|
Autor |
Mesaj |
stiancu Pasionat
Data înscrierii: 22/Apr/2007 Mesaje: 140 Locație: ROMANIA
|
Trimis: Mar Dec 25, 2007 11:25 am Titlul subiectului: SUNET LOGAN |
|
|
Salutare! In cele din urma s-a conturat si la mine in masina un sistem decent, zic eu.Acesta e compus din:
Hu: pioneer 6850 ( foarte multumit de el, setari, design, fiabilitate,tot)sisteme fata: pioneer accelerate 172c. http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Pioneer/Sisteme/TS-A172C/
Insonorizare usi cu aluband (decat de loc, mai bine asa). rezultataul destul de slab, dar s-a mai redus din sunetul ala spart de portiera)
Insonorizare polita spate cu aluband, asta dupa ce am renuntat la difuzoarele ovale( am pastrat doar grilele)
amplificator blaupunkt mk4, cu 2 canale legate in punte la sub!
http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/BLAUPUNKT/GTA_4_Special_Mk_II/
Asta dupa ce am avut o experienta nefericita cu un magnat tribal x one
sub Alpine type s 1223, 2 bobine de 2 ohmi, 300w rms
condeu Dietz 1F si conectik Dietz cu cablu alimentare de 20mm si siguranta de 60A
Incina "made by me", BR, cu dimensiunile lui Baubau( ii multumesc pe aceasta cale), 60l, acordata la 35hz
Stiu ca nu e cine stie ce, dar pe mine ma multumeste, cel putin pt moment!
Planuri de viitor: insonorizare portbagaj cu stp, stinger sau dinamat(astept pareri), amplificare difuri fata si poate un alt amplif!Tot montajul e facut de mine si sunt foarte incantat de cum se aude!
Ultima modificare efectuată de către stiancu la Mar Dec 25, 2007 2:02 pm, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|
 |
stiancu Pasionat
|
|
Sus |
|
 |
adi_0106 Priceput

Data înscrierii: 11/Sep/2006 Mesaje: 553 Locație: Iashington
|
Trimis: Mar Dec 25, 2007 12:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
frumos ......
o singura intrebare: de ce ai pus difuzorul de la subwoofer cu susu`n`jos ?  |
|
Sus |
|
 |
stiancu Pasionat
|
Trimis: Mar Dec 25, 2007 1:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am taiat cablurile in interiorul incintei prea scurte si mi-a fost lene sa cumpar altele si sa le cositoresc,papucesc, etc :) |
|
Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
Trimis: Mar Dec 25, 2007 4:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
pune si ceva clipuri !!!
super treaba cu lenea ... .. cred ca se merita "efortul" sa cumperi alte cabluri !!!
dc tot esti arici ... vezi ca poti pune incinta invers ( cu portul de bass refex in dreapta ) .. si o sa vina si subul la locul lui !!!
din cate vad ai insonorizat cu aluband ... pe interior in spatele difului ai lasat un singur strat sau ai pus mai multe ?!
cati litri are incinta si la ce freq e tunata !?
cu alpineul asta in portbagaj ... simti nevoie de insonorizare ... meirta insonorizat si portbagajul sau nu !? _________________ http://www.be-loud.ro/forum/cyu-cyuul-meu-viitor-cid-t9000.html
YM: shokaliptiku |
|
Sus |
|
 |
otzy Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 1666 Locație: timisoara
|
Trimis: Mar Dec 25, 2007 4:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
ai putea incerca sa schimbi ledurile de la bord cu unele albastre...de efect si plus k e mai linistitor un albastru decat prostocaliu stock de la logan  _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
Sus |
|
 |
stiancu Pasionat
|
Trimis: Mar Dec 25, 2007 6:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
Shokaliptiku:Daca fac asa, cu portul in dreapta, nu imi ajunge cablu de la statie la boxa, incat aceasta sa stea pe mijloc :lol:
despre incinta am scris mai sus: 60L, 35hz
in spatele dif in usa 2 straturi si peste gaurile din usa la tabla interioara tot 2 straturi!
acum stau cu el cam la 100w rms, si se zguduie masina binisor, adik capacul de la portbagaj, plafonul la oglinda si aripile spate. eu zic ca se merita si portbagajul! intrebare, cati mm grosime are Dinamatul pt portbagaj ? http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Insonorizare/Dynamat/Trunk_Kit/
Referitor la Leduri schimbate, am vazut bord pe albastru la lLogan si nu mi-a placut de loc. Mie imi place asa! merci de sugestie! :wink: |
|
Sus |
|
 |
stiancu Pasionat
|
Trimis: Mar Ian 01, 2008 6:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
Vreau sa imi amplific sistemele fata cu celelate 2 canale libere care mi-au mai ramas de la statie! acum, vin si va intreb, ca sa pot asculta muzik si fara subufer( adik sa dau sub off), cum fac? Hu are 3 iesiri rca Statia are 2( una input si una output) acum a conectata iesirea de la Hu pe care scrie :sub. Pt difurle fata conectez alte RCAuri de la iesirea Hu Front si la statie unde le conectez, Pe output? |
|
Sus |
|
 |
DeViAnS Pasionat

Data înscrierii: 23/Sep/2006 Mesaje: 154 Locație: Craiova
|
Trimis: Mar Ian 01, 2008 6:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
stiancu a scris: | Vreau sa imi amplific sistemele fata cu celelate 2 canale libere care mi-au mai ramas de la statie! acum, vin si va intreb, ca sa pot asculta muzik si fara subufer( adik sa dau sub off), cum fac? Hu are 3 iesiri rca Statia are 2( una input si una output) acum a conectata iesirea de la Hu pe care scrie :sub. Pt difurle fata conectez alte RCAuri de la iesirea Hu Front si la statie unde le conectez, Pe output? |
Pai nu.. output e pentru semnal slab catre alta statie, trebuie conectata la cealalta intrare imput _________________ ID: deviansey |
|
Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Mar Ian 01, 2008 7:57 pm Titlul subiectului: Re: SUNET LOGAN |
|
|
stiancu a scris: |
Insonorizare polita spate cu aluband, asta dupa ce am renuntat la difuzoarele ovale( am pastrat doar grilele)
|
Sa inteleg ca nu folosesti nimic in spate ?
Foarte bine lucrat ! _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
Sus |
|
 |
KRZ Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2006 Mesaje: 431 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Ian 01, 2008 8:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
conectezi RCA la iesirea front a HU.. si la statie la iNPUT ramas liber si daca vrei sa asculti fara sub il opresti in HU |
|
Sus |
|
 |
stiancu Pasionat
|
|
Sus |
|
 |
stiancu Pasionat
|
Trimis: Mar Ian 01, 2008 9:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
[quote="stiancu"]deci acum am conectat RCA pt sub la intrarea rear input a statiei! sa inteleg ca o conectez la front imput al statiei o noua pereche de rca?
Regajele pt difuri le fac din partea stanga a statiei nu?
SSRLI: nu mai am difurile ovale pe spate, am lasat gaurile acoperite cu grile! Merci! :D
http://www.aganto.de/user/27/l_14430022.jpg
acum subu e legat la RCA din dreapta.[/quote] |
|
Sus |
|
 |
stiancu Pasionat
|
Trimis: Sâm Ian 05, 2008 7:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am amplificat difurile fata si se aude super calr si tare! chiar se merita! am inlocuit si vechile mufe RCA cu unele aurite! acum am o intebare:cand opresc totul, adik Hu se aude un sunet de fundal , un fasait scurt ca de oprire asa!E normal sa se auda? |
|
Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
|
Sus |
|
 |
|