Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Taxe curier

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Feedback Be-loud.ro

Autor Mesaj
laurus_ciprian

Data înscrierii: 28/Mar/2008

MesajTrimis: Vin Mar 28, 2008 5:17 am    Titlul subiectului: Taxe curier Răspunde cu citat (quote)

Buna ziua.Am si eu o intrebare.Daca cumpar 2 produse care au valoare sub 400 de ron(de exemplu 2 boxe care se vand la bucata) odata platesc sau nu taxele de curier(insumate depasesc 400 ron) ?
Multumesc.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Vin Mar 28, 2008 9:26 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Transportul in tara este efectuat prin curier rapid si este gratuit pentru comenzi in valoare de peste 400 RON in peste 500 de localitati (pentru comenzi sub aceasta suma, se va percepe o taxa de transport de 20 RON).
Comenzile pot fi livrate la usa dumneavoastra oriunde pe raza acestor localitati sau pot fi ridicate de dumneavoastra de la cel mai apropiat sediu al curierului. Pentru livrarea comenzii la usa dumneavoastra in afara acestor localitati se va percepe o taxa de 40 RON.

otzy
Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007
Locație: timisoara

MesajTrimis: Vin Mar 28, 2008 2:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

este de mentionat faptul ca transportul nu este chiar gratuit nici pentru valori de peste 400 lei pentru ca se plateste rambursul la valoarea produsului.
daca valoarea produsului este de 2000 lei de ex rambursul este undeva la 2 milioane , daca nu mai bine. cel mai bine se face plata prin transfer bancar sau mandat postal pentru valori mai mari.

o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Vin Mar 28, 2008 3:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

otzy a scris:
este de mentionat faptul ca transportul nu este chiar gratuit nici pentru valori de peste 400 lei pentru ca se plateste rambursul la valoarea produsului.
daca valoarea produsului este de 2000 lei de ex rambursul este undeva la 2 milioane , daca nu mai bine. .

cine zice asta ???

eu, am comandat de vreo cateva ori de la be-loud de cand cu metoda asta noua cu curierul, de fiecare data peste 6-7milioane si nu am platit nimic in plus fata de pretul produsului de pe site.

Rolling Eyes

mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Vin Mar 28, 2008 3:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Dl otzy, dvs ati cumparat ceva de la noi si ati platit vreun transport sau ramburs pentru comenzi > 400 RON? Eu cred ca nu, hai sa discutam despre fapte reale si nu inventii personale.

Transportul cu tot cu ramburs este absolut gratuit pentru comenzi a caror valoare depaseste 400 RON. Pentru restul se plateste o taxa fixa de 20 RON.

laurus_ciprian> singurul caz in care ai plati transport ar fi daca cele 2 produse sunt comandate separat in zile diferite. Daca sunt luate impreuna si valoarea depaseste 400 RON, transportul e gratuit (adica cost ZERO, pentru otzy) in localitatile cu centre FAN.
Sus
otzy
Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007
Locație: timisoara

MesajTrimis: Vin Mar 28, 2008 4:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cand am cumparat p1222-u de la be-loud, din cate imi amintesc, am platit si rambursul. nu mai am factura sa ma uit pe ea. Nerelevant. Very Happy
nu am cumparat nimic de curand de pe be-loud dar toti la toti curierii care mi-au adus produse am platit ramburs. Evil or Very Mad

daca be-loud transporta gratuit imi cer scuze fata de domnul Mihai si sper sa nu se supere pe mine. Laughing

laurus_ciprian

Data înscrierii: 28/Mar/2008

MesajTrimis: Vin Mar 28, 2008 5:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ok.Multumesc mult pentru lamuriri.
Sus
purebhp
Priceput

Data înscrierii: 16/Feb/2007
Locație: Constanta

MesajTrimis: Sâm Mar 29, 2008 4:35 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Subscriu si eu: Am comandat de mai multe ori de la be-loud, valori peste 400 RON si nu am platit nimic in plus ...
Sus
UzzI

Data înscrierii: 08/Iul/2007

MesajTrimis: Lun Sep 22, 2008 11:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sper sa nu sune drep o nemultumire, doar o nelamurire
am platit taxe transport la o comanda > 400 RON...
valoarea comenzii fiind 440 (Pioneer DEH-4000UB)
sau din valoare comenzii se scade tva-ul si aceea este adevarata valoare a comenzii???
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Mar Sep 23, 2008 11:31 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pe pagina produsului, in stanga jos sub poza apar detaliile despre costul transportului.

http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-4000UB/

La intrebari frecvente, capitolul despre livrari contine o mentiune:
http://www.be-loud.ro/pagini/faq/

produsele aflate in promotie nu beneficiaza de transport gratuit decat daca comanda include si alte produse a caror valoare depaseste 400 RON.

Asta inseamna ca livrarea produselor aflate in promotie nu este gratuita. De obicei aceste reduceri sunt oricum mai mari decat costul de transport de 20 RON asa ca sunt de preferat livrarii unui produs la pretul normal dar cu livrare gratuita. Ofertele speciale nu ar mai avea aceleasi preturi daca transportul ar fi inclus si clientii din Bucuresti ar fi nedreptatiti.
Sus
UzzI

Data înscrierii: 08/Iul/2007

MesajTrimis: Mar Sep 23, 2008 11:33 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ok
mersi mult pentru raspuns
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Feedback Be-loud.ro Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum