|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Body28 Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008 Mesaje: 861 Locație: Panciu/now Iasi
|
Trimis: Joi Iun 11, 2009 2:57 pm Titlul subiectului: TuningDAYS - Iasi, 13 - 14 Iunie 2009 |
|
|
Dar la iasi nu veniti? Nimeni?  |
|
| Sus |
|
 |
Legal Pasionat

Data înscrierii: 12/Iul/2008 Mesaje: 139 Locație: Metropola Iasi
|
Trimis: Joi Iun 11, 2009 4:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
| unde de la ce ora? |
|
| Sus |
|
 |
Body28 Audiofil

|
Trimis: Joi Iun 11, 2009 6:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sper sa nu se supere nimeni, o sa postez acest link cu toate informatiile.
Nu vine mai nimeni de pe forum la iasi? Vroiam si eu sa cunosc o parte din membri, chiar mi-ar face placere sa vorbim.. Dau o bere.  |
|
| Sus |
|
 |
Body28 Audiofil

|
Trimis: Lun Iun 15, 2009 10:40 am Titlul subiectului: |
|
|
Mda.. nu a venit mai nimeni de pe forum.
D.p.d.v. car-audio.. slab. Foarte slab. Am fost destul de dezamagit incat nu am stat prea mult, nici nu am rezistat pana la masuratori.
Sistemul cel mai puternic era cel cu Emphaser, in care am calculat eu ca au intrat ceva bani. (in jur de 10000euro am calculat eu).

Suna.. tare.
In rest nu mare lucru. Era un golf argintiu, brec care suna binisor (dar nu am poze: avea subwoofer-ul asta si 2 x Bx6.2Ci. Amplif-urile nu le mai tin minte. Nu de alta dar eram uitmit de cum erau aruncate cablurile prin spate.. Absolut aruncate. Difuzoarele mi-au placut si in configuratia asta, acopereau bine mediile, insa tw de pe bord erau amplasate ciudat (bateau foarte sus).
Al doilea set era in usile spate insa ce nu mi-a pacut a fost amplasarea tw in spatele ascultatorului din spate (undeva pe stalpii de la polita.
Ar mai fi de vorbit de asta:
Dar nu am ascultat-o pentru ca nu a dat drumul la muzica (cel putin cat am stat eu acolo).
Masina arata insa grozav:
Cam asta.. Inca vreo 2 poze aici. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|