| |
| Autor |
Mesaj |
athena

Data înscrierii: 24/Apr/2008 Mesaje: 41 Locație: ATHENA
|
Trimis: Lun Iun 30, 2008 10:07 pm Titlul subiectului: tip de incinta 'AJUTOR' |
|
|
Am un seat cordoba 2007 si nu stiu cam ce fel de incinta s-ar potrivi bine pentru el.Subul este (adica doua dar mergem pe unu pt.inceput) CLARION SW3011.Casul este un JVC KD-G431 amplificatorul in JBL GTO75.4 ...http://www.trilulilu.ro/MASCULU/30335085c4e0ff.
VA MULTUMESC DE AJUTOR daca ar fi.
|
|
| Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
Trimis: Joi Iul 03, 2008 2:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
Din pacate nu reusim sa gasim un manual pentru difuzorul tau pentru a gasi parametrii acestuia. In mod cert incintele recomandate si parametrii difuzorului ii poti gasi in manual.
Ca regula generala, lucrurile stau cam asa:
- Incinta sealed (inchisa) - control optim al difuzorului, bass prompt si de calitate foarte buna
- Incinta bandpass - maxima galagie din ce poate oferi difuzorul
- Incinta bass-reflex - un compromis intre calitate si galagie
|
|
| Sus |
|
 |
athena

|
Trimis: Joi Iul 03, 2008 8:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
scuzee eu am atasat o poza cu datele dif mai incerc acum.
| Description: |
|
| Filesize: |
65.59 KB |
| Viewed: |
213 Time(s) |

|
|
|
| Sus |
|
 |
athena

|
Trimis: Joi Iul 03, 2008 9:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
| am mai vazut un topic cat de cat asemanator in legatura cu incintele sa le facem dupa ce ne propune firma respectiva sau sa incercam cu anumite programe (WinISD...)
|
|
| Sus |
|
 |
CBI Priceput
Data înscrierii: 07/Dec/2007 Mesaje: 502
|
Trimis: Joi Iul 03, 2008 10:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
compresie ,45-50L cu f3 la ~40hz,asta sugereaza qts si ebp
Clasificarile de mai sus sunt f relative,atat timp cat f putine difuzoare sunt pretabile la un bas de calitate,cu atat mai mult si construite special pt compresie.De obicei cele ieftine,no-nameurile sau vaporeanu nu sunt utilizabile pt muzica(cu atat mai putin pt incinte acustice),iar celelate sunt la granitza,cum ca ar fi potrivite si in,si in
|
|
| Sus |
|
 |
athena

|
Trimis: Vin Iul 04, 2008 6:44 pm Titlul subiectului: multe multumiri (dar mai astept opinii si pt. bas-reflex) |
|
|
| Deci o incinta inchisa de 45 50 de litri , asta an cazul unui difuzor pentru doaua trebui sa ajung pe undeva la 100 de litri oare mai intra an portbagaj?
|
|
| Sus |
|
 |
|