|
Autor |
Mesaj |
sirbenni
Data înscrierii: 13/Iul/2008 Mesaje: 6
|
Trimis: Dum Iul 13, 2008 5:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mallus a scris: | Difuzoarele au ajuns la mine dar domnul FERY a uitat sa precizeze ca sunt rebobinate si ca unu din difuzoare no sa mai mearga dupa 2 zile!! |
ce trist:(
ce nu imi plac treburile astea:( |
|
Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Dum Iul 13, 2008 5:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ai venit si aici rahat pansat ? Fa posturi altundeva in afara de sectiunea bursa. _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
Sus |
|
 |
B-05-WRB Priceput

Data înscrierii: 25/Ian/2008 Mesaje: 373 Locație: bucuresti
|
Trimis: Lun Iul 14, 2008 1:25 am Titlul subiectului: |
|
|
se vedea de la o posta ca nu sunt k2power ci doar niste fake-uri.cele originale au protectia magnetului cromata si seria stantata cu laser. |
|
Sus |
|
 |
Mallus
Data înscrierii: 31/Iul/2007 Mesaje: 12
|
Trimis: Lun Iul 14, 2008 9:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
B-05-WRB a scris: | se vedea de la o posta ca nu sunt k2power ci doar niste fake-uri.cele originale au protectia magnetului cromata si seria stantata cu laser. |
probabil de asta suna si asa "bine"..poate totusi un admin ia o masura impotriva acestor tranzacti cu lucruri stricate ori pirate  |
|
Sus |
|
 |
B-05-WRB Priceput

|
Trimis: Mar Iul 15, 2008 10:53 am Titlul subiectului: |
|
|
pai adminul nu este obligat sa verifice fiecare anunt in parte sa ceara certificate de autenticitate si de provenienta si ce mai ceri tu acolo
data viitoare casca bine ochii. |
|
Sus |
|
 |
providius Priceput
Data înscrierii: 20/Aug/2007 Mesaje: 675 Locație: oradea
|
Trimis: Mar Iul 15, 2008 6:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
B-05-WRB a scris: | pai adminul nu este obligat sa verifice fiecare anunt in parte sa ceara certificate de autenticitate si de provenienta si ce mai ceri tu acolo
data viitoare casca bine ochii. | da dar daca cineva care le cunostea si stia ca nu sunt cele originale l-ar fi avertizat printr-un post ca de aia suntem colegi sa ne ajutam daca putem nu sa comentam chestii de genul daca casca omul bine ochii,si eu puteam sa ma uit la ele destul de mult si nu imi dadeam seama daca sunt originale sau nu deci ajutorul ar fi fost bine venit de pe la primele posturi ale lui fery ca dupa razboi multi viteji se arata pacat ca se intampla asemenea lucruri dar din pacate traim in romania si nu mai putem avea incredere in nimeni _________________ Team SQNLL
Audison,soundstream,scanspeak, polk audio sr,h701/d511,bt400,hollywood energetics |
|
Sus |
|
 |
Fery_ Pasionat

Data înscrierii: 30/Iul/2006 Mesaje: 146 Locație: deva
|
Trimis: Mar Iul 15, 2008 10:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
in primul rand nu am avut intentia de a trage teapa la nimeni......
ce vreau sa spun in legatura cu "difuri rebobinate" ca nu au fost......un difuzor care a fost bobinat are urme foarte vizibile ori cum a fost lipita membrana ori subortul bobinei si chiar nu erau umblate
eu am vrut sa-mi vand marfa am pus poze explicite sa vada toata lumea
daca cineva conside ra cum ca nu-s originale putea sa comenteze in topic ca doar e public si se evita situatia de fata |
|
Sus |
|
 |
Mallus
|
Trimis: Mar Iul 15, 2008 10:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
Poate nu leai rebobinat tu ci altcineva dar stiu cum arata un difuzor rebobinat!! |
|
Sus |
|
 |
Armadyllo Pasionat
Data înscrierii: 15/Iun/2008 Mesaje: 90 Locație: etaj 1
|
Trimis: Mar Iul 15, 2008 11:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pune poze Mallus, sa stim si noi data viitoare! |
|
Sus |
|
 |
Mallus
|
Trimis: Mar Iul 15, 2008 11:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu am ce poze sa mai pun pt ca difuzoarele le-am pus pe masina...oricum fapta este consumata si regretele nusi au rostul  |
|
Sus |
|
 |
Armadyllo Pasionat
Data înscrierii: 15/Iun/2008 Mesaje: 90 Locație: etaj 1
|
Trimis: Mie Iul 16, 2008 12:00 am Titlul subiectului: |
|
|
pune cu ala care nu mai merge, ca presupun ca nu-l tii in masina doar ca sa ocupe aerul, si sa fie astupata gaura...
Ar tebui sa-ti sustii afirmatiile...
Nu am nimic cu nimeni, dar vreau sa vad si eu cum arata in dif rebobinat, si unde s-ar cunoaste, ca sa nu iau si eu teapa vreodata. |
|
Sus |
|
 |
sirbenni
Data înscrierii: 13/Iul/2008 Mesaje: 6
|
Trimis: Mie Iul 16, 2008 12:46 am Titlul subiectului: |
|
|
ssrli a scris: | Ai venit si aici rahat pansat ? Fa posturi altundeva in afara de sectiunea bursa. |
Ms fain...asta e asa ca bun venit pe forum:( ma asteptam la alte cuvinte din partea ta:|
totusi ne stim de undeva...de pe 4t? |
|
Sus |
|
 |
.......... Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 02/Iul/2008 Mesaje: 19
|
Trimis: Mie Iul 16, 2008 1:05 am Titlul subiectului: |
|
|
[quote="sirbenni"] ssrli a scris: | Ai venit si aici rahat pansat ? Fa posturi altundeva in afara de sectiunea bursa. |
 _________________ .......... |
|
Sus |
|
 |
B-05-WRB Priceput

|
Trimis: Mie Iul 16, 2008 10:56 am Titlul subiectului: |
|
|
ovidiu: intr-un fel ai dreptate cu faptul ca trebuia atentionat dar nu puteam si stric topicul omului scriind acolo ca-s fake-uri.
PS: acum daca as fii rautacios te-as intreba cum de recomandai la un moment dar niste vrx-uri 1.500 stiind starea lor.
mallus: din cate tin minte pretul lor era undeva la 2mil deci nu poti spune ca ti-ai luat teapa vietii ca la banii astia sunt niste difuzoare rezonabile gunoaiele alea deci nu mai fii suparat. |
|
Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Mie Iul 16, 2008 11:04 am Titlul subiectului: |
|
|
sirbenni a scris: | ssrli a scris: | Ai venit si aici rahat pansat ? Fa posturi altundeva in afara de sectiunea bursa. |
Ms fain...asta e asa ca bun venit pe forum:( ma asteptam la alte cuvinte din partea ta:|
totusi ne stim de undeva...de pe 4t? |
Nu e deloc de bun-venit treaba..dar cunoscand activitatea ta de pe celalalt 4rum (bagarea in seama pe bursa), nu m-am putut abtine. Bagarea asta in seama fara nici o legatura cu vanzarea e foarte foarte deranjanta. Nu am nici o problema cu tine, dar am o problema cu "bagarea in seama".
Baietii cu volvo alb te saluta.
Revenind la subiect...
In primul si in primul rand e de datoria cumparatorului sa fie extrem de atent la ce cumpara si de la cine cumpara. Daca un targ pare prea bun ca sa fie adevarat, atunci probabil ca nu e adevarat. _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
Sus |
|
 |
|