|
|
|
Autor |
Mesaj |
stiancu Pasionat
Data înscrierii: 22/Apr/2007 Mesaje: 140 Locație: ROMANIA
|
Trimis: Dum Sep 14, 2008 8:17 am Titlul subiectului: |
|
|
schimbarile nu sunt prea importante:
insonorizat portbagaj cu aluband in dublu strat si sunt incantat de rezultat, aripile nu mai se misca deloc!
am amplificat si difurile fata cu cele 2 canale ale statiei ramase libere si rezultatul este demn de luat in seama, adik am castigat foarte mult la capitolul calitate a sunetului si volum!
|
|
Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
|
Sus |
|
 |
stiancu Pasionat
|
Trimis: Dum Sep 14, 2008 12:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
mai ce sa zic, mai vibreaza aripile, dar nu mai falfaie , doar am ous 2 straturi nu unul! din pacate poze nu am facut ca era ger asta iarna cand l-am insonorizat si imi inghetasera mainile!
intre timp am lucrat la masina unuin prieten un golf 4! atasez niste poze: Hu: pioneer 6850 +dif fata spl dynamics de 16,5 si 80 W, amplificate deocamdata de palyer+insonorizare usi cu aluband!
Description: |
|
Filesize: |
445.87 KB |
Viewed: |
527 Time(s) |

|
Description: |
|
Filesize: |
331.06 KB |
Viewed: |
443 Time(s) |

|
|
|
Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
|
Sus |
|
 |
stiancu Pasionat
|
Trimis: Mie Sep 17, 2008 9:10 am Titlul subiectului: |
|
|
alubandu e bunicel, nu excelent, adik rigidizeaza cat de cat usile.cat despre difuri, is destul de bune raport calitate pret, dar din pacate sunt puse pe Hu deocamdata! au ceva bas, medii, dar distorsioneaza la nivel mediu din cauza amplificarii playerului!
|
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|