|
Autor |
Mesaj |
bogoalex
Data înscrierii: 14/Apr/2013 Mesaje: 4
|
Trimis: Dum Apr 14, 2013 11:40 pm Titlul subiectului: Upgrade sistem audio Audi A4 B7 Concert II |
|
|
Desi este prima data cand postez, sunt client vechi be-loud si sunt foarte multumit de cumparaturile facute pana acum. Deschid acest thread pentru a ma informa in legatura cu schimbarea totala a sistemului audio de pe masina din titlu. Nu doresc sa schimb HU-ul pentru a pastra un look cat mai OEM. Masina vine cu un CD-Player Concert + Subwoofer OEM.
Doresc sa achizitionez :
- 4 difuzoare sistem + amplificator 4 canale
- 1 subwoofer 8" ( sa fie aceeasi dimensiune cu cel OEM ) + 1 amp monobloc
Postez mai jos produsele pe care le-am gasit mai interesante :
Difuzoare + Amp
Fata + Spate : http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/In_Phase/XT6C_MKII/
Amplificator pentru ele : http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/MAC_Audio/MPX/MPX_4500/
Subwoofer
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/JBL/GTO/GTO_804/
Amplificator monobloc nu am gasit sa ma multumeasca ca pret ( in cautari )
Tot ce am postat mai sus va fi montat pe usi cu insonorizare facuta.
Doresc sa stiu daca ce am ales este ok si daca merita upgrade-ul, mai ales ca HU-ul ramane cel standard ( poza atasata ).
Este necesar un condensator ?
Daca puterea amplificatorului este mai mare decat cea a difuzoarelor, constituie o problema ?
Description: |
|
Filesize: |
73.69 KB |
Viewed: |
300 Time(s) |

|
|
|
Sus |
|
 |
stoica22 Priceput
Data înscrierii: 04/Aug/2012 Mesaje: 554
|
Trimis: Lun Apr 15, 2013 2:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu recomand inphase sunt prastie ca si calitate sunet si ca tot ... eu am avut un sistem sxt 5.1c si nu se auzea deloc bine
|
|
Sus |
|
 |
bogoalex
|
Trimis: Mar Apr 16, 2013 2:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ce alte variante as mai avea pentru difuzoare ? Amplificatorul pe care l-am gasit mi se pare foarte bun raport calitate/pret.
|
|
Sus |
|
 |
Razvy_Zeus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007 Mesaje: 662
|
Trimis: Mar Apr 16, 2013 2:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
stoica22 a scris: | nu recomand inphase sunt prastie ca si calitate sunet si ca tot ... eu am avut un sistem sxt 5.1c si nu se auzea deloc bine |
este o diferenta mare intre game la In Phase. XT6C se aud foarte ok amplificate.
@bogoalex : Poti sa mergi pe configuratia gandita de tine. Nu sunt probleme daca amplificatorul este mai mare. Trebuie sa ai grija la reglaje.
|
|
Sus |
|
 |
bogoalex
|
Trimis: Mar Apr 16, 2013 4:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
M-am gandit la acele difuzoare dupa ce am citit forumul cu atentie. Par sa fie foarte bune, mai ales amplificate. Faptul ca pastrez HU-ul nu afecteaza cu nimic sunetul daca le amplific separat nu ?
|
|
Sus |
|
 |
Razvy_Zeus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007 Mesaje: 662
|
|
Sus |
|
 |
bogoalex
|
Trimis: Mar Apr 16, 2013 5:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
Este un pret foarte mare. Nu ma asteptam sa fie nevoie de altceva avand in vedere ca le amplific separat...
|
|
Sus |
|
 |
|