|
Autor |
Mesaj |
PaulM Pasionat

Data înscrierii: 21/Sep/2006 Mesaje: 130 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Mar Oct 30, 2007 1:40 am Titlul subiectului: |
|
|
Imi pare bine ca va place ce a iesit , a fost ceva de munca, cel putin la slefuit a fost incredibil , dar pana la urma am reusit sa imi iasa exact ce am vrut , arata perfect dupa mine si se aude excelent.
Policioara am acoperito cu o paturica de Tarom pe care am dato cu rasina apoi am slefuito avand grija sa ramana totusi o textura gen piele ( nu sa o fac perfect lucioasa din slefuit) apoi am vopsit totul si am dat cu lac auto la spary  |
|
Sus |
|
 |
dorin Priceput

Data înscrierii: 29/Mai/2007 Mesaje: 356 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Oct 30, 2007 9:35 am Titlul subiectului: |
|
|
felicitari
si tot slefuitul asta l-ai facut manual? mai ales la final dupa paturica respectiva? multa ambitie ai avut:) |
|
Sus |
|
 |
PaulM Pasionat

|
Trimis: Mar Oct 30, 2007 5:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
Tnx dorin ptr aprecieri, si dap tot slefuitul a fost manual , defapt cel mai greu acesta a fost , restul fiind mai mult o joaca |
|
Sus |
|
 |
PaulM Pasionat

|
Trimis: Mie Mai 28, 2008 3:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am mai facut cate ceva dar am uitat sa mai postez , asa ca o fac acum ENJOY

puff .. am obosit cu aranjatul , restu de poze peste 10minute  |
|
Sus |
|
 |
PaulM Pasionat

|
Trimis: Mie Mai 28, 2008 4:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
Restu de poze :

Asa sper sa ajunga pozele astea si acum un link catre un filmulet cu el in actiune : AICI |
|
Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Mie Mai 28, 2008 5:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
foarte frumos, excelenta treaba.
cat volum de aer le mai ramane difuzoarelor ?
coboara suficient in incinta asa mica?
felicitari inca o data pt munca depusa ! _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
Sus |
|
 |
PaulM Pasionat

|
Trimis: Mie Mai 28, 2008 5:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
Man sincer nu am idee cati L le mai ramn la difuri .. dar avand in vedere ca si incinta de la mama lor era mica eu aproximez ca le ramane cam acelasi litraj liber , poate ceva mai mult .. numai ca ele erau intr-o incinta BR iar asta acum este de compresie .. ehh nu stiu mi-e imi place cum se aude adica nu se aude mai rau sau mai bine decat inainte numai ca acum am portbagajul liber ptr a lua gratarul la munte iar cei din spate au o cotiera cool ) , am pus pana in imitatia aia de piele un burete gros de 40mm deci este foarte moale si confortabila
Una peste alta acum am luat un masinut mult mai mic (Twingo 2006) si pe Espero nu l-am mai bagat in seama de vre-o luna , cred ca o sa ma apuc sa vand din ele pe la cei cu espero ( politza spate si usi ) iar subul cred ca este cat de cat universal numai sa existe cotiera spate si sa se poata demonta  |
|
Sus |
|
 |
mihai_dmz Priceput

Data înscrierii: 29/Mar/2008 Mesaje: 305 Locație: Dambovita
|
Trimis: Joi Iun 05, 2008 12:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
boxele magnat xcess 693 cum se aud??ti se par bune??rezista la putere??  |
|
Sus |
|
 |
PaulM Pasionat

|
Trimis: Joi Iun 05, 2008 9:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
mihai_dmz a scris: | boxele magnat xcess 693 cum se aud??ti se par bune??rezista la putere??  |
Sincer sunt super xcess693 astea , ma gandem ca 2 perechi sunt arhisuficiente in masina , nu iti mai trebuie nici sub nici nimic
Eu am dat cu 150w rms in ele pana sa dezlipit intr-un colt membrana de cauciuc de partea din aluminiu sau ce o fi ala , am dat cu niste lipici ce aveam la indemana si le-am folosit incontinuare si se auzeu perfect
So daca iti ei eu zic sa nu ii dai chiar cu 150W in ele ca risti sa patesti ce am patit eu in 6 luni asa , dar un 100W eu zic ca este arhisuficient si se va auzi beton (se auzeu frumos si direct pe player , so ... )
PS: asta dupa gustul si urechile mele nu foarte rafinate si sensibile ... tin sa precizez ca sunt si nitel surd .. poate un om normal le aude altfel .. mai intreaba si pe la altii despre ele , dar prietenii mei care le-au auzit au fost placut impresionati |
|
Sus |
|
 |
mihai_dmz Priceput

Data înscrierii: 29/Mar/2008 Mesaje: 305 Locație: Dambovita
|
Trimis: Joi Iun 05, 2008 10:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
ok ms |
|
Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Joi Iun 05, 2008 10:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
PaulM a scris: |
PS: asta dupa gustul si urechile mele nu foarte rafinate si sensibile ... tin sa precizez ca sunt si nitel surd .. |
La asta recunosc ca m-am amuzat copios
Felicitari pentru incinta. Arata excelent  _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
Sus |
|
 |
PaulM Pasionat

|
Trimis: Joi Iun 05, 2008 11:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pai dap , eu mereu am impresia ca se aude incet orice as face as pune si as adauga , tot imi pare incet ... pe cand toti care ajung la mine in masina zic ca se aude super tare si ca o sa surzesc intr-o zi ) , acum eu tind sa cred ca oi fi eu surd de toti zic ca e tare iar eu am impresia ca este incet
Si tnx ptr aprecieri  |
|
Sus |
|
 |
yo_tibitzu Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 21/Noi/2007 Mesaje: 173
|
Trimis: Joi Iun 05, 2008 11:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
frumos si foarte util....tu te-ai jucat cu fibra??? |
|
Sus |
|
 |
PaulM Pasionat

|
Trimis: Joi Iun 05, 2008 11:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
Jucat , scarpinat , respirat tot tacamul  |
|
Sus |
|
 |
yo_tibitzu Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 21/Noi/2007 Mesaje: 173
|
Trimis: Joi Iun 05, 2008 11:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am observat ca te pricepi...daca nu ajung eu pe la tine ...poate imi dai si mie niste sfaturi cum se foloseste ...ca incinte am invatzat sa fac ... asta daca se poate bineinteles...da-mi un Add te rog... |
|
Sus |
|
 |
|