Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

vand difuzoare FOCAL K2 POWER 165
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Bursa car audio

Autor Mesaj
sirbenni

Data înscrierii: 13/Iul/2008

MesajTrimis: Dum Iul 13, 2008 5:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mallus a scris:
Difuzoarele au ajuns la mine dar domnul FERY a uitat sa precizeze ca sunt rebobinate si ca unu din difuzoare no sa mai mearga dupa 2 zile!!

ce trist:(

ce nu imi plac treburile astea:(
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Dum Iul 13, 2008 5:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ai venit si aici rahat pansat ? Fa posturi altundeva in afara de sectiunea bursa.
Sus
B-05-WRB
Priceput

Data înscrierii: 25/Ian/2008
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Lun Iul 14, 2008 1:25 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

se vedea de la o posta ca nu sunt k2power ci doar niste fake-uri.cele originale au protectia magnetului cromata si seria stantata cu laser.
Sus
Mallus

Data înscrierii: 31/Iul/2007

MesajTrimis: Lun Iul 14, 2008 9:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

B-05-WRB a scris:
se vedea de la o posta ca nu sunt k2power ci doar niste fake-uri.cele originale au protectia magnetului cromata si seria stantata cu laser.

probabil de asta suna si asa "bine"..poate totusi un admin ia o masura impotriva acestor tranzacti cu lucruri stricate ori pirate Confused
Sus
B-05-WRB
Priceput

MesajTrimis: Mar Iul 15, 2008 10:53 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai adminul nu este obligat sa verifice fiecare anunt in parte sa ceara certificate de autenticitate si de provenienta si ce mai ceri tu acolo Smile
data viitoare casca bine ochii.
Sus
providius
Priceput

Data înscrierii: 20/Aug/2007
Locație: oradea

MesajTrimis: Mar Iul 15, 2008 6:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

B-05-WRB a scris:
pai adminul nu este obligat sa verifice fiecare anunt in parte sa ceara certificate de autenticitate si de provenienta si ce mai ceri tu acolo Smile
data viitoare casca bine ochii.
da dar daca cineva care le cunostea si stia ca nu sunt cele originale l-ar fi avertizat printr-un post ca de aia suntem colegi sa ne ajutam daca putem nu sa comentam chestii de genul daca casca omul bine ochii,si eu puteam sa ma uit la ele destul de mult si nu imi dadeam seama daca sunt originale sau nu deci ajutorul ar fi fost bine venit de pe la primele posturi ale lui fery ca dupa razboi multi viteji se arata pacat ca se intampla asemenea lucruri dar din pacate traim in romania si nu mai putem avea incredere in nimeni
Fery_
Pasionat

Data înscrierii: 30/Iul/2006
Locație: deva

MesajTrimis: Mar Iul 15, 2008 10:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

in primul rand nu am avut intentia de a trage teapa la nimeni......
ce vreau sa spun in legatura cu "difuri rebobinate" ca nu au fost......un difuzor care a fost bobinat are urme foarte vizibile ori cum a fost lipita membrana ori subortul bobinei si chiar nu erau umblate
eu am vrut sa-mi vand marfa am pus poze explicite sa vada toata lumea
daca cineva conside ra cum ca nu-s originale putea sa comenteze in topic ca doar e public si se evita situatia de fata
Sus
Mallus

MesajTrimis: Mar Iul 15, 2008 10:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Poate nu leai rebobinat tu ci altcineva dar stiu cum arata un difuzor rebobinat!!
Sus
Armadyllo
Pasionat

Data înscrierii: 15/Iun/2008
Locație: etaj 1

MesajTrimis: Mar Iul 15, 2008 11:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pune poze Mallus, sa stim si noi data viitoare!
Sus
Mallus

MesajTrimis: Mar Iul 15, 2008 11:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu am ce poze sa mai pun pt ca difuzoarele le-am pus pe masina...oricum fapta este consumata si regretele nusi au rostul Laughing
Sus
Armadyllo
Pasionat

Data înscrierii: 15/Iun/2008
Locație: etaj 1

MesajTrimis: Mie Iul 16, 2008 12:00 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pune cu ala care nu mai merge, ca presupun ca nu-l tii in masina doar ca sa ocupe aerul, si sa fie astupata gaura...

Ar tebui sa-ti sustii afirmatiile...

Nu am nimic cu nimeni, dar vreau sa vad si eu cum arata in dif rebobinat, si unde s-ar cunoaste, ca sa nu iau si eu teapa vreodata.
Sus
sirbenni

Data înscrierii: 13/Iul/2008

MesajTrimis: Mie Iul 16, 2008 12:46 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ssrli a scris:
Ai venit si aici rahat pansat ? Fa posturi altundeva in afara de sectiunea bursa.

Ms fain...asta e asa ca bun venit pe forum:( ma asteptam la alte cuvinte din partea ta:|

totusi ne stim de undeva...de pe 4t?
Sus
..........
Utilizator pe cale de disparitie
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 02/Iul/2008

MesajTrimis: Mie Iul 16, 2008 1:05 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

[quote="sirbenni"]
ssrli a scris:

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

B-05-WRB
Priceput

MesajTrimis: Mie Iul 16, 2008 10:56 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ovidiu: intr-un fel ai dreptate cu faptul ca trebuia atentionat dar nu puteam si stric topicul omului scriind acolo ca-s fake-uri.
PS: acum daca as fii rautacios te-as intreba cum de recomandai la un moment dar niste vrx-uri 1.500 stiind starea lor.

mallus: din cate tin minte pretul lor era undeva la 2mil deci nu poti spune ca ti-ai luat teapa vietii ca la banii astia sunt niste difuzoare rezonabile gunoaiele alea deci nu mai fii suparat.
Sus
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Mie Iul 16, 2008 11:04 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sirbenni a scris:
ssrli a scris:

Ms fain...asta e asa ca bun venit pe forum:( ma asteptam la alte cuvinte din partea ta:|

totusi ne stim de undeva...de pe 4t?

Nu e deloc de bun-venit treaba..dar cunoscand activitatea ta de pe celalalt 4rum (bagarea in seama pe bursa), nu m-am putut abtine. Bagarea asta in seama fara nici o legatura cu vanzarea e foarte foarte deranjanta. Nu am nici o problema cu tine, dar am o problema cu "bagarea in seama".

Baietii cu volvo alb te saluta.

Revenind la subiect...
In primul si in primul rand e de datoria cumparatorului sa fie extrem de atent la ce cumpara si de la cine cumpara. Daca un targ pare prea bun ca sa fie adevarat, atunci probabil ca nu e adevarat.

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Bursa car audio Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3  Următoare
Pagina 2 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum