Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

****TEAM ROMANIA la EMMA European Finals****

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Competitii si evenimente

Autor Mesaj
MBaudiophile

Data înscrierii: 06/Iul/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Sep 10, 2007 2:20 pm    Titlul subiectului: ****TEAM ROMANIA la EMMA European Finals**** Răspunde cu citat (quote)

Am deschis acest topic fiindca vreau sa ne organizam sub forma unei echipe cat mai numeroase si sa megem impreuna sub numele de --TEAM ROMANIA-- la Finala Europeana EMMA in Danemarca, localitatea Herning, care va avea loc pe parcursul zilelor de 26-27-28 Octombrie 2007. Pt. inceput as vrea sa stiu cam cati doritori ar fii, dupa care facem calcule calculele aferente referitoare la preturi...etc. si hotaram exact cate rezervari trebuie facute. Very Happy
Baban_San
Pasionat

Data înscrierii: 25/Iul/2007
Locație: 18 Z

MesajTrimis: Mar Sep 11, 2007 12:31 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu unu as fii prezent, dar este o mare problema masina cat consuma pana acolo, si evident banii necesari.

cred ca ar trebui sa incepem sa participam si noi la EMMA Europa, pt ca deja nivelul de SQ, si poate pe viittor si de SPL, este destul de ridicat.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Sharkky
Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007

MesajTrimis: Mar Sep 11, 2007 9:46 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Crezi ca poti iesi cu breaku' din tara?
Sus
MBaudiophile

MesajTrimis: Mar Sep 11, 2007 11:03 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Baban_San a scris:
eu unu as fii prezent, dar este o mare problema masina cat consuma pana acolo, si evident banii necesari.

cred ca ar trebui sa incepem sa participam si noi la EMMA Europa, pt ca deja nivelul de SQ, si poate pe viittor si de SPL, este destul de ridicat.

Ideea era sa nu ne facem probleme de cat va costa deocamdata..... fiindca poti sa vii si fara break..... doar ca vizitator si in cazul asta.... daca se strang mai multi vizitatori, o facem ca un fel de excursie ......inchiriem o duba si mergem. plus masinile care vor concura

IM
Priceput

Data înscrierii: 27/Iun/2007
Locație: Drobeta Turnu Severin

MesajTrimis: Mar Sep 11, 2007 12:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Baban_San,
Se vor face demersuri pentru obtinerea de fonduri pentru competitorii romani din Eurofinala!!!
Concentreza-te pe instalare/design si analizeaza posibilitatea participarii... who knows???!

_vrx_
Priceput

Data înscrierii: 17/Apr/2007

MesajTrimis: Mar Sep 11, 2007 7:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

vin oricum ...daca nu termin masina ma bagi si pe mine langa un dma , poate fur reteta lui sir gordon Very Happy Very Happy Very Happy
Sus
MBaudiophile

MesajTrimis: Mie Sep 12, 2007 12:47 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

_vrx_ a scris:
vin oricum ...daca nu termin masina ma bagi si pe mine langa un dma , poate fur reteta lui sir gordon Very Happy Very Happy Very Happy

Probabil au incercat mai multi dar se pare ca nu e chiar asa usor Smile
dar poti sa incerci de ce nu Smile

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Competitii si evenimente Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum