|
|
|
Autor |
Mesaj |
vik2009
Data înscrierii: 09/Mai/2014 Mesaje: 8
|
Trimis: Dum Mai 11, 2014 11:08 am Titlul subiectului: |
|
|
Insonorizat portiere oricum o sa fac. Am spus cred mai sus. Intrebarea era legata de amplificatorul helix. As pune focal acces 165 a1 pe toate usile si amplificator helix match pp41 dsp. Pareri? |
|
Sus |
|
 |
mateyon Priceput
Data înscrierii: 02/Mar/2014 Mesaje: 211
|
Trimis: Dum Mai 11, 2014 11:46 am Titlul subiectului: |
|
|
Vezi?? usor, usor te dai cu lumea!
Acum serios vorbind, cred ca la masina ta si la banii pe care vrei sa-i investesti iti trebuie ceva mai palpabil decat parerile userilor de pe forumuri.
In 3 luni de rumegat forumul asta am invatat ca pentru sistem fara amplificare trebuie sa ramai la clasa entry level, ca principiu general putere mica si sensibilitate mare. |
|
Sus |
|
 |
vik2009
Data înscrierii: 09/Mai/2014 Mesaje: 8
|
Trimis: Dum Mai 11, 2014 8:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
Perfect de acord. De aceea am luat legatura si cu cei de la beloud. Am scris aici pentru a auzi pareri diferite de la oameni care sunt pasionati de asa ceva pentru a imi face o idee de principiu cu ce se poate face si ce nu. |
|
Sus |
|
 |
darkofeel Priceput

Data înscrierii: 09/Iul/2009 Mesaje: 270 Locație: Bucuresti/Berceni
|
Trimis: Mar Mai 13, 2014 2:24 am Titlul subiectului: |
|
|
vik2009, am tot vrut sa-ti scriu... De la focal nimic peste si sub Focal PS 165 din punctul meu de vedere sunt singurele difuzoare din gama lor la un pret decent care fac si treaba buna
Ca difuzoare in raza lor de pret (chiar mai ieftin te pot ajuta) cu Hertz ESK 165.5
Amplificare minim 100rms pe canal, insonorizant cel mai ieftin care il gasesti pe piata (iti recomand stp, este usor de lucrat cu el indiferent de temperatura si il aduc si eu) silent coat are niste temperaturi idioate de lucru...
Daca mai ai intrebari, feel free to ask.
Ce mai am de spus este ca degeaba te apuci de toate astea daca nu schimbi player-ul in ceva mai serios cu functiile dorite de tine.
Estimez investitia undeva la 3000-4000 lei cu totul + sau - . Sa stii la ce te inhami. _________________ I don't need to "get a life." I'm a gamer. I have lots of lives! |
|
Sus |
|
 |
Marsh@ll Pasionat
Data înscrierii: 19/Aug/2010 Mesaje: 169 Locație: tecuci
|
Trimis: Mar Mai 13, 2014 11:32 am Titlul subiectului: |
|
|
intervin si eu ca viermele; insa am o curiozitate- voi intreba deoarece am pe cineva in situatia cu un audi a4 b6...
pe player el are si alte functii - daca isi va lua un oricare player va pierde din functiile de baza ale acestuia, dupa cum zicea si autorul topicului- bineinteles daca isi ia ceva mai destept are doar tel incorporat;
intrebare- mai are si alta varianta ca sa ramana playerul oem?
in afara de navigatie mare dedicata, mai e si alta solutie? |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|