Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

TuningDAYS - Iasi, 13 - 14 Iunie 2009

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Competitii si evenimente

Autor Mesaj
Body28
Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008
Locație: Panciu/now Iasi

MesajTrimis: Joi Iun 11, 2009 2:57 pm    Titlul subiectului: TuningDAYS - Iasi, 13 - 14 Iunie 2009 Răspunde cu citat (quote)

Dar la iasi nu veniti? Nimeni? Confused
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Legal
Pasionat

Data înscrierii: 12/Iul/2008
Locație: Metropola Iasi

MesajTrimis: Joi Iun 11, 2009 4:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

unde de la ce ora?
Sus
Body28
Audiofil

MesajTrimis: Joi Iun 11, 2009 6:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sper sa nu se supere nimeni, o sa postez acest link cu toate informatiile.

Sad Nu vine mai nimeni de pe forum la iasi? Crying or Very sad Vroiam si eu sa cunosc o parte din membri, chiar mi-ar face placere sa vorbim.. Dau o bere. Embarassed
Sus
Body28
Audiofil

MesajTrimis: Lun Iun 15, 2009 10:40 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mda.. nu a venit mai nimeni de pe forum.
D.p.d.v. car-audio.. slab. Foarte slab. Am fost destul de dezamagit incat nu am stat prea mult, nici nu am rezistat pana la masuratori.

Sistemul cel mai puternic era cel cu Emphaser, in care am calculat eu ca au intrat ceva bani. (in jur de 10000euro am calculat eu).

Suna.. tare.

In rest nu mare lucru. Era un golf argintiu, brec care suna binisor (dar nu am poze: avea subwoofer-ul asta si 2 x Bx6.2Ci. Amplif-urile nu le mai tin minte. Nu de alta dar eram uitmit de cum erau aruncate cablurile prin spate.. Absolut aruncate. Difuzoarele mi-au placut si in configuratia asta, acopereau bine mediile, insa tw de pe bord erau amplasate ciudat (bateau foarte sus).
Al doilea set era in usile spate insa ce nu mi-a pacut a fost amplasarea tw in spatele ascultatorului din spate (undeva pe stalpii de la polita.

Ar mai fi de vorbit de asta:

Dar nu am ascultat-o pentru ca nu a dat drumul la muzica (cel putin cat am stat eu acolo).
Masina arata insa grozav:

Cam asta.. Inca vreo 2 poze aici.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Competitii si evenimente Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum