|
|
|
Autor |
Mesaj |
providius Priceput
Data înscrierii: 20/Aug/2007 Mesaje: 675 Locație: oradea
|
Trimis: Mie Iul 16, 2008 6:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
B-05-WRB a scris: |
PS: acum daca as fii rautacios te-as intreba cum de recomandai la un moment dar niste vrx-uri 1.500 stiind starea lor.
| argumenteaza te rog ce ai spus aici,nu de alta dar unul dintre ele s-a instalat intr-o masina si merge de 6 luni fara probleme,celalalt este la mine in masina pentru ca eu am reusit sa il ard pe al meu si e la repara deja de mai mult de o lunat,iar al treilea este intr-o masina prezentata acum pe 4 tuning fiatul bravo bh60 bas,deci chiar nu inteleg ce vrei sa spui aici,a fost o mica problema cu o pereche de coaxiale din aceea masina care au avut inaltele arse,la aflarea problemei am insistat sa mi le trimita omul inapoi chiar daca nu erau ale mele daca nu se intelegea cumparatorul cu vanzatorul in privinta lor ca i le platesc eu,pe tema asta am avut si o discutie cu alex mg ca a blocat topicul fara sa se intereseze de situatie,problema s-a rezolvat amiabil pentru ca atunci eu am sustinut ca numele meu valoreaza mai mult de 2mil decat sa zica cineva despre mine ca am inselat pe cineva,si acum apari tu cu o acuzatie de genul asta.deci te rog sa argumentezi ce ai spus aici ca induci lumea in eroare si eu asta o iau ca pe o acuza destul de urata,daca ai ceva cu mine spune nu te-am vazut decat odata in viata mea nu cred ca ma cunosti atat de bine incat sa faci afirmatii despre mine  _________________ Team SQNLL
Audison,soundstream,scanspeak, polk audio sr,h701/d511,bt400,hollywood energetics |
|
Sus |
|
 |
Andry Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008 Mesaje: 426 Locație: Brasov
|
Trimis: Mie Iul 16, 2008 7:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
providius, el a facu referire la urmatorul fapt : daca tu stiai ca sunt fake-uri acele Focal-uri, de ce ai recomandat pentru acestea un amplificator precum Audison VRx ( aka mult prea bun pentru niste fake-uri ) .
Din cate am inteles eu, asta l-a "deranjat". _________________ RIP Peugeot...
Waitin` for the Volvo, a new chapter! |
|
Sus |
|
 |
providius Priceput
|
Trimis: Mie Iul 16, 2008 7:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
Andry a scris: | providius, el a facu referire la urmatorul fapt : daca tu stiai ca sunt fake-uri acele Focal-uri, de ce ai recomandat pentru acestea un amplificator precum Audison VRx ( aka mult prea bun pentru niste fake-uri ) .
Din cate am inteles eu, asta l-a "deranjat". | vezi ca deja se ajunge la confuzii,daca stiam ca nu sunt adevarate sigur atrageam atentia asupra lor,cu acele amplificatoare e alta povestea si sunt curios ce stie sau ce a auzit el despre acele amplificatoare de ma acuza pe mine ca as fi recomandat niste amplificatoare care ar fi ...in ce stare ar fi? _________________ Team SQNLL
Audison,soundstream,scanspeak, polk audio sr,h701/d511,bt400,hollywood energetics |
|
Sus |
|
 |
Andry Priceput

|
Trimis: Mie Iul 16, 2008 7:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
ma scuzi, credeam ca despre asta este vorba. ma retrag din conversatie... _________________ RIP Peugeot...
|
Sus |
|
 |
providius Priceput
|
Trimis: Mie Iul 16, 2008 7:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
 _________________ Team SQNLL
|
Sus |
|
 |
B-05-WRB Priceput

Data înscrierii: 25/Ian/2008 Mesaje: 373 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mie Iul 16, 2008 7:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
ma refeream la faptul ca ridicati topicul cu sculele dupa gaj si di cate auzisem statiile alea facusera baie .
nu am afirmat ceva ca nu eram sigur de situatie ca sa pot spune ceva concret.
daca am facut o confuzie imi retrag postul si imi cer scuze. |
|
Sus |
|
 |
providius Priceput
|
Trimis: Mie Iul 16, 2008 8:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
PS: acum daca as fii rautacios te-as intreba cum de recomandai la un moment dar niste vrx-uri 1.500 stiind starea lor.
daca aveai o informatie concreta cum ca eu as fi inselat pe cineva mai intelegeam dar din *eu asa am auzit ca ar fi facut baie* pana la a arata cu degetul spun eu este cale lunga,hai la intalnirea de la brasov si te vei convinge ca merge unul dintre ele,celalalt 4.300 este pe bravo care sigur va fi prezenta peste tot in tara pentru ca este cel putin atat de pasionat ca si mine,si iti promit eu ca in toamna va fi gata si jeepul in care este a treia bucata(al doilea 1.500)asta o spun ca pe un fapt nu ca as fi auzit de undeva,nu am nimic cu tine personal nu ma intelege gresit dar mi se pare putin sarita peste cal afirmatia ta,nu stiu de unde ai auzit asa ceva si sincer nici nu ma intereseaza,eu ma folosesc de acel amplificator deja de o luna si il folosesc la 0.64ohmi,tinand cont ca doar vineri pleaca al meu in italia cred ca il voi mai folosi inca cel putin o luna daca nu se vinde intre timp.
ca sa terminam discutia sfatul meu este fii sigur cand spui ceva despre cineva ca ai dreptate nu de alta dar eu pot dovedi ce am zis...spor la lucru cu masina ca sunt mult mai constructive discutiile despre cum ne putem ajuta cu un sfat sau o idee decat sa discutam discutii  _________________ Team SQNLL
|
Sus |
|
 |
Andry Priceput

|
Trimis: Mie Iul 16, 2008 8:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
ot : cand se tine "intalnirea de la brasov?" _________________ RIP Peugeot...
|
Sus |
|
 |
B-05-WRB Priceput

Data înscrierii: 25/Ian/2008 Mesaje: 373 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mie Iul 16, 2008 8:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
repet: greseala mea a fost ca am crezut fara sa stiu ceva sigur.sorry again.
referitor la intalnirea de la brasov: daca timpul imi va permite voi fi acolo. |
|
Sus |
|
 |
providius Priceput
|
Trimis: Mie Iul 16, 2008 8:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
Andry a scris: | ot : cand se tine "intalnirea de la brasov?" | http://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=83109
B-05-WRB:no offence taken  _________________ Team SQNLL
|
Sus |
|
 |
sirbenni
Data înscrierii: 13/Iul/2008 Mesaje: 6
|
Trimis: Joi Iul 17, 2008 2:09 am Titlul subiectului: |
|
|
ssrli a scris: | sirbenni a scris: | ssrli a scris: | Ai venit si aici rahat pansat ? Fa posturi altundeva in afara de sectiunea bursa. |
Ms fain...asta e asa ca bun venit pe forum:( ma asteptam la alte cuvinte din partea ta:|
totusi ne stim de undeva...de pe 4t? |
Nu e deloc de bun-venit treaba..dar cunoscand activitatea ta de pe celalalt 4rum (bagarea in seama pe bursa), nu m-am putut abtine. Bagarea asta in seama fara nici o legatura cu vanzarea e foarte foarte deranjanta. Nu am nici o problema cu tine, dar am o problema cu "bagarea in seama".
Baietii cu volvo alb te saluta.
Revenind la subiect...
In primul si in primul rand e de datoria cumparatorului sa fie extrem de atent la ce cumpara si de la cine cumpara. Daca un targ pare prea bun ca sa fie adevarat, atunci probabil ca nu e adevarat. |
off topic: ii salut si eu pe baietii cu volvo alb care m-au facut sa rad in parcarea de la selgros la db drag:))
on topic: un set deasta de difuzoare e peste 800 ron, deci nu ma mir ce ai cumparat cu 180 ron sau mai putin:( oricum e urat din partea vanzatorului ca nu a precizat ca a fost umblat la bobina:( si poate si cumparatorul e devina(posibil) pentru ca nu a intrebat de starea bobine |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
|