Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

summer bass pack I
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
Lhaoor

Data înscrierii: 08/Aug/2006

MesajTrimis: Mar Aug 08, 2006 9:02 pm    Titlul subiectului: summer bass pack I Răspunde cu citat (quote)

M-ar interesa pachetul blaupunkt... dar am vazut ca sub-ul nu este pe stoc..Sad cam in cat timp ar fi disponibil?
vreau sa montez sistemul mai intai in casa Very Happy si, candva in viitor, pe masina.
si as avea inca o intrebare: care ar fi principalele dezavantaje ale incintei sealed, fata de cea bass reflex? am auzit k ar fi vorba de mai multa claritate si mai putina putere..
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Mar Aug 08, 2006 9:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

GTb 300 vine pe stoc in 2-3 zile deci poti sa trimiti comanda...

Incinta sealed are o eficienta mai mica pentru ca difuzorul trebuie sa munceasca sa comprime aerul din incinta, nu e liber sa faca ce vrea.
Din acelasi motiv insa membrana nu misca decat ce-i spune amplificatorul, controlul cursei e mult mai bun. De aici plusul de calitate...

In cazul lui GTB 300 incinta e destul de mare si eficienta nu e prea mult afectata, se aude OK. Au luat unii oameni de pe forum, poate intra si ne spun cum li se pare.
Sus
Lhaoor

MesajTrimis: Mar Aug 08, 2006 10:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Thx a lot pt info! Wink ramane sa dau comanda Very Happy
Sus
gusteru29

Data înscrierii: 28/Iul/2006

MesajTrimis: Mie Aug 09, 2006 4:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si eu m-am pricopsit zilele trecute cu un GTb 300 si sincer chiar merita, se aude excelent...
Eu il tin tot in casa asa ca-ti va face fata mai ales cu amplifu ala...eu am un amplificator stationar (de casa) 80 w RMS si chiar il misca bine....deci iti dai seama cum se va auzi la o putere mai mare Very Happy Very Happy Very Happy

Ia Gtb 300 si nu ai sa regreti Embarassed
Sus
Lhaoor

MesajTrimis: Mie Aug 09, 2006 7:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Very HappyVery Happy atunci ma bucur de alegerea facuta Very Happy
Sa vad acum, cum o sa alimentez amplificatorul, k presupun k imi trebuie ceva adaptor pt priza din casa Confused
Sus
Leutzu

Data înscrierii: 21/Iul/2006
Locație: student

MesajTrimis: Mie Aug 09, 2006 7:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

De la un redresor de baterie auto...
Sus
Lhaoor

MesajTrimis: Mie Aug 09, 2006 11:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Confused mi-au spus mai multe pers, lucruri diferite....
daca stie cineva sa imi zica exact... pur si simplu ce mi-ar trebui(in afara de amp, sub si kit de cabluri) pt a asculta muzica la acest sub...
mentionez si faptul ca vreau sa-l conectez la calculator.. sa-l pun pe langa un sistem 5.1
stiu ca nu intru in domeniul auto aici, dar cine stie,poate gasesc solutia asa..Very Happy

multumesc anticipat
Sus
o_kh3
Priceput

Data înscrierii: 29/Iun/2006

MesajTrimis: Mie Aug 09, 2006 11:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

deci poti alimenta subu din sursa de calc .... de la 12V... dupa care iti iei un cablu jack-2xRCA si asta e tot Very Happy

chestia e ca daca e sistemul mai puternic asa .... o sa iti acopere subu de mashina Very Happy

in camera nu simti cine stie ce bass..... dar vecinii sigur o sa simta Wink
Sus
Lhaoor

MesajTrimis: Mie Aug 09, 2006 11:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

asa m-am gandit si eu..sa alimentez din sursa de calc.. dar stiu k mai de mult am avut un sony xplod 4X45, legat la 2 boxe mari rusesti,vechi,de vreo 70W(nu mai stiu ce model)..numai asa, de forma, sa se auda ceva(ce Kitsch:))).. si stiu ca daca dadeam prea tare(nu la maxim) nu facea sursa fata si se oprea Very Happy
si sursa era de 350W parca..( Confused )
oricum..astept sa am sistemul in fata, si apoi sa vad ce fac Smile
Sus
Lhaoor

MesajTrimis: Joi Aug 10, 2006 12:07 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si sub-ul n-o sa fie acoperit de sist 5.1, ca nu are cine stie ce putere..e un creative inspire T6060 de vreo 70w.. dar acum, camera in care le am e relativ goala, k se face ceva redecorare p-aici, si se aude Very Happy
vreau sa bag si sub-ul cu ele, sa prind cateva zile de "teroare" Smile))
Sus
gusteru29

Data înscrierii: 28/Iul/2006

MesajTrimis: Joi Aug 10, 2006 8:30 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca vei alimenta stati de masina la sursa de calculatoe nu vei putea profita de puterea ei totala, din cei 210 W care zice ca ti-i va scoate sa te multumesti de 100w maxim deoarece nu ai destul amperaj.Iti spun asta din propia experinta, am avut si io un amplificator auto in casa.presupun ca daca nu ai nici o sursa de calitate la calculator pe 12v nu ai nici macar 18A, gandeste=te ca ei ii trebe minim 55A Smile

Vezi cum faci rost de o baterie de masina, nu meaparat noua....si ii faci un redresor pt a o incarca in acelasi timp ce iei curent din ea.Redresoru nu te va costa cine stie ce daca ai pe cineva care se pricepe(maxim 100 RON).O sa ai cam multe fire prin cameta dar merita la cum se aude.

In legatura cu bass-ul nu-ti face griji invei simti si tu chiar bine(cel putin la mine se simte(ai senzatia ca ti se misca hainele pe tine)) dar mai ales vecinii care s-au cam luat un pic de mine Sad Sad Sad
Sus
o_kh3
Priceput

Data înscrierii: 29/Iun/2006

MesajTrimis: Joi Aug 10, 2006 9:03 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sau iti faci un transformator Cool
cumperi un transformator toroidal de 10V in tensiune o puntee redresoare cu cati mai multi A si nicte condensatori si gata transformatorul.... pretul undeva pe la 80 ron
Sus
Vladutz
Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2006

MesajTrimis: Vin Aug 11, 2006 2:16 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Vezi ca pe 11.08.2006 intra din nou Blaupunkt pe stoc.
Sus
Lhaoor

MesajTrimis: Vin Aug 11, 2006 2:23 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Thanks all pt info Very Happy
Da, stiu.. Astept maine(adica azi, vineri) comanda! Very HappyVery Happy
Sus
Vladutz
Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2006

MesajTrimis: Vin Aug 11, 2006 2:25 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ai trimis-o deja?

Pe ce nume? Sa verificam daca o avem in evidente..
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum