| |
| Autor |
Mesaj |
MBaudiophile
Data înscrierii: 06/Iul/2007 Mesaje: 26 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Sep 10, 2007 2:20 pm Titlul subiectului: ****TEAM ROMANIA la EMMA European Finals**** |
|
|
Am deschis acest topic fiindca vreau sa ne organizam sub forma unei echipe cat mai numeroase si sa megem impreuna sub numele de --TEAM ROMANIA-- la Finala Europeana EMMA in Danemarca, localitatea Herning, care va avea loc pe parcursul zilelor de 26-27-28 Octombrie 2007. Pt. inceput as vrea sa stiu cam cati doritori ar fii, dupa care facem calcule calculele aferente referitoare la preturi...etc. si hotaram exact cate rezervari trebuie facute.  _________________ The difference between men and boys is the price of their toys |
|
| Sus |
|
 |
Baban_San Pasionat

Data înscrierii: 25/Iul/2007 Mesaje: 109 Locație: 18 Z
|
Trimis: Mar Sep 11, 2007 12:31 am Titlul subiectului: |
|
|
eu unu as fii prezent, dar este o mare problema masina cat consuma pana acolo, si evident banii necesari.
cred ca ar trebui sa incepem sa participam si noi la EMMA Europa, pt ca deja nivelul de SQ, si poate pe viittor si de SPL, este destul de ridicat. |
|
| Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007 Mesaje: 1891 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Sep 11, 2007 9:46 am Titlul subiectului: |
|
|
| Crezi ca poti iesi cu breaku' din tara? |
|
| Sus |
|
 |
MBaudiophile
|
Trimis: Mar Sep 11, 2007 11:03 am Titlul subiectului: |
|
|
| Baban_San a scris: | eu unu as fii prezent, dar este o mare problema masina cat consuma pana acolo, si evident banii necesari.
cred ca ar trebui sa incepem sa participam si noi la EMMA Europa, pt ca deja nivelul de SQ, si poate pe viittor si de SPL, este destul de ridicat. |
Ideea era sa nu ne facem probleme de cat va costa deocamdata..... fiindca poti sa vii si fara break..... doar ca vizitator si in cazul asta.... daca se strang mai multi vizitatori, o facem ca un fel de excursie ......inchiriem o duba si mergem. plus masinile care vor concura _________________ The difference between men and boys is the price of their toys |
|
| Sus |
|
 |
IM Priceput

Data înscrierii: 27/Iun/2007 Mesaje: 282 Locație: Drobeta Turnu Severin
|
Trimis: Mar Sep 11, 2007 12:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
Baban_San,
Se vor face demersuri pentru obtinerea de fonduri pentru competitorii romani din Eurofinala!!!
Concentreza-te pe instalare/design si analizeaza posibilitatea participarii... who knows???! _________________ "Music is the shorthand of emotion" - Lev Tolstoy - p u r e m u s i c |
|
| Sus |
|
 |
_vrx_ Priceput
Data înscrierii: 17/Apr/2007 Mesaje: 551
|
Trimis: Mar Sep 11, 2007 7:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
vin oricum ...daca nu termin masina ma bagi si pe mine langa un dma , poate fur reteta lui sir gordon  |
|
| Sus |
|
 |
MBaudiophile
|
Trimis: Mie Sep 12, 2007 12:47 am Titlul subiectului: |
|
|
| _vrx_ a scris: | vin oricum ...daca nu termin masina ma bagi si pe mine langa un dma , poate fur reteta lui sir gordon  |
Probabil au incercat mai multi dar se pare ca nu e chiar asa usor
dar poti sa incerci de ce nu  _________________ The difference between men and boys is the price of their toys |
|
| Sus |
|
 |
|