sa nu vibreze, si degeaba).
Bass-ul se aude curat si bine, nu am nimic de reprosat.
Poate doar vecinii au. Wink

Sunt multumit de produse si servicii, chiar daca au fost mici probleme cu comanda si cu livrarea(presupun ca au fost exceptii).

Multumiri si felicitari echipei be-loud!

Tot respectul, Laurentiu
Sus
m.technik
Pasionat

MesajTrimis: Joi Aug 17, 2006 5:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cred ca micile probleme cu comanda si livrarea sunt exceptii. Eu am dat comanda miercuri noaptea si vineri dimineata au ajuns produsele.
In ceea ce priveste instalarea, si in cazul meu am facut pe mesterul. Atata timp cat este instalat corect, nu vad ce probleme sa intervina.
Sus
Bogdanu80

Data înscrierii: 31/Aug/2006
Locație: Fagaras

MesajTrimis: Joi Aug 31, 2006 5:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

M-ar interesa si pe mine Summer bass pack I,dar nu este pe stoc. Se poate sa-mi dati si mie un mail sau un raspuns cand va fi? Si daca mai este in oferta Razz Am vazut noua ofera Be-Loud Bass Pack 1JB, dar nu stiu daca amplificatorul Blaupunkt GTA 2 special isi face treaba la fel ca Blaupunkt GTA 275. Oricum nu sunt un expert, vreau doar sa mi le pun intr-un Opel Omega si sa se auda klumea (de banii astia Razz)
Sus
Lhaoor

MesajTrimis: Sâm Sep 02, 2006 12:52 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

summer bass pack I a fost valabil pana la 31 aug, din cate stiu eu.
si eu tot spre el ma orientam, da' cand am facut comanda mi s-a zis in prima instanta ca va veni in cateva zile, apoi, cand au trecut zilele, ca va veni in ~1 sapt jumatate..si chiar n-aveam rabdare s-astept atat.
atunci am luat bass pack II. si nu regret Wink
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum