Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

va rog ajutor cu un magnat classic 360 mosfet

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
mabial
Pasionat

Data înscrierii: 21/Iun/2007
Locație: cluj napoca

MesajTrimis: Lun Oct 19, 2009 11:22 pm    Titlul subiectului: va rog ajutor cu un magnat classic 360 mosfet Răspunde cu citat (quote)

4 x 90 watt
2 x 90 watt +1x180 /4 ohm
2 x 180 wat /4 ohm

nu stiu exact cum sa o leg in 2 x 90 +1x180 ...daca ma ajuta cineva .Multumesc anticipat...am gasit si niste poze cu partile de conectare ale acestreia ,pe net

23112007(054).jpg
 Description:
 Filesize:  150.01 KB
 Viewed:  333 Time(s)

23112007(054).jpg

23112007(056).jpg
 Description:
 Filesize:  132.24 KB
 Viewed:  318 Time(s)

23112007(056).jpg

moisoiu
Priceput

Data înscrierii: 11/Apr/2008
Locație: Oradea

MesajTrimis: Lun Oct 19, 2009 11:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

trebuie sa scrie acolo
canalul 1, canalul 2, canalul 3 canalul 4
tu folosesti canalul 1 si canalul 2 pentr boxe
si 3 si 4 pentru subwoofer( 180 w rms) (doar ca sa il legi in punte pui amplificatorul pe 3 canale si legi plusul de la canalul 3 cu minusul de canalul 4

cristimac
Priceput

Data înscrierii: 15/Apr/2008
Locație: Arad

MesajTrimis: Mar Oct 20, 2009 8:24 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da si pe iesirile unde pui subu, sa setezi pe low crossoverul.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mabial
Pasionat

MesajTrimis: Mar Oct 20, 2009 11:37 pm    Titlul subiectului: *** Răspunde cu citat (quote)

multumesc pentru raspunsuri ..daca mai am nelamuriri dupa instalare o sa scriu Smile..inca o data,va multumesc
mabial
Pasionat

MesajTrimis: Mie Oct 21, 2009 8:06 pm    Titlul subiectului: ** Răspunde cu citat (quote)

revin cu o nelamurire...le-am conectat cum m-ati sfatuit ..e ok..dar coaxialele pe spate lasa de dorit ..in sensul ca nu au prea multe inalte pot spune deloc cu basul ..la volum ridicat insemnand 13,14 incep sa sune prost ,cred distorsioneaza ...coaxialele sunt acestea http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Ground_Zero/Coaxiale/GZTF_69T/
mabial
Pasionat

MesajTrimis: Mie Oct 21, 2009 11:45 pm    Titlul subiectului: *** Răspunde cu citat (quote)

...si inca cv ...cand se schimba piesa pe player este un sunet..acel sunet se aude si pe difuzoare ,nu imi facea asa,daca stiti careva....
mabial
Pasionat

MesajTrimis: Joi Oct 22, 2009 6:58 pm    Titlul subiectului: ** Răspunde cu citat (quote)

va rog care stiti ..ajutati-ma ,multumesc
mabial
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Oct 24, 2009 5:52 pm    Titlul subiectului: :) Răspunde cu citat (quote)

pana la urma am rezolvat problema..e greu cand trebuie sa faci toate variantele fiind nu asa mare cunoascator..dar rezultatul iti da o mare satisfactie..daca e pozitiv Smile..a ramas totusi treaba cu suntetul ciudat din boxe atunci cand se incarca de pe player piesa
mabial
Pasionat

MesajTrimis: Dum Oct 25, 2009 9:21 pm    Titlul subiectului: *** Răspunde cu citat (quote)

am rezolvat si asta cu sunetul dupa mai multe cautari ...intrebarea mea este de ce condensator am nevoie la puterea pe care o am pe masina ..e deajuns de 1F condensatorul?
mabial
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Noi 07, 2009 4:06 pm    Titlul subiectului: ** Răspunde cu citat (quote)

a aparut ca la multi altii din diferite motive,sunetul in timpul mersului sunetul acceleratiei cand semnalizezi etc...problema a fost amplificatorul...descoperirea a fost facuta de catre adi(ssrli) caruia ii multumesc pe aceasta cale inca o data Smile un baiat de nota 10
moisoiu
Priceput

Data înscrierii: 11/Apr/2008
Locație: Oradea

MesajTrimis: Sâm Noi 07, 2009 8:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

adi sau tu ne puteti spune si noua in special mie ... ca eu sincer m-am gandit sincer ca ar putea fii de vina cablurile RCA ca am de alea la 7.5 lei - 5 metri.

Off TOPIC

App daca schimb cablurile RCA sunt ceva schimbari in legatura de sunet (tinand cont ca acuma am o cabluri rca la 7.5 lei)

mabial
Pasionat

MesajTrimis: Dum Noi 08, 2009 7:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ce pot sa-ti spun eu e ca rca-urile mele au fost 50 lei ,nu sunt cele mai stralucite rca-uri ,asta realizand dupa ce am vazut rca-urile lui adi,serioase groase ecranate,home made daca nu ma insel,dar nu am probleme cu ele.Ssrli cred ca poate sa-ti spuna mai multe ,cat si despre off topic..sunt pasionat,inca nu priceput.
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum